Ma tu su one, i bice josNeutral je napisao/la:Aham, tu su oni i dalje se tresu u lijepome ritmu. Mislio sam da je ova maca i na tvoje navalila.
@ljubav
bil' volio da si macka
Moderator/ica: insider
Ma tu su one, i bice josNeutral je napisao/la:Aham, tu su oni i dalje se tresu u lijepome ritmu. Mislio sam da je ova maca i na tvoje navalila.
Gdje ne bi?!The Game je napisao/la: @ljubav
bil' volio da si macka![]()
![]()
![]()
![]()
stalno nas strasi kako reseta na maturiMirza_Hordas je napisao/la:
lejla@ hvala puno......ma neće mi valjda ona biti na maturskom![]()
mislim da ona meni neće biti na maturskomlejla je napisao/la:stalno nas strasi kako reseta na maturiMirza_Hordas je napisao/la:
lejla@ hvala puno......ma neće mi valjda ona biti na maturskom![]()
![]()
To se zove kucka...a ne cura...cccmajestic24 je napisao/la:Zaprosio curu,a ona ga odbila pred svim.
[youtube][/youtube]
ne radi video, jel to ona iz snowboard, koja je odma na startu pala, ako je, gledo sam neku noc, oko 00 sati navecermajestic24 je napisao/la:Zenska se 4 godine priprema za ZOI a padne nakon 3 sec
[youtube][/youtube]

Nije,vec je spust u pitanju. Zenska samo krenula i jedna joj skija pobjegla i pala na ledja. Smijesno ali i zalosno. Plakala jeQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne radi video, jel to ona iz snowboard, koja je odma na startu pala, ako je, gledo sam neku noc, oko 00 sati navecermajestic24 je napisao/la:Zenska se 4 godine priprema za ZOI a padne nakon 3 sec
[youtube][/youtube]
sad znam gledo sam pregled, poslije nje, pala jedna osla pod onu zastitu, onaj bunker xDmajestic24 je napisao/la:@QUARESMA evo druze video
[youtube][/youtube]
mislim da ima tema za muzikutax je napisao/la:[youtube][/youtube]
Knele sta ce tamoMinistaR je napisao/la:Moja draga sad je u Japanu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.