BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Bitno je da pruzimo dobru partiju...
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 30 maj 2014, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
igramo garant sa dva spicaBesic je napisao/la:Ja sam ubijeđen da će ovaj sastav izać večeras
to je ta postava vidjecete
Semper Fidelis
- 1988risha
- Kontakt:
Ma jasta jeGoalgetter je napisao/la:Jel to ono protiv Argentine bilo u novembru?![]()
![]()
Hasan Hoti heroj, a ne zlocinac!

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Da probam baciti prognozu, 3-1 ili 3-2 za Obalu Slonovace. Malo i protiv uroka
, a malo i zbog cinjenice da nisam nesto optimista, ali svakako dobar test protiv repke koja je bolja od Nigerije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
hoću da vidim duel Gervinho vs Avdija 
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Ja mislim da ce zavrsiti nerijeseno, nece se niti oni sad forsirati previse i rizikovati povredu...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ovako, sto se OB tice, mislim da su repka od koje polako ostaje samo ime... Trojka u vrhu Kalou--Drogba-Gervinho (Drogba nekada najbolji spic Evrope, sada sa 36 godina, sjenka onog igraca) ne treba da uljeva strah. Imaju dobrog beka (Aurier).. Naravno, dosta je mladih talentovanih igraca, ali i onih iz starije generacije (pomenuti Drogba, Zokora, Bakari Kone, Boka, Romaric, Demel)... Bez Yaye su protivnik kojeg mozemo dobiti uz ozbiljan pristup...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Drogba - profesionalac od glave do pete. Stvarno treba ove naše igrače učiti kako se daju izjave u medijima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako imas TotalTv antena ti je okrenuta na 16E, preskeniraj satelit Face je FTA trenutno.zmaj348 je napisao/la:hebem ovaj Total tv izbacili Face,ako neko zna za dobar stream molim da ga objavi,hvala unaprijed
hvala,mada sam riješio problem gledaću kod brata (MOJA TV)meze,piva itd..isx je napisao/la:Ako imas TotalTv antena ti je okrenuta na 16E, preskeniraj satelit Face je FTA trenutno.zmaj348 je napisao/la:hebem ovaj Total tv izbacili Face,ako neko zna za dobar stream molim da ga objavi,hvala unaprijed
mislim da nisu bolji od Nigerije,ali eto to je stvar lične procjene..Pogba je napisao/la:Da probam baciti prognozu, 3-1 ili 3-2 za Obalu Slonovace. Malo i protiv uroka, a malo i zbog cinjenice da nisam nesto optimista, ali svakako dobar test protiv repke koja je bolja od Nigerije.
- 1988risha
- Kontakt:
eh tek sam sad vidio da ne igra Lulić,uz već ranije otpisanog Bičakčića.. Znaci Salihović IN... Samo me malo zabrinjava da li će onaj Šunjić igrat u prvih 11,više bi volio Vranješa,al eto... Šteta nema Zukanovića,on bi igrao štopera...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Otkud ti to da je FTA ?isx je napisao/la:Ako imas TotalTv antena ti je okrenuta na 16E, preskeniraj satelit Face je FTA trenutno.zmaj348 je napisao/la:hebem ovaj Total tv izbacili Face,ako neko zna za dobar stream molim da ga objavi,hvala unaprijed
Bio je ovih dana dok su poplave, evo sad gamad zakljucala izgleda. Je.biga, utakmica a €€€ su dragi.BelminM23 je napisao/la:Otkud ti to da je FTA ?isx je napisao/la:Ako imas TotalTv antena ti je okrenuta na 16E, preskeniraj satelit Face je FTA trenutno.zmaj348 je napisao/la:hebem ovaj Total tv izbacili Face,ako neko zna za dobar stream molim da ga objavi,hvala unaprijed
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape izjavio u Sport-u da Kolasinac nece igrati obje utakmice. Dakle ili ovu ili Mexiko ce propustiti. Navodi da je prerizicno da odigra u obje.
Odakle ti da Yaya ne igra ?OnlyUnited je napisao/la:Ovako, sto se OB tice, mislim da su repka od koje polako ostaje samo ime... Trojka u vrhu Kalou--Drogba-Gervinho (Drogba nekada najbolji spic Evrope, sada sa 36 godina, sjenka onog igraca) ne treba da uljeva strah. Imaju dobrog beka (Aurier).. Naravno, dosta je mladih talentovanih igraca, ali i onih iz starije generacije (pomenuti Drogba, Zokora, Bakari Kone, Boka, Romaric, Demel)... Bez Yaye su protivnik kojeg mozemo dobiti uz ozbiljan pristup...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Neka i ne igra ako je potrebno samo da pred Argentinu budemo kompletni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Malo je teže iskombinovati bez njega ako nema još ni Lulića ni Zukanovića, tako da vjerujem da će igrati večeras, a preskočiti Meksiko. Može doduše kombinacija Salihović - Višća, ali Višća neće imati neku minutažu a Sejo neće igrati beka na SP, tako da ne znam koliko bi bilo korisno izvoditi ovaj tandem.Goalgetter je napisao/la:Pape izjavio u Sport-u da Kolasinac nece igrati obje utakmice. Dakle ili ovu ili Mexiko ce propustiti. Navodi da je prerizicno da odigra u obje.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Najbolje da obe odigra po 45 minuta.Edol je napisao/la:Malo je teže iskombinovati bez njega ako nema još ni Lulića ni Zukanovića, tako da vjerujem da će igrati večeras, a preskočiti Meksiko. Može doduše kombinacija Salihović - Višća, ali Višća neće imati neku minutažu a Sejo neće igrati beka na SP, tako da ne znam koliko bi bilo korisno izvoditi ovaj tandem.Goalgetter je napisao/la:Pape izjavio u Sport-u da Kolasinac nece igrati obje utakmice. Dakle ili ovu ili Mexiko ce propustiti. Navodi da je prerizicno da odigra u obje.
Vrijeme je vise za pobjedu u prijateljskoj, zadnja je bila protiv Slovenije davne 2013. Moja prognoza 3:1, Pjanic, Dzeko i Izete! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.