FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sutra ima piva na stadionu da ide ko luda ono sto su ljudi planirali za ulazinicu ode to sve u pive, tako da bit ce opet zarade, a haman dzaba pive na Solnom Trgu na proslavi, sutra ko prezivi pricat ce, momci moraju poginuti i rijesiti u prvom poluvremenu sta se sprema posle to je ludilo
Džaba pivo? Oće bit džaba Vlahov da ginemo sa stilomTRUST je napisao/la:Sutra ima piva na stadionu da ide ko luda ono sto su ljudi planirali za ulazinicu ode to sve u pive, tako da bit ce opet zarade, a haman dzaba pive na Solnom Trgu na proslavi, sutra ko prezivi pricat ce, momci moraju poginuti i rijesiti u prvom poluvremenu sta se sprema posle to je ludilo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mora i klub nesto zaraditi barem od piva na stadionu, posto su ulaznice dzaba, a na Solnom ce biti haman piva dzabaHeller je napisao/la:Džaba pivo? Oće bit džaba Vlahov da ginemo sa stilomTRUST je napisao/la:Sutra ima piva na stadionu da ide ko luda ono sto su ljudi planirali za ulazinicu ode to sve u pive, tako da bit ce opet zarade, a haman dzaba pive na Solnom Trgu na proslavi, sutra ko prezivi pricat ce, momci moraju poginuti i rijesiti u prvom poluvremenu sta se sprema posle to je ludilo
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
trebao bi sutra pasti poslijeratni rekord Tusnja....bit ce sigurno al SIGURNO 10 000 dusa...najludzih,samo tebi odanih

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ima da se istok onda popuni podobrostaragarda je napisao/la:trebao bi sutra pasti poslijeratni rekord Tusnja....bit ce sigurno al SIGURNO 10 000 dusa...najludzih,samo tebi odanih![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vjeruj da hoce....zapad i sjever ti mogu primit sigurno 7500,8000 ljudi a na onu ledinu na istoku moze jos tolko statfukara87 je napisao/la:Ima da se istok onda popuni podobrostaragarda je napisao/la:trebao bi sutra pasti poslijeratni rekord Tusnja....bit ce sigurno al SIGURNO 10 000 dusa...najludzih,samo tebi odanih![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Samo ce trebat malo tamo pokosit i ono drvece skresat da vise naroda stane 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
-Priliku za debi sutra će dobiti Darko Todorović. A što se tiče Mehidića, on me je j***! Upozoravao sam ih da ne smiju prihvatati nikakve konflikte, a on me nije poslušao. Međutim, imam ja za njega adekvatnu zamjenu. Mi imamo 16-17 igračakoji ravnopravno konkurišu za tim. Mehidića će sutra zamjeniti dosadašnji “džoker”, Jasmin Mujkić, otkrio je Blažević na press konferenciji.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jel ulaz 1000% dzaba?
NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ulaz 1000% dzaba?
Lupetaju djeca ko Maxim po diviziji. Sad mi lik javlja bio direktno na stadionu. U 16:00 se pustaju karte u prodaju
5000 zapad + 3200 sjever, al' na sjeveru sigurno moze i 3500 jer imao onaj dio na kojem nema stolica.
Dakle to je 8500 sjedecih mjesta trenutno.
Dakle to je 8500 sjedecih mjesta trenutno.
Jedan grad, jedna ljubav!
Danas u 16:00?krmpotich je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ulaz 1000% dzaba?
Lupetaju djeca ko Maxim po diviziji. Sad mi lik javlja bio direktno na stadionu. U 16:00 se pustaju karte u prodaju
Citiram prijatelja: "....ja sad bio, kazu u 16h karte ce biti pustene u prodaju, ko ti je to reko?"" Logicno da ce danas pustiti.solar je napisao/la:Danas u 16:00?krmpotich je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ulaz 1000% dzaba?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gdje se moze sve uzeti, znas li?
NYKnicks Fan je napisao/la:Gdje se moze sve uzeti, znas li?
Knjižara "Buljubašić" u Omegi (prizemlje) i Mido shop je dosad bilo (ne znam dal' još gdje), ne znam što bi mijenjali sad šta
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- betting1902
- Kontakt:
pa Azmir je rekao : ko voli slobodu platiti ce kartu, joakav dzabe, pomoci klupu pri kupovini ulaznice i to je to ..NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ulaz 1000% dzaba?
Sent from my iPad using Tapatalk
Pa dobro ljudi malo bi i nelogično bilo jer teoretski nismo još osvojili, da je bilo gotovo sve u srijedu možda bi i bilo besp. A ionako je najavljeno da će pola prihoda od ulaznica biti donirano ugroženima od poplava, razlog više za kupit ulaznicu.
Ja dns bio u gradu trazio karte kaze lik nema karti ja ga pitam hocel doci kaze on nece .... e sad jel se samo ima na stadionu kupiti ili je dzaba ne znam
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
I meni rekose bit ce dzaba,malo mi cudno da prodaja pocne u 16h dan prije utakmice zar to nije moglo prije 
Ćiro: "Ni Ćirin Ćiro ne bi bio pred vratima Premijer lige BiH da nije bilo Azmira. On nas je zaštitio, brinuo o nama i najzaslužniji je čovjek za naš uspjeh"

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.