On igra za svoju drzavu,on nije u "modi"..pile87 je napisao/la:Valjda i Sunjica .Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...
A šta je sa Šunjićem
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
brate moris, naravno da on ima podrsku, ipak je dijete ovog klubamma_hz je napisao/la:On igra za svoju drzavu,on nije u "modi"..pile87 je napisao/la:Valjda i Sunjica .Taramba je napisao/la:Zrinjski i Ultrasi svim srcem uz Modrića u Brazilu...![]()
Ako nisi kvalitet za reprezentaciju Hrvatske kao Šunjić,onda neka igra za BiH,šta fali;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Jbg mora neko i vash biti u repki..ne zasluzuje on ,al et da ne kukate manjina. kuknjava kuknjavaTaramba je napisao/la:Ako nisi kvalitet za reprezentaciju Hrvatske kao Šunjić,onda neka igra za BiH,šta fali;)
FK SARAJEVO.
Eto vjerske milicije iz sarajeva, nadasve multi kulti grada 
Pandza kuknjava kuknjava ,nema tu vjera veze.miki651 je napisao/la:Eto vjerske milicije iz sarajeva, nadasve multi kulti grada
FK SARAJEVO.
Zabilki nas briga za vas kampirate ovdje, eto nas na temi od sarajeva pa ćete ohr zvati nato, kebu, komšića, bakira, koga god prvaci ste u kukanju.
Od vas nikad..miki651 je napisao/la:Zabilki nas briga za vas kampirate ovdje, eto nas na temi od sarajeva pa ćete ohr zvati nato, kebu, komšića, bakira, koga god prvaci ste u kukanju.
FK SARAJEVO.
- primasquadra
- Kontakt:
Da se razumijemo mi navijamo za Hrvatsku . Ali PROTIV BiH ne navijamo nismo jadni kao vi .
Pogledajte samo ovaj trenutak na 0:40
Ma gdje ćeš ovo puštati oni su multi kulti

-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
VEDRAN TURKALJ novi plemić! 
Mi kao manjina "ipak prvaci" nemamo za čim kukati...mma_hz je napisao/la:Jbg mora neko i vash biti u repki..ne zasluzuje on ,al et da ne kukate manjina. kuknjava kuknjavaTaramba je napisao/la:Ako nisi kvalitet za reprezentaciju Hrvatske kao Šunjić,onda neka igra za BiH,šta fali;)
Tu pricu mozes macku o rep..dodji u Ferhadiju i vidi ciji kip veliki stoji pored katedrale..primasquadra je napisao/la:Da se razumijemo mi navijamo za Hrvatsku . Ali PROTIV BiH ne navijamo nismo jadni kao vi .
svaka cast i da nashu BIH predstavite u sto boljem svjetlu..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 30 maj 2014, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- primasquadra
- Kontakt:
Nije mi dobro kad nam dođe neko iz 2.hnlZrinjskiMostar je napisao/la:VEDRAN TURKALJ novi plemić!
tako smo i crnova našliprimasquadra je napisao/la:Nije mi dobro kad nam dođe neko iz 2.hnlZrinjskiMostar je napisao/la:VEDRAN TURKALJ novi plemić!
To nije istina,to je propaganda,to su snimci iz Ankare,to nije fina,stara mostarska raja...primasquadra je napisao/la:Da se razumijemo mi navijamo za Hrvatsku . Ali PROTIV BiH ne navijamo nismo jadni kao vi .
Mozda ponovno ubodemo s pojacanjem ko zna.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Znači ništa od Pandže čim je ovaj doš'o.
Tko je osim Crnova bio pojačanje a da je došao iz 2.HNL!?
Pokrivač, Rukavina, Pandža pa od svih Turkalj.

Sjecam se ovog Turkalja iz Rijeke.Stoper ,visok ,jak,sto bi u nas rekli dobro okoprcan.Vidjet cemo kako ce izgledati na terenu i kako ce se uklopiti.Koliko vidim igrao za sve mladje uzraste CRO repke.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.