Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Ajax » 30 maj 2014, 18:16

DonCorleone je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:sam pao, sam se ubio :facepalm:
A moze ubiti i nas. Ko su nam alternative na stoperskim pozicijama? Prije neki dan onaj guber-zaber me napade da je Pandza svakako visak, a ovo danas? Eto kako se visak za dva dana promjeni i postade vise nego bitan.

Dakle imamo dva stopera kvalitetna od kojih je jedan porvrijedjen :lol: . Onda imamo Vranjesa koji mi ne uljeva nikakvu nadu i Zukanovica koji je upravo otpao.

Dok na poziciji AMF-a imamo Ibricica, Pjanica, Misimovica, Susica, Medunjanina :urnebes: .

A najslabija tacka odbrana :urnebes: .

Ako se povrijedi Vranjes (gluho bilo), a Bicak se ne oporavi kako treba, mi nemamo stopera :urnebes: .
+1

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 30 maj 2014, 18:17

kimbo je napisao/la:Fakat sam kriticki ustrojen naspram Susica i s oprezom posmatram cijeli savez na celu i sa samim Osimom. Koji nije toliki bog kolko mu se pripisuje.

Al..

Ovdje je je jos jedan igrac (poslije Pandze) koji nema dovoljno nerava sabranosti i strpljenja da vlada ponasanjem i situacijom. Svi su krivi osim njega.

Kada se radi o vizi za ulazak u USA. Uvijek ima neki konkretan razlog i objasnjenje koje osoba dobije. Nekada to zna biti veoma formalisticki i glupo kod njih (takvi su sa tim stvarima ) al daju objasnjenje i razlog. Dakle zasto Zuka ne izadje sa info tom nego udara pausalno po savezu da mu srede .

Jos jedan prmjer svima je Bosna u srcu al dok je po njihovom ceifu. Zukanovic treba da primi ovo muski a ne da proziva savez po novinama i place. Nije tolika igracina da to moze sebi priustiti.
Jedina prava istina.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 maj 2014, 18:17

Namjesteno da otpane sa spiska, nema drugog objasnjenja

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 maj 2014, 18:17

Po prvi put sam zgrozen odlukom saveza i susica ovo je sramota !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 maj 2014, 18:17

kakvi amateri, nestvarno :?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 maj 2014, 18:17

Momak otpisan zbog izjave da se treba provjeriti ko je kriv što nije dobio vizu.. SRAMI SE SAFETE

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 maj 2014, 18:18

Super prilika za pozvati Stanica. Brzi , mladji,iz PL , kompletniji igrac nama potrebniji !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 maj 2014, 18:18

Logican potez Begica, ne mozes prditi protiv Saveza i onda igrati na svjetskom. Ko je ikad ptedavao za americku vizu zna da je to formalnost, osim ako bas nema nekih sumnjivih okolnosti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 maj 2014, 18:18

Cartman je napisao/la:
MP8 je napisao/la:E Boze dragi, cirkus od priprema. :shock:
Od prvog dana. Sve divlje, seljacki, bez plana. Amaterski se ponasamo od trenutka kada smo se plasirali. Umjesto da se repka pojaca i uozbilji dalje, ovi se ponasaju kao da idu na Mediteranske igre, a ne na SP. Vise licimo na Africku drzavu, nego Evropsku. Ovako oni uvijek pred SP prave haos. Svaka nam cast. :bih:

Jedino me cudi da jos nije bilo (javne) svadje o premijama.
+1

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 30 maj 2014, 18:19

Mene je tacno stid. Veceras cemo vidjeti kakva je ustvari atmosfera u ekipi. :oops:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 30 maj 2014, 18:20

Vidim ss.ba kopirao izjavu sa NSBIH. Toliko je to ocigledno kako ss.ba podrzava savez!.....ne treba ni predpostavljati zasto ih podrzavaju, siguran sam da bi novinar ss.ba u slucaju kritike na web stranice dirketno bio poslati iz Amerike nazad u Bosnu. Begic je novi Munib, Iljo i ostali samo izgleda dosta opasniji nego oni, covjek ne da rijeci dati na sebe. :think: :think:
Zadnja izmjena: sigurnoable, dana/u 30 maj 2014, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 30 maj 2014, 18:20

ne da mi se gleda ova reprezentacija vise..apsolutno me ne zanima
Unica grande amore

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2014, 18:20

E, moj Safete sta radis?...Jadan Ervin, otpade samo sto nije mu Sead menadzer :oops:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 30 maj 2014, 18:21

Vi koji prizivate Muniba Usanovica - NISTE NORMALNI ! :roll:

Kazem opet imao sam dosta poslova sa Americkom ambasadom , da je rijec o neznam ti kome , ako im je u sistemu nesta sumnjivo ne odredjuje Sarajevo , nego direktno Washington , meni su jednom skrenirali roznjacu na oku i u Sarajevu i kada sam sletio na JFK u NY , prema tome vi koji krivite savez za vizu niste upravu.

Druga je sad ova vijest o protjetivanju zbog neki medijiski natpisa - NIDJE VEZE , pa covijek je u afektu nesta rekao a mozda i nije i sad radi toga izbacen :roll: , za ovo trebaju svi odgovarati i mediji koju navodno prenjeli izjavu Zukanovica da je kriv savez zbog vize do Begica i Papeta koji su ga sad protjerali radi te neke navodne izjave .
Brzopleto i neprofesinalno od strane saveza , morali su momka pozvati u Brazil i tamo to rijesiti ovako FUJ ! :roll:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 maj 2014, 18:21

HzSM je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Sranje u Ruandi. :facepalm:

Ko bi trebao umjesto Zukana ici ?
Na rezervnom spisku nema stopera. :damn:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pandza VRATI SE, sve ti je oprosteno :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 30 maj 2014, 18:22

Ne bojte se. Neće otpisati Hadžića, je*o li mu on pola sela. Ako ima ko da apeluje na Zuku, pa nek momak kaže šta se dešava, ko im je*e više mater svima, samo će nas obrukati kako su krenuli :oops:

Koga GENIJALNI misli dovesti za stopera? Spahić OK, Vranješ normala, Bičakčić OK, Šunjić :facepalm: !?!?!?!?! Ko još? Možda Tino Sušić svemogući ili Vršajević Demon Inigo Martinez

Fuj ba. Fuj.
@aleksandar_veliki hoćete li sada kontaktirati Zuku? Pa smijete li mu ispred forumaša postaviti pitanje onako direktno "Ervine, šta se dešava u reprezentaciji!?"

Pa bog ga mazo, nije Safetova, nego moja i Cartmanova i tvoja i bilo čija. Od svakog ko osjeća Bosnu za svoju državu
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 maj 2014, 18:23

Ovo se nije smjelo desit!!!! Zuka je malo pretjerao sa izjavom ali se izvinuo i mislim da ovo savez nije trebao uradit, nemamo igrače u odbrani i ovo malo što imamo oni otpisuju. Ne znam koje kriv i ne zanimame ali je Zuka morao ići.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 maj 2014, 18:23

Dok je bio Ciro selektor i ono nesto vremena ranije od smjene Kodre/Bolica :oops: , nisam ni znao da igra reprezentacija :rol: Cak mi nije bilo ni krivo kad su gubili :mrgreen:
Sad znam kako je vama koji pljujete selektora :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 30 maj 2014, 18:24

Zuka ako odluci da vise nece igrati za reprezentaciju ima moju punu podrsku (iako ona nista ne znaci).Sad se vidi da je mali Prcic u pravu.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 maj 2014, 18:24

Pravda za Bošnjake u reprezentaciji :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, hurem i 32 gosta.