Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kvota na djokovica 1.35 da uzima 3 set a gubi 5 4 oprobao sam na cilica

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ja bas nesto ocekujem tvrdu tekmu.fanatic1991 je napisao/la:Vcrs BiH - Crnci 3+ 2.05 kvotica mislio sam singl ali trebaju minimalno 2 para tako da ce se nesto skontat
Mislim da je dobra kvota za 3+ ne bi rekao da ce biti tvrda utakmica tako da ocekujem neke golove:D
Na jednom sam odigrao X,na drugom X/X na trecem 0-2
Ocekujem rezultat 0:0/1:1
- fanatic1991
- Kontakt:
Mogucearelinho je napisao/la:Ja bas nesto ocekujem tvrdu tekmu.fanatic1991 je napisao/la:Vcrs BiH - Crnci 3+ 2.05 kvotica mislio sam singl ali trebaju minimalno 2 para tako da ce se nesto skontat
Mislim da je dobra kvota za 3+ ne bi rekao da ce biti tvrda utakmica tako da ocekujem neke golove:D
Ocekujem rezultat 0:0/1:1
Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
WINNfanatic1991 je napisao/la:Kvota na djokovica 1.35 da uzima 3 set a gubi 5 4 oprobao sam na cilica
Can i have yours?
Can i have yours?
Stavis oba daju gol i strjelce Dzeko i Drogba i eto love.fanatic1991 je napisao/la:Mogucearelinho je napisao/la:Ja bas nesto ocekujem tvrdu tekmu.fanatic1991 je napisao/la:Vcrs BiH - Crnci 3+ 2.05 kvotica mislio sam singl ali trebaju minimalno 2 para tako da ce se nesto skontat
Ocekujem rezultat 0:0/1:1Ali opet imam neki osjecaj da bi moglo preko 3 gola
Da puno ne pametujem vidicemo vcrs
tebi sretno
ne mozemo obojica pasti xD
Rudy Fernandez 13.5 manje
Premier
Vuce povredu jos od F4,veceras lagan zadatak za Real protiv Zaragoze,ne bi trebao puno igrati,tu su Carrol,Llull,Sergio,Draper,Darden..Trebao bi dati manje od ovih 13
Premier
Vuce povredu jos od F4,veceras lagan zadatak za Real protiv Zaragoze,ne bi trebao puno igrati,tu su Carrol,Llull,Sergio,Draper,Darden..Trebao bi dati manje od ovih 13
- fanatic1991
- Kontakt:

A daj kvota stoji 1.8 uplaceujem i tokom uplate pade na 1.45 :S
Can i have yours?
Can i have yours?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moje misljenje, BiH vise zutih, jer smo mi onako vise srcaniji i nepromisljeniji, pa ocekujem i vise zutih na utakmici i vise za nas, pa ko sta voli nek izvoli...
Ny Yankees bi trebali uzeti Minnesotu, ja sam igrao i h1.
Austrija Island, ocekujem 1.
Ny Yankees bi trebali uzeti Minnesotu, ja sam igrao i h1.
Austrija Island, ocekujem 1.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- fanatic1991
- Kontakt:
WINNfanatic1991 je napisao/la:
Realno dobitak je trebao da bude preko 60 eura...znaci kvota opade u toku uplate a uplata prodje prvi put da vidim
Al nema veze opet sam zadovoljan
Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
Örebro - Djurgården gg(1.7) gg3+(2.2) 3+ (1.85)
Djurgarden u zadnjih 5 meceva ni jednom nije isao preko golove..... Dok su medjusobno nerijetko isli preko tako da ocekujem barem gg
Ljungskile - Värnamo gg(1.6) 3+(1.6) Na wwinu nema gg3+ za ovaj par :/ Pa ako igrate negdje drugo slobodno oprobajte
Ako gledamo medjusobni omjer ova 2 tima mozemo vidjeti da su u zadnjih 5 meceva 4 puta dosla gg3+ Pa sto ne bi i danas
Vrijedi probati....
Sretno Ako neko odigra
) 
Djurgarden u zadnjih 5 meceva ni jednom nije isao preko golove..... Dok su medjusobno nerijetko isli preko tako da ocekujem barem gg
Ljungskile - Värnamo gg(1.6) 3+(1.6) Na wwinu nema gg3+ za ovaj par :/ Pa ako igrate negdje drugo slobodno oprobajte
Ako gledamo medjusobni omjer ova 2 tima mozemo vidjeti da su u zadnjih 5 meceva 4 puta dosla gg3+ Pa sto ne bi i danas
Sretno Ako neko odigra
Can i have yours?
Can i have yours?
Naštimaj sebi tamo u postavkama, da ti listiće na koje padne kvota kada je listić u obradi da ti prekine uplatu.fanatic1991 je napisao/la:WINNfanatic1991 je napisao/la:
Realno dobitak je trebao da bude preko 60 eura...znaci kvota opade u toku uplate a uplata prodje prvi put da vidim![]()
Al nema veze opet sam zadovoljanCilic ispostovao...... vratio sam se opet iz minusa i evo me laganica u malom plusu
Igrajte krstica i teodosica vise
Isto mislim da weems ide manje
Isto mislim da weems ide manje
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Bosna - Obala Slonovace
Probati 1/2 (25,00) ili 1/X (11,00) ili 1. poluvrijeme 1 3,20
Pape ce u prvom poluvremenu izvesti najjaci sastav koji bih trebao donijeti prednost do poluvremena, a onda Pape kako to vec bica u drugom djelu mjenja kompletnu postavu, ubacuje Avdiju, Tinu i takve, pa ocekujem preokret ili barem remi na kraju.
Pape ce u prvom poluvremenu izvesti najjaci sastav koji bih trebao donijeti prednost do poluvremena, a onda Pape kako to vec bica u drugom djelu mjenja kompletnu postavu, ubacuje Avdiju, Tinu i takve, pa ocekujem preokret ili barem remi na kraju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne moze mijenjati komplet postavu,maksimalno 6 izmjenabodi123 je napisao/la:Bosna - Obala Slonovace
pa to i jest citav sastav ostatak je nako cisto radi reda tuarelinho je napisao/la:Ne moze mijenjati komplet postavu,maksimalno 6 izmjenabodi123 je napisao/la:Bosna - Obala Slonovace
znaju nas 60 minuta je max sto mogu pruziti ostalo je izmjene
Zadnja izmjena: bianconer, dana/u 30 maj 2014, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pa zar to nije i vise nego dovoljno da panemoarelinho je napisao/la:Ne moze mijenjati komplet postavu,maksimalno 6 izmjenabodi123 je napisao/la:Bosna - Obala Slonovace
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BiH - Ob.Bjelokosti 31.5. 02:30 2 2,65
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Vjeruj mi dobro cemo se drzati veceras i mislim da nece uraditi svih 6 izmjenabodi123 je napisao/la:Pa zar to nije i vise nego dovoljno da panemoarelinho je napisao/la:Ne moze mijenjati komplet postavu,maksimalno 6 izmjenabodi123 je napisao/la:Bosna - Obala Slonovace
Pape ce u prvom poluvremenu izvesti najjaci sastav koji bih trebao donijeti prednost do poluvremena, a onda Pape kako to vec bica u drugom djelu mjenja kompletnu postavu, ubacuje Avdiju, Tinu i takve, pa ocekujem preokret ili barem remi na kraju.![]()
- fanatic1991
- Kontakt:
Dva X koja nema na wwinu u ponudi

EDIT
Lanciano - Cittadella ce biti na lajvu
vidicemo kvotu

EDIT
Lanciano - Cittadella ce biti na lajvu
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.