BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Je li igramo u adidasovim dresovima? 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- DonCorleone
- Kontakt:
Igramo. Koliko znam Zukanovic ce predstaviti dresove prije pocetka utakmice.Elddar je napisao/la:Je li igramo u adidasovim dresovima?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jok, kažu ne smiju do 1.6. 
Da se razumijemo,ja nisam od onih koji misle da je Obala Slonovace bolja reprezentacija od nas.Cast svim njihovim igracima ali mi smo barem za nijansu bolji.
I ne sumnjam da ih mozemo bez problema odvaliti ali za to treba ozbiljan pristup i ozbiljna igra.
I ne sumnjam da ih mozemo bez problema odvaliti ali za to treba ozbiljan pristup i ozbiljna igra.
Rezultat je manje bitan sam neka se uvjezbaju, nece se pretjerano trositi ni jedni ni drugi.
Samo malo dignite rucnu veceras sa komentarima ako lose krene.
Samo malo dignite rucnu veceras sa komentarima ako lose krene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- undefined007
- Kontakt:
Kako kad nije lik otputovao već ostao u Sarajevu.DonCorleone je napisao/la:Igramo. Koliko znam Zukanovic ce predstaviti dresove prije pocetka utakmice.Elddar je napisao/la:Je li igramo u adidasovim dresovima?
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Joj Doni sta im radisundefined007 je napisao/la:Kako kad nije lik otputovao već ostao u Sarajevu.DonCorleone je napisao/la:
Igramo. Koliko znam Zukanovic ce predstaviti dresove prije pocetka utakmice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ne igra ni Žerva
- JackTheStripper
- Kontakt:
undefined007 je napisao/la:Kako kad nije lik otputovao već ostao u Sarajevu.DonCorleone je napisao/la:Igramo. Koliko znam Zukanovic ce predstaviti dresove prije pocetka utakmice.Elddar je napisao/la:Je li igramo u adidasovim dresovima?

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
A jbg...bas bih volio da igraju on i Yaya...bez Yaye su punoo slabiji, sad jos i Gervinho...al haj...mirzatele je napisao/la:ne igra ni Žerva
Kad će više pola 3
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Papastathopoulos
- Kontakt:
U par dana dvije tekme, jedna u Legea-i, druga u Adidasu 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sila smo, dvije garniture.Papastathopoulos je napisao/la:U par dana dvije tekme, jedna u Legea-i, druga u Adidasu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Po meni lice na nas. Imaju nekoliko igraca svjetske klase i jos nekoliko dobrih i okej igraca.drummer je napisao/la:Da se razumijemo,ja nisam od onih koji misle da je Obala Slonovace bolja reprezentacija od nas.Cast svim njihovim igracima ali mi smo barem za nijansu bolji.
S time da smo mi puno mladji i imamo vise svjetskih igraca. Njihove zvijezde imaju 36, 33 i 31 godinu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
neka ne igraju brate,da se dobije koja paraVedad87 je napisao/la:A jbg...bas bih volio da igraju on i Yaya...bez Yaye su punoo slabiji, sad jos i Gervinho...al haj...mirzatele je napisao/la:ne igra ni Žerva
Kad će više pola 3
A pola 3 ti je proslo ima dva sata
To i oni imaju amidžića i dajdžića u ekipiPirke je napisao/la:Po meni lice na nas. Imaju nekoliko igraca svjetske klase i jos nekoliko dobrih i okej igraca.drummer je napisao/la:Da se razumijemo,ja nisam od onih koji misle da je Obala Slonovace bolja reprezentacija od nas.Cast svim njihovim igracima ali mi smo barem za nijansu bolji.
S time da smo mi puno mladji i imamo vise svjetskih igraca. Njihove zvijezde imaju 36, 33 i 31 godinu.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ne, mislio sam fizicki lice na nas.Lampard8 je napisao/la:To i oni imaju amidžića i dajdžića u ekipiPirke je napisao/la:Po meni lice na nas. Imaju nekoliko igraca svjetske klase i jos nekoliko dobrih i okej igraca.drummer je napisao/la:Da se razumijemo,ja nisam od onih koji misle da je Obala Slonovace bolja reprezentacija od nas.Cast svim njihovim igracima ali mi smo barem za nijansu bolji.
S time da smo mi puno mladji i imamo vise svjetskih igraca. Njihove zvijezde imaju 36, 33 i 31 godinu.![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Doduše, uvijek mi je Drogba malo na Avdiju bacao po fizičkom izgleduLampard8 je napisao/la:Ne, mislio sam fizicki lice na nas.Pirke je napisao/la:Po meni lice na nas. Imaju nekoliko igraca svjetske klase i jos nekoliko dobrih i okej igraca.drummer je napisao/la:Da se razumijemo,ja nisam od onih koji misle da je Obala Slonovace bolja reprezentacija od nas.Cast svim njihovim igracima ali mi smo barem za nijansu bolji.
To i oni imaju amidžića i dajdžića u ekipi![]()
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
I sta gamad opet zaklucala Face..ccc..hoce pare kreteni, a program im totalno kretenski i idiotski, prenose repku 3 puta godisnje i misle da su naj tv u regionu...isx je napisao/la:Ako imas TotalTv antena ti je okrenuta na 16E, preskeniraj satelit Face je FTA trenutno.zmaj348 je napisao/la:hebem ovaj Total tv izbacili Face,ako neko zna za dobar stream molim da ga objavi,hvala unaprijed
Steta sto necu moci gledati nigdje tekmu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Uvijek ima stream,a i mojawebtv 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.