BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

JackTheStripper
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 16:37

Harrison je napisao/la:
isx je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:hebem ovaj Total tv izbacili Face,ako neko zna za dobar stream molim da ga objavi,hvala unaprijed :bih:
Ako imas TotalTv antena ti je okrenuta na 16E, preskeniraj satelit Face je FTA trenutno.
I sta gamad opet zaklucala Face..ccc..hoce pare kreteni, a program im totalno kretenski i idiotski, prenose repku 3 puta godisnje i misle da su naj tv u regionu...
Steta sto necu moci gledati nigdje tekmu...

Bez brige, imati ces ovdje tekmu:

****://www.sports-x.net

****=http

:bih:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 maj 2014, 16:45

Definitivno se moze izvuci zakljucak da nasa reprezentacija ima ubjedljivo najslabije pripreme od svih ucesnika SP, jako, jako lose..
Ova prica o tome da je rezultat u pripremnim utakmicama nebitan, pa to samo Bosnjo moze "izvaliti", jer je itekako bitan da vidis na cemu si, da krojis sto bolje samopouzdanje pred veliko takmicenje, i da uigravas pocetni sastav, ko god bio u njemu, a ne da isprobavas neke polovnjake koji su zbog nepotizma, i drugih "nasih" poslova tu.

Ove nebuloze tipa "da se neko ne povrijedi", pa logicno je da ce se malo pripaziti, a i nisu valjda od slina, profesionalni su igraci koji znaju sta treba, ali da se setkaju i ne razmisljaju o rezultatu, to je za svaku osudu.

Znaci, prvi sastav, zapeti i traziti dobar rezultat, par izmjena napraviti pred kraj utakmice, i tako igrati sve 3 prijateljske kako bi se sto bolje uigrao sistem (ako ovo uopce postoji pod palicom klasicnog sarlatana, i nesposobnjakovica).

Iz ove utakmice ce se puno toga moci izvuci, i kvalitetno se pripremiti za Nigeriju, vjerovatno direktnog konkurenta za 2. poziciju u grupi.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 maj 2014, 16:54

JackTheStripper je napisao/la:

Bez brige, imati ces ovdje tekmu:

****://www.sports-x.net

****=http

:bih:[/quote]

Ma gledanje tekme preko neta mi ne pomaze, toliko mi je los net da bih od 45 min. uspio gledati samo 2 minute, jedina mi je opcija gledanje preko tv, a toga nema.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Sarajevo29
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo29 » 30 maj 2014, 17:11

http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 22383.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnji link je sa FACE TV
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 maj 2014, 17:12

velez_mostar je napisao/la:Definitivno se moze izvuci zakljucak da nasa reprezentacija ima ubjedljivo najslabije pripreme od svih ucesnika SP, jako, jako lose..Ova prica o tome da je rezultat u pripremnim utakmicama nebitan, pa to samo Bosnjo moze "izvaliti", jer je itekako bitan da vidis na cemu si, da krojis sto bolje samopouzdanje pred veliko takmicenje, i da uigravas pocetni sastav, ko god bio u njemu, a ne da isprobavas neke polovnjake koji su zbog nepotizma, i drugih "nasih" poslova tu.

Ove nebuloze tipa "da se neko ne povrijedi", pa logicno je da ce se malo pripaziti, a i nisu valjda od slina, profesionalni su igraci koji znaju sta treba, ali da se setkaju i ne razmisljaju o rezultatu, to je za svaku osudu.

Znaci, prvi sastav, zapeti i traziti dobar rezultat, par izmjena napraviti pred kraj utakmice, i tako igrati sve 3 prijateljske kako bi se sto bolje uigrao sistem (ako ovo uopce postoji pod palicom klasicnog sarlatana, i nesposobnjakovica).

Iz ove utakmice ce se puno toga moci izvuci, i kvalitetno se pripremiti za Nigeriju, vjerovatno direktnog konkurenta za 2. poziciju u grupi.
Kako to znas? ...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 30 maj 2014, 17:13

Ako je ovaj sastav tačan sto se najavljuje bojim se da ce mo potop doživjeti. Neki uče iz tuđih grešaka a mi na žalost ni iz svojih. Opet izgleda bez klasičnog zadnjeg veznog počinjemo pa dokad zar nam Egipat nije bio opomena.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 17:16

velez_mostar je napisao/la:Definitivno se moze izvuci zakljucak da nasa reprezentacija ima ubjedljivo najslabije pripreme od svih ucesnika SP, jako, jako lose..
Ova prica o tome da je rezultat u pripremnim utakmicama nebitan, pa to samo Bosnjo moze "izvaliti", jer je itekako bitan da vidis na cemu si, da krojis sto bolje samopouzdanje pred veliko takmicenje, i da uigravas pocetni sastav, ko god bio u njemu, a ne da isprobavas neke polovnjake koji su zbog nepotizma, i drugih "nasih" poslova tu.

Bas me zanima sta bi takvi kao ti rekli da nam je selektor zamalo zaglavio u zatvoru tokom priprema, to jest da je zbog brze voznje izgubio vozacku. Ili da je pustio par boljih igraca da snimaju spotove sa brzim automobilima tako da su bili umjesani u saobracajnu nesrecu. E to se desilo Njemackoj. Ali jok, svi su super sve odradili samo je kod nas haos jer nam rezultat u pripremnoj utakmici nije prioritet. Zamisli moja ti.... skandalozno.
Koliko je bullshita na ovom forumu....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 maj 2014, 17:22

velez_mostar je napisao/la:
Ova prica o tome da je rezultat u pripremnim utakmicama nebitan, pa to samo Bosnjo moze "izvaliti", jer je itekako bitan da vidis na cemu si,
Ja bi jos dodao da su osim samopuzdanja itekako vazne pobjede u prijateljskim utakmicama zbog FIFA rang liste. Mi smo zbog velikih uspjeha u nasim prijateljskim vec "napredovali" iz prvog sesira u sredinu drugog sesira. I ako se ovo nastavi mogli bi jos "napredovat" u treci sesir. Naravno ako budemo pobjedili Argentinu ( ili igrali nerjeseno ) i Nigeriju opet cemo biti blizu prvog sesira. Ali to nije neko dugorocno rjesenje. Treba igrati jako ozbiljno i prijateljske. Mozes povremeno neku podbacit i opravdati kao nije bilo rezultatskog imperativa, umor i slicno. Ali ako pocens gubiti serije prijateljskih i nikad nema pritiska i ocekivanja onda je to jako lose iz vise razloga.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 17:28

calcio je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Definitivno se moze izvuci zakljucak da nasa reprezentacija ima ubjedljivo najslabije pripreme od svih ucesnika SP, jako, jako lose..

Bas me zanima sta bi takvi kao ti rekli da nam je selektor zamalo zaglavio u zatvoru tokom priprema, to jest da je zbog brze voznje izgubio vozacku. Ili da je pustio par boljih igraca da snimaju spotove sa brzim automobilima tako da su bili umjesani u saobracajnu nesrecu. E to se desilo Njemackoj. Ali jok, svi su super sve odradili samo je kod nas haos jer nam rezultat u pripremnoj utakmici nije prioritet. Zamisli moja ti.... skandalozno.
Koliko je bullshita na ovom forumu....
Daj ba Calcio smaraš s tim poređenjem s Njemačkom,kopanjem nosa,oduzimanjem vozačke... Boli me ba ona stvar šta Sajo radi mimo repke i priprema... To je njegov privatni život,može radit šta mu je volja...
Al njegov pos'o u repki za koji je plaćen fkt da nas zanima,i dužan je da ove momke spremi maksimalno do Argentine,kako zna i umije... I da pazi na njih da sta ne useru na pripremama,a kad svoj trening i govor zavrsi,nek radi sta mu k.... pozeli,ne zanima me...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2014, 17:37

Večeras se rješavamo još jedne Munibove i Iljine zaostavštine...

slika

Bye, bye...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 30 maj 2014, 17:39

evo jedan playlist sto sam napravio. Ja volim ovako nesto prilkljucit do se skupljamo da gledamo utakmicu.

Fino na shuffle i uzivaj te. Svasta sam nabacao.

Ako neko isto ima neki dobar video, ili pjesmu da isto dodam slobodno je objavite.

" onclick="window.open(this.href);return false;

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 17:40

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

slika

:salut: :salut: :salut: :salut:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 30 maj 2014, 17:48

I znači,ovako idemo večeras... Aferim... budalaštinama nikad kraja... ako ovako izađu stvarno večeras,onda stvarno ja ne znam,zasto tolike priče o famoznom DM,kad ga frajer neće ni koristit...
slika
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 30 maj 2014, 17:52

ma ne vjerujem ja opet kontam bice ovako:

Begović
Mujdža, Vranješ, Spahić, Kolašinac
Medunjanin
Pjanić, Misimović, Lulić
Džeko, Ibišević

al hajd ga znaj onom papetu
kakogod
:bih:
Semper Fidelis

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 30 maj 2014, 17:53

1988risha je napisao/la:I znači,ovako idemo večeras... Aferim... budalaštinama nikad kraja... ako ovako izađu stvarno večeras,onda stvarno ja ne znam,zasto tolike priče o famoznom DM,kad ga frajer neće ni koristit...
slika
Budu li oni ovako na pocetku krenuli da igraju, znam sta mi je ciniti......MOJ DRAGI KREVETIC :beba: :beba:

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 30 maj 2014, 17:54

Stream i ovde http://goo.gl/OQq5Jl" onclick="window.open(this.href);return false;

Radi na mobilnim takodje, pozz.
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 30 maj 2014, 17:55

1988risha je napisao/la::cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

slika

:salut: :salut: :salut: :salut:
vidi meni su se gadili vazda (plus zbog onih lopova iz saveza)
ali ostace mi u lijepom sjecanju jer smo u njima ostvarili WC
i to je to.
sad je vrijeme za neko drugu pricu nadam se ljepsu.
Semper Fidelis

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 30 maj 2014, 18:10

Od koje minute Face prenosi tekmu?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2014, 18:30

Veceras privatna selekcija brace Susic protiv Slonova. Bojim se opet blamazi kao protiv Egipta :oops:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.