nije valjda da ne znas da i drugi idu direktno na EPZahaKING je napisao/la:Ako odemo na EP naravnoMozambik je napisao/la:U kvalifikacijama ne, na EP daNije valjda da postoji toliko optimista koji misle da možemo biti prvi ispred Belgije? Da nas momčiluci ne našamaraju k'o Hrvate?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
- Consigliere
- Kontakt:
Kao prvo, nabijem na qurac rijec UNIKATAN!
Kao drugo, zar je nekog stvarno briga sta neki engleski tabloid misli o dresu NASE reprezentacije? Ako je nama dobar nas dres (a nema razloga da ne bude, sjetite se samo 'dresova' u proslosti) onda je to jedino i bitno.
Prvi nas dres na nasem prvom yebenom Svjetskom prvenstvu i neko nasao nesto srat'... Pa u pm

Prvi nas dres na nasem prvom yebenom Svjetskom prvenstvu i neko nasao nesto srat'... Pa u pm

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
zaboravio sam, navodih primjer hrvata i jbg ponese me na grupe za SPmirzatele je napisao/la:nije valjda da ne znas da i drugi idu direktno na EPZahaKING je napisao/la:Ako odemo na EP naravnoMozambik je napisao/la:U kvalifikacijama ne, na EP daNije valjda da postoji toliko optimista koji misle da možemo biti prvi ispred Belgije? Da nas momčiluci ne našamaraju k'o Hrvate?

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Meni je nas bijeli dres najljepsi od svih,lijep i nenakindjuren dres bas onakav kako bi svi dresovi trebali izgledati.I plavi nije los ali bijeli je ljepsi.
Onanirace oni vec prvu utakmicu kada nasi izadju u bijelim dresovima protiv Meksa.Consigliere je napisao/la:Kao prvo, nabijem na qurac rijec UNIKATAN!Kao drugo, zar je nekog stvarno briga sta neki engleski tabloid misli o dresu NASE reprezentacije? Ako je nama dobar nas dres (a nema razloga da ne bude, sjetite se samo 'dresova' u proslosti) onda je to jedino i bitno.
![]()
Sve neki sminkeri ...

Yebo ih tabloid ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- the scouser
- Kontakt:
Ovo je posljedica neprofesionalnosti naših novinara, godinama unazad se raznim arbitrarnim listama koji sastavljaju drugorazredne novine stranih zemalja daje nevjerovatna pažnja, ukoliko je Bosna ili nešto naše spomenuto, u pozitivnom ili negativnom smislu. Taj neki kompleks male zemlje dovodi do toga da se članci bez ikakve važnosti raspravljaju i tumbaju u Bosni danima nakon njihovog objavljivanja, dok su u matičnim zemljama dobili malu ili nikakvu pažnju.
Što se dresa kao dresa tiče, svima je jasno da nije bilo moguće dobiti ništa drugo osim generičkog dresa ovako blizu pred prvenstvo. Siguran sam da ćemo dobiti personalizovan dres za sljedeće kvalifikacije. Uostalom uvijek preferiram običan dres naspram recimo, unikatnog kolumbijskog ili meksičkog koji su čisti kič.
Što se dresa kao dresa tiče, svima je jasno da nije bilo moguće dobiti ništa drugo osim generičkog dresa ovako blizu pred prvenstvo. Siguran sam da ćemo dobiti personalizovan dres za sljedeće kvalifikacije. Uostalom uvijek preferiram običan dres naspram recimo, unikatnog kolumbijskog ili meksičkog koji su čisti kič.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina. 10 od 10 puta cu izabrati genericki, sablonski dres ispred onog izdrkavanja sa detaljima kod Kolumbije, Meksika i dosta africkih reprezentacija.the scouser je napisao/la:unikatnog kolumbijskog ili meksičkog koji su čisti kič.
-
- Kontakt:
Predlazem da platimo Deen-u ili Emeriku da u svojoj kolumni oblate engleski dres i podijele vijest po svijetu, jer ce jedino tako pravda biti zadovoljena
.

Ljudi su rekli imat ćete taj i taj dres na svjetskom, dok ćete u kvalama dobiti neki unikatan. U čemu je problem onda? I btw ovi su baš gotivni. Ovaj bijeli pogtovo, kad izađu u njima na teren bit će kao na VIMBLDONU 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
U kvalama ce biti isti kao i na SP.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kad ce dres bit dostupan u adidas shopovima u BiH?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
ja bih dodao kad ce adidas shopovi biti dostupni u BIHarminz je napisao/la:Kad ce dres bit dostupan u adidas shopovima u BiH?

Semper Fidelis
znam da u Tuzli ima trgovina sa Adidas opremom, sad ne znam jel njihov shop il neko nabavlja njihovu robufixator je napisao/la:ja bih dodao kad ce adidas shopovi biti dostupni u BIHarminz je napisao/la:Kad ce dres bit dostupan u adidas shopovima u BiH?
EDIT: Ipak je sportvision
http://www.sportvision.ba/content/202-adidas-tuzla" onclick="window.open(this.href);return false;
Da preformulisem

Zadnja izmjena: arminz, dana/u 30 maj 2014, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
i englezima dopizdilo hahahhahaha
uzimaju ih lopatom bas kao i nas

uzimaju ih lopatom bas kao i nas

Semper Fidelis
Kad ce bit na pijaci kupit?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bicemo 2gi, nama dostaZahaKING je napisao/la:Ako odemo na EP naravnoMozambik je napisao/la:U kvalifikacijama ne, na EP daNije valjda da postoji toliko optimista koji misle da možemo biti prvi ispred Belgije? Da nas momčiluci ne našamaraju k'o Hrvate?

Inace su Hrvati toliko mjerilo, da ako oni izgube ,izgubicemo i mi?ZahaKING je napisao/la:Ako odemo na EP naravnoMozambik je napisao/la:U kvalifikacijama ne, na EP daNije valjda da postoji toliko optimista koji misle da možemo biti prvi ispred Belgije? Da nas momčiluci ne našamaraju k'o Hrvate?
Eto Belgija je u rangu Njemacke,Argentine,Italije,Spanije, jes al u qrcu.
Dobice oni po guzi kao i do sad sto su dobijali.
Hrvate su oderali i Grci, jos ih poslali u baraz za EP 2012-te, pa smo mi opet Grke satrali.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
uzeli su i mene kao lopatom.nasao sam obicnu plavu majicu koja ima BIH-grb.
kostala je samo 200 kruna
uzeo sam je samo sto se tako nesto po prvi put pojavilo u svedskim prodavnicama.
kostala je samo 200 kruna

uzeo sam je samo sto se tako nesto po prvi put pojavilo u svedskim prodavnicama.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut