Kako je igrao momak sto je dosao iz Sarajeva.sony_91 je napisao/la:Danas je Omladinac nakon dvije odgođene utakmice zbog vremenskih neprilika konačno odigrao i svoju prvu pripremnu utakmicu. Za protivnika su imali ekipu Gradine iz susjednog Srebrenika a konacan rezultat je glasio 1:1. Jedini pogodak za Omladinac postigao je Ćehajić Admir, povratnik u redovima Omladinca.
NK Omladinac Mionica
Re: NK Omladinac Mionica
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa de pogledaj moje mjesto boravka pa vidi imamo li 4 klubazmajce je napisao/la:Pa i vi imate četiri kluba pa se raspravljate, šta fali nama?! haja!!! Osim toga mi volimo svoja oba kluba, a stignemo još da volimo poneki i iz Sarajeva. Jesi vidio koliko nam je srce?!FK Sarajevo je napisao/la:Vidi oko cega se raspravljaju haj budite sretni sto Gradacac ima dva dobra kluba koji imaju dobre financije

sretno Omladnicu
 sretno OmladnicuMi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
FK Sarajevo je napisao/la:Pa de pogledaj moje mjesto boravka pa vidi imamo li 4 klubazmajce je napisao/la:Pa i vi imate četiri kluba pa se raspravljate, šta fali nama?! haja!!! Osim toga mi volimo svoja oba kluba, a stignemo još da volimo poneki i iz Sarajeva. Jesi vidio koliko nam je srce?!FK Sarajevo je napisao/la:Vidi oko cega se raspravljaju haj budite sretni sto Gradacac ima dva dobra kluba koji imaju dobre financije

sretno Omladnicu
OOOOOoooooooooooooo krajišnik, izvini nisam obratio pažnju. Ma imate i vi klubova kijamet, evo onaj klub iz Cazina je sa Omladincem u ligi, a da ne pominjemo Jedinstvo. Nikako mi nije jasno što Jedinstvo još nije u PL. Želim vam svaku sreću, a moram ti reći da vam malo zavidim, onako lijepih krajeva se rijetko može naći na svijetu. Vjeruj mi, putovao sam.
zmajce je napisao/la:
OOOOOoooooooooooooo krajišnik, izvini nisam obratio pažnju. Ma imate i vi klubova kijamet, evo onaj klub iz Cazina je sa Omladincem u ligi, a da ne pominjemo Jedinstvo. Nikako mi nije jasno što Jedinstvo još nije u PL. Želim vam svaku sreću, a moram ti reći da vam malo zavidim, onako lijepih krajeva se rijetko može naći na svijetu. Vjeruj mi, putovao sam.
Ako mislis na FK Krajina Cazin onda i griješiš, Krajina je član Druge lige FBiH.
Inače Omladinac će u Nedjelju sa početkom u 10:00h odigrati i svoju drugu pripremnu utakmicu, protivnik će biti ekipa NK Čelik Zenica, kojem će to inače i biti i generalka pred start prvenstva u Premijer ligi BiH
Nadam se da će Omladinac pobijediti. A gdje se igra utakmica? Ako budu igrali na Lipiku, baš me zanima kakve će utiske ponijeti Čelikovi igrači nakon što odigraju utakmicu na najboljem terenu (najbolja trava) u BiH.Inače Omladinac će u Nedjelju sa početkom u 10:00h odigrati i svoju drugu pripremnu utakmicu, protivnik će biti ekipa NK Čelik Zenica, kojem će to inače i biti i generalka pred start prvenstva u Premijer ligi BiH
NK Omladinac - NK Celik Zenica:    2  -  2

Zna li neko nešto više napisati, strijelce recimo?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Mislim da su za nas golove postigli Kapetan te Marković, a za njih nemam pojma.

Znam ja sve, bit će večeras i fotografije.Neutral je napisao/la:Mislim da su za nas golove postigli Kapetan te Marković, a za njih nemam pojma.

E kakav smo to mi tim kad ne možemo pobijedit jednu ekipu kakva je Čelik iz Zenice. Sad sam se zabrino za budućnost (iz Banovića)!AddO je napisao/la:NK Omladinac - NK Celik Zenica: 2 - 2
A đe da znam?!
Omladinac remizirao sa Čelikom        

U svojoj drugoj pripremnoj utakmici NK Omladinac iz Mionice dočekao je i remizirao sa zeničkim Čelikom (2:2). Podsjetimo, u prvoj svojoj pripremnoj utakmici Omladinac je također remizirao, kada su sa Gradinom iz Srebrenika odigrali 1:1.
Strijelci za Omladinac bili su standardno dobri Alen Turbić te Brničanin, novo pojačanje ekipe koja se takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH. Za goste iz Zenice strijelci su bili Marković i Kapetan. Treba napomenuti da je trener Čekika napravio samo dvije izmjene, dok je trener Omladinca u igru ubacio devet igrača.
Prvenstvo Omladincu počinje sedam dana nakon što starta Premijer liga BiH, pa će Mioničani odigrati još dvije kontrolne utakmice. U srijedu u Živinicama igraju drugoligašem OFK Tuzlom, a u subotu u Orašju suprostavit će se istoimenom protivniku.
Pripremna utakmica:
NK Omladinac Mionica - Čelik Zenica 2:2 (Turbić, Brčanin/ Marković, Kapetan)

(gradacac-x.com)

U svojoj drugoj pripremnoj utakmici NK Omladinac iz Mionice dočekao je i remizirao sa zeničkim Čelikom (2:2). Podsjetimo, u prvoj svojoj pripremnoj utakmici Omladinac je također remizirao, kada su sa Gradinom iz Srebrenika odigrali 1:1.
Strijelci za Omladinac bili su standardno dobri Alen Turbić te Brničanin, novo pojačanje ekipe koja se takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH. Za goste iz Zenice strijelci su bili Marković i Kapetan. Treba napomenuti da je trener Čekika napravio samo dvije izmjene, dok je trener Omladinca u igru ubacio devet igrača.
Prvenstvo Omladincu počinje sedam dana nakon što starta Premijer liga BiH, pa će Mioničani odigrati još dvije kontrolne utakmice. U srijedu u Živinicama igraju drugoligašem OFK Tuzlom, a u subotu u Orašju suprostavit će se istoimenom protivniku.
Pripremna utakmica:
(gradacac-x.com)
Da li je iko dao objašnjenje zašto nismo pobijedili Čelika? Je li moguće da sad i od Čelika moramo strahovati. Eto šta je Mionica doživjela. E moj Nasko!!!!

A đe da znam?!
Raz_ba je napisao/la:Da li je iko dao objašnjenje zašto nismo pobijedili Čelika? Je li moguće da sad i od Čelika moramo strahovati. Eto šta je Mionica doživjela. E moj Nasko!!!!

Raz_ba je napisao/la:Da li je iko dao objašnjenje zašto nismo pobijedili Čelika? Je li moguće da sad i od Čelika moramo strahovati. Eto šta je Mionica doživjela. E moj Nasko!!!!
Ma nisu ih htjeli sramotiti, ipak su oni premijerligasi
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa vi imate dobru ekipu ipak pokupiste sve ne tako lose igrace iz Slobode,Celika i Zvijezdesony_91 je napisao/la:Omladinac remizirao sa Čelikom
Pripremna utakmica:
(gradacac-x.com)
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Ne kupimo ih mi nego ljudi idu gdje im je bolje. Da im je bolje u Želji ili Sarajevu išli bi u Želju ili Sarajevo ne bi došli u Mionicu. Ne može svako u Mionicu jarane moj!FK Sarajevo je napisao/la:
Pa vi imate dobru ekipu ipak pokupiste sve ne tako lose igrace iz Slobode,Celika i Zvijezde
A đe da znam?!
Omladinac je u Srijedu odigrao i svoju trecu pripremnu utakmicu. Protivnik je bila ekipa OFK Tuzla, a konacan rezultat je glasio 2-2. Strijelci za Omladinac su kao i protic Celika bili Turbic Alen i novajlija Brnicanin Enes.

E jesu vas krenuli remiji, ako tako bude i u prvenstvu crno vam se piše

Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Sljedeću ćemo igrati protiv Maroka i pobijedićemo!Marokanac je napisao/la:E jesu vas krenuli remiji, ako tako bude i u prvenstvu crno vam se piše
A đe da znam?!
Ko je najbolji igrac Omladinca ?Ima li kakih noviteta ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.