miky kao sto sam gore napisao izvukao si me iz minusa na pozitivnu nulu HVALAzgmiky je napisao/la:ide još jedanKrokodil je napisao/la:Eto ga Fanatic, dodje i taj 4-ti.![]()
miky

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
miky kao sto sam gore napisao izvukao si me iz minusa na pozitivnu nulu HVALAzgmiky je napisao/la:ide još jedanKrokodil je napisao/la:Eto ga Fanatic, dodje i taj 4-ti.![]()
miky
nadam se da ces nastaviti ovakozgmiky je napisao/la:ništa fanatic drago mi je da sam pomogao, ako se ne varam ovo je prvi put da te nisam zeznuo
ide u handicapu, trebali bi ugurati i trećegafanatic1991 je napisao/la:nadam se da ces nastaviti ovakozgmiky je napisao/la:ništa fanatic drago mi je da sam pomogao, ako se ne varam ovo je prvi put da te nisam zeznuo![]()
PS francuzi primaju go :/ trebali bi do kraja izdrzat
Najmanju kvotu na tiketu pado realno bili su bolji ovi imali 3 prilike i zabili gol iz penala....mojim nije sudjen penal u 80-nekoj minuti lik rukom dirao loptufanatic1991 je napisao/la:
znaci Nacional vodi 2 0 a sada nublense povede 1 0 iz penala jao pa ne mogu nikako u plus :S ajmo Catolica do 75 zabit pa ko ziv ko mrtav!
EDIT
1 1 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLajmo uCerat jos jedan
Izgleda ipak da je ovo drugo.Krokodil je napisao/la:Kad se igra dodatni ininng u ovom bejzbolu, jel se igra dok jedna ekipa ne postigne poen (kao nekad zlatni go) ili ima neko vremensko ograničenje?![]()
Strašno ..Krokodil je napisao/la:Izgleda ipak da je ovo drugo.Krokodil je napisao/la:Kad se igra dodatni ininng u ovom bejzbolu, jel se igra dok jedna ekipa ne postigne poen (kao nekad zlatni go) ili ima neko vremensko ograničenje?![]()
A da sam odigrao manje gemova to bi bilo 7 5 6 7 7 6samirr je napisao/la:ubi ova Rambo hljeb u Townsend
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.