San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Kakav uzas,koliko gresaka,od klupe,pa do igraca...Nazalost,ova je tekma gotova,mi nismo ekipa koja se vraca nakon ovakvog zaostatka,a posebno ne na gostovanju...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Protok lopte? ofanzivno najslabije poluvrijeme
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da nam u slijedecoj tekmi slijedi promjena petorke.To ce biti ili Manu ili Diaw in.Ja mislim da ce biti Diaw,jer treba neko da izvuce Ibaku vani.Nastetice to odbrani,ali to se mora uraditi... 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nasi starteri kao da nisu ni igrali ove 2 tekme u OKC-u.Vrijeme je za velike minute u utakmici br.5 
Nisam vise optimista, nazalost...
Ne mogu da vjerujem. 
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
hahahaha evo nam strategije za sledecu tekmu, GM Spursa sa foruma resice to za sledece tekme, covek zna bolje i od Popa sta da radi
, u finalu smo, nema nam druge
Ma bice bolje, smirit ce to Pop u petoj utakmici, a onda cemo zavrsiti u Oklahomi
Nikad mi tamo uzeti necemo, ni da se igra jos pet tekmi zaredom...Luminary je napisao/la:Ma bice bolje, smirit ce to Pop u petoj utakmici, a onda cemo zavrsiti u Oklahomi
Nasa sansa su utakmice 5 i 7...
Kad je mogao Memphis dva puta zasto ne bi mogli Spursi jednom?YaSSaL je napisao/la:Nikad mi tamo uzeti necemo, ni da se igra jos pet tekmi zaredom...Luminary je napisao/la:Ma bice bolje, smirit ce to Pop u petoj utakmici, a onda cemo zavrsiti u Oklahomi
Nasa sansa su utakmice 5 i 7...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne znam šta reći.Sinoć nisam gledao drugo poluvrijeme i tek sam na kraju pogledao rezultat,onda sam oko 7 legao.
Kakve gluposti svi igrači rade
Kakve gluposti svi igrači rade
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]YaSSaL je napisao/la:Nisam vise optimista, nazalost...
Evo nesto da budes optimisticniji.Samo pogledaj koliko smo grijesili...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sta je sa Manuom ? Hoce li biti spreman za veceras ? Kakva ce petorka biti ? Hoce li biti nekih promjena ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije nista,igrace najnormalnije...Sto se tice promjena,svi su mislili da Diaw starta veceras,mada je on rekao jutros da nece.S druge strane,kad su Manua pitali da li starta veceras,rekao je da ne smije to odgovoriti i da se to pitanje postavi Popu.Znaci,sve je moguce.STEVEN je napisao/la:Sta je sa Manuom ? Hoce li biti spreman za veceras ? Kakva ce petorka biti ? Hoce li biti nekih promjena ?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Je li to tebi ok ?NEZALAGANJE je napisao/la:Nije nista,igrace najnormalnije...Sto se tice promjena,svi su mislili da Diaw starta veceras,mada je on rekao jutros da nece.S druge strane,kad su Manua pitali da li starta veceras,rekao je da ne smije to odgovoriti i da se to pitanje postavi Popu.Znaci,sve je moguce.STEVEN je napisao/la:Sta je sa Manuom ? Hoce li biti spreman za veceras ? Kakva ce petorka biti ? Hoce li biti nekih promjena ?
Po meni nije. Shvatam da se treba nesto promijeniti, ali Manu je korisniji u Second unit. Otud i tolika dominacija Spursa u 2. cetvrtini kroz citav Playoff..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ok je,jer bi se eksploatisao Jackson,rasteretio Parker, a i Duncanu bi se omogucili neki laki poeni.Isto tako,to bi znacilo vise minuta za Manua,a to je uvijek dobro,jer kad ulazi s klupe,max mu je 28-9.Nekada ta promjena ne bi bila dobra,kao npr.2012 kad su oni imali Hardena s klupe,ali posto sad ni oni nemaju nikog posebnog,mislim da ne bi bilo problema...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ubrzo cemo saznati
Ne moze Parker vise onako los biti, uzimaju Spursi nocas
Ronaldo - Isco - Bale
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ja sam ubijedjen zbog jedne druge stvari da mi dobijamo veceras,ali ne bih da pehiram i iznosim prije.Amar Dzeko je napisao/la:Ubrzo cemo saznati![]()
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Razumijem, nadam se da je i ovo peh sto si uopste spomenuoNEZALAGANJE je napisao/la:Ma ja sam ubijedjen zbog jedne druge stvari da mi dobijamo veceras,ali ne bih da pehiram i iznosim prije.Amar Dzeko je napisao/la:Ubrzo cemo saznati![]()
Ne moze Parker vise onako los biti, uzimaju Spursi nocasAko se ostvari,iznijecu,poslije tekme...
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.