FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma moraju biti druže
ko će to stići pokupovat' u subotu 
Ako ne bude do subote,bice fajta taj dan jbt 
ma i ako nestane karata, vjerujem da će opet pustiti džaba one što ostanu bez karti, samo je problem gdje će stati 
-
wienultras
- Kontakt:
ako sanse ja bi volio da zagrmi pjesma stadion tusanj fudbalski to je raj...ko nekada....za staru gardu,bice nas par hiljada na sjeveru sigurno....volio bi da se slatina zatrese.....akobogda 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Kad bi se ljudi prestali furat na te stare, tudje pjesme a ucili ove nove, nase tribina bi tek bila tip top.wienultras je napisao/la:ako sanse ja bi volio da zagrmi pjesma stadion tusanj fudbalski to je raj...ko nekada....za staru gardu,bice nas par hiljada na sjeveru sigurno....volio bi da se slatina zatrese.....akobogda
Pustite momke na ogradi da vode to, pokazali su da znaju, mogu i sto je najvaznije imaju volje.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Re: $: FK Sloboda Tuzla
1+ i treba jos osvjezit repertoar i komplet grupu, kakvo crno vracanje na bezoblicne obrade. Stara garda je svjesna svoje uloge i maksimalno podupiruPupi04 je napisao/la: Kad bi se ljudi prestali furat na te stare, tudje pjesme a ucili ove nove, nase tribina bi tek bila tip top.
Pustite momke na ogradi da vode to, pokazali su da znaju, mogu i sto je najvaznije imaju volje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ma bezveze se mi nadamo. daj bože da bude 3-4 hiljade.Chinaglia je napisao/la:ma i ako nestane karata, vjerujem da će opet pustiti džaba one što ostanu bez karti, samo je problem gdje će stati
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
wienultras
- Kontakt:
bezveze pametujete samo,nema navijacke grupe na svijetu koja nema po nekoliko obradjenih tudjih pjesama,ali hajde etoPupi04 je napisao/la:Kad bi se ljudi prestali furat na te stare, tudje pjesme a ucili ove nove, nase tribina bi tek bila tip top.wienultras je napisao/la:ako sanse ja bi volio da zagrmi pjesma stadion tusanj fudbalski to je raj...ko nekada....za staru gardu,bice nas par hiljada na sjeveru sigurno....volio bi da se slatina zatrese.....akobogda
-
wienultras
- Kontakt:
bice dosta raje,iz zivinica,kalesije,banovica,gracanice isto...ocekujem bar 7 000 ljudi...vraca se polako raja na tribine tusnja.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Neće se plagijati više nikada pjevati na našoj tribini, to je valjda već svima jasno... i ne pametuju momci nego su u pravu, pjevanje tudjih pjesama je malo žešći šabanluk i seljatluk i to što se radilo prije 10 godina, radilo se.. bilo pa prošlo 
075
-
wienultras
- Kontakt:
opet svi po istom kurcu.TzBulevar87 je napisao/la:Neće se plagijati više nikada pjevati na našoj tribini, to je valjda već svima jasno... i ne pametuju momci nego su u pravu, pjevanje tudjih pjesama je malo žešći šabanluk i seljatluk i to što se radilo prije 10 godina, radilo se.. bilo pa prošlo
nezanima mene druze jel seljakluk sabanluk il sta vec,pjesma je meni dobra,iznio sam svoje misljene i to je to..odma se nadje tip koji bi prosipo pamet...neka se pjeva sta hoce,samo nek gori u subotu sve
- TzBulevar87
- Kontakt:
Znam šta si mislio. Ja sam ti samo da odogovor na mogućnost oko tog, šta se odma ljutiš
... I da, u subotu će da gori sve 
075
Sta je za karte,neki pricaju danas pustene,neki sutra da ce biti pustene u prodaju?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
wienultras
- Kontakt:
ma neljutim se druze,nemam kada od srece,nije me vako spucalo euforija od gostovanja na marakani protiv srbijeTzBulevar87 je napisao/la:Znam šta si mislio. Ja sam ti samo da odogovor na mogućnost oko tog, šta se odma ljutiš... I da, u subotu će da gori sve
adrenalin otiso u k...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
s.e.r.e.sLjumani_Banovici je napisao/la:I dres se nabavio. Sad sam u full-u![]()
inace,prodajem bar sal viska...zainteresovani na pp
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 29 maj 2014, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
ne pametuje ti niko nego se dugo nije pjevao neki plagijat
inace to je pjesma od hordi a zadnjih godinu ili ako nista ovu polusezonu smo 50 svjetlosnih godina ispred njih.....
ps...samo se nadam da cemo rano uvaliti makar 1 gol inace cu da poludim
ps...samo se nadam da cemo rano uvaliti makar 1 gol inace cu da poludim
Naravno ,dobro ste došliMig_Mig je napisao/la:Ima li karata za raju iz konjica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.