PI Djuro Salaj nekad davno! vracamo se sa prakse, ja onako mlad u priliku naocit (znala se pokoja i nasmijesit). necemo sada normala navodit imena a ni godinu, uglavnom ja sam vam te subote skonto da bi se napokon moglo desit ono zbog cega nikako oka da sklopim vec dugo dugo.
ono ekipa se dogovorila da krenemo pjehe nazad prema mostaru. uglavnom ja i mlada malo pomalo zaostajemo za svima, ocito namjerno. sav se tresem normala ali aj ti sad skontaj kako to izvest, proljece je moze se spustit na neretvu na nekim mjestima ali nece usta nista da progovore.
ljudi moji ni sam ne znam kako sam pocurio ispod njene majice i to nasred magistrale, jednostavno sam ti ja umjesto da kazem nesto ufatio prstom za majicu oko vrata i malo curno (noge mi se stresle) ona se nasmija. EVO PROLAZA. Hajmo bona malo sici na Neretvu? Oce! Kuku meni majko mila. Mi dole kontam sad ili nikad jer ako mi ova utekne nikad ti ga ja vise prilike u zivotu!!! Ma 100% sad ili nikad.Umrijet cu a sarme probat necu!! Ljudi moji vi mislite lako je to a meni muke zive sve puca u meni. uglavnom u neka doba govori ona meni vec napola gola, nemoj sad bolan ovdje u ponedeljak cemo! Cuj u ponedeljak, ma nemoj mi rec, kakav bona ponedeljak ??!!! Pit bula bi ja tada podero kako mi je u mozgu prokuhalo.Nebi mi pobjego sise mi materine jos bi na kraju guzicu trao od asfalt!!! Jos kad se nasla podamnom, kad sam pomislio ljudi moji zar je ovo sve moje? Koprcala se koliko je mogla, nisam ja udaro (nedaj boze) ali da se moze izvuc ha ccc ovakom jebcu uteci mane sansi. Podero sve sa nje , bacio je poda se i napokon TO JE TO . Vadim ga ljudi moji a on neznam jeli KRVAV, SMEDJ, ZELEN ILI BIJEL. Svega ima, kontam sta je ovo u finu materinu gdje ovo on bio??? kakvi su ovo tragovi po njemu??? Sta se krije u njoj??? I dok mi mlada **** sve po spisku kako sam konj, kako joj umal noge ne polomih i kicmu svu poderah i kako ce sad naka kuci ja skontam sta se desilo: Lego je na zemlju, zavrno njoj noge zavrat i u panici ga zaroko izmedju guzice i trave onako na suho zuljo zuljo dok nije puklo iz mene. Ljudi moji da mi je bio veci iskopo bi catrnju sa njim. Sta cu ljudi ufatila me panika. Ni dan danas neznam jesam li bar malo pogodio gdje treba a nju kad god sretnem volio bi da se zemlja otvori!!
Sve u svemu te noci nisam oka sklopio a teleci osmijeh je bio na licu jos debeli mjesec dana 18.
Puno pozdrava svima od **** caspe.