Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fixator
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la fixator » 30 maj 2014, 18:32

Cartman je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
"Šokiran sam zaista, ne znam šta da kažem. Glupo je sada bilo šta pričati. Želim samo poželjeti sreću momcima u Brazilu, da prođu grupu i naprave što bolji rezultat,"
Ima sigurno još mnogo toga da kaže, al' je momak kulturan, ne želi zlo reprezentaciji, zna da ovo nije pravo vrijeme za pametovat' svašta, aferim momčino.

A poslije Brazila, ima da propjevaju svi.
Vjerujte, ako lose odigramo na SP i ispadnemo u grupi, te ce bit rat i nije iskljucena totalna kriza u reprezentaciji. Mogli bi dovest na izgled siguran plasman na EP u pitanje. Brazil to drzi sve pod tepihom za sada, ali sve ce to eksplodirat ako krene niz brdo.
mislim da ne moze do toga doci
samo se promjeni selektor i sve je to drukcije
ako je do selektora
Semper Fidelis

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 maj 2014, 18:33

Cartman je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
"Šokiran sam zaista, ne znam šta da kažem. Glupo je sada bilo šta pričati. Želim samo poželjeti sreću momcima u Brazilu, da prođu grupu i naprave što bolji rezultat,"
Ima sigurno još mnogo toga da kaže, al' je momak kulturan, ne želi zlo reprezentaciji, zna da ovo nije pravo vrijeme za pametovat' svašta, aferim momčino.

Vjerujte, ako lose odigramo na SP i ispadnemo u grupi, te ce bit rat i nije iskljucena totalna kriza u reprezentaciji. Mogli bi dovest na izgled siguran plasman na EP u pitanje. Brazil to drzi sve pod tepihom za sada, ali sve ce to eksplodirat ako krene niz brdo.

POTPIS sve je ovo bure baruta samo ceka los rezultat da eksplodira bice ovo dugo toplo ljeto kod nas :kafa: :kafa:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 30 maj 2014, 18:33

isx je napisao/la:"Međutim, poslije neosnovanih optužbi ovog igrača i pored njegovih neubjedljivih naknadnih izjava, te nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima, selektor Sušić neće računati na Zukanovića za Mundijal u Brazilu"

:urnebes:
Neda mu Spaha da igra

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2014, 18:33

Cartman je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

Ma to se zna, ja to pričam ima mjesec dana. Ako se "obrukamo" tamo, izbit' će rat stare mi, kakvih će sve sranja izaći na sunce, priča, gluposti...raspad brate, raspad!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 18:34

barbarez je napisao/la:Fuj kakav mi cirkus pravimo sada kad smo se plasirali I kad trebamo samo napredovati.
Ovo je preamijeano I ofirno od strane susica.
Valjda moraju tino I hadzic na prvenstvo,pa se na ovako podmukao nacin rijesavaju zukanovica.
Volio bih svim srce da odemo sto dalje,ali ovo mi tako mirise debakl I bruku naseg tima.
Pa picko jedna sto nisi odstranio dzeku,ibricica ili spahica.koji ti se u facu kurce.
Sto nisi odstranio edina kad ti je.njegov stari srao.
Safete picko usrana i podmukla,sram vas bilo kako ste se ponijeli prema momku.
Fuj smetljari.
ma vala nesto me i ne limbo tuki za repku vjerujes sada dok ovakvi haraju..sto se mene tice nek ispadnu odmah,****...samo se zajebaju i licne promocije prave **** ih SP...e ako sada Dzeko ili Spahic nesto ne kazu nek se i oni nose..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 18:34

isx je napisao/la:"Međutim, poslije neosnovanih optužbi ovog igrača i pored njegovih neubjedljivih naknadnih izjava, te nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima, selektor Sušić neće računati na Zukanovića za Mundijal u Brazilu"

Kakva g.vna,pa ja ne vjerujem.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 maj 2014, 18:35

ma nije susic gnjida, gdje bi on ovo uradio, spaha je garant zakuhao ne zeli konkurenciju :kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 30 maj 2014, 18:35

drummer je napisao/la:

Sad se svi igrači trebaju oglasiti, kad je bal nek je maskenbal. Ko od igrača je bio za ovu Safetovu lakrdiju.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 maj 2014, 18:35

dr.van nostrand je napisao/la:Jel dobio taj lik nogu od saveza ili selektora :mrgreen:
Mislim ako nekada Susic napusti klupu rep. mozda ponovo uleti na spisak a ako ga je savez banovao onda ce se nacekati... kad ce promjene u savezu :yawn:
Taman Papeta boli k što je ovaj naružio administraciju Saveza s čijim djelom ni on sam nije u dobrim odnosima. Baš me zanima njegova izjava.., hoćel se ujest za jezik i ovo sebi natovarit na leđa.. ili šta. Naivan je ako svoje ime uvali u ovo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2014, 18:36

drummer je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

Kako god odigramo Safetu je noga,ne spasi ga ni Osim skupa sa japanskim carom.
Nadam se brate, ali ne bi me cudilo da se on provuce i nakon SP-a. Gledaj mu samo pricu, sve vise aludira na to da zeli ostat. A ovi iz saveza nisu nista pametniji od njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 maj 2014, 18:36

......................... Nemam komentara

Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 30 maj 2014, 18:36

Dno dna.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 maj 2014, 18:36

isx je napisao/la:
drummer je napisao/la:

Sad se svi igrači trebaju oglasiti, kad je bal nek je maskenbal. Ko od igrača je bio za ovu Safetovu lakrdiju.

I da su svi bili za, on na kraju donosi odluku. Tako da je suvišno o bilo čemu drugom' pričati osim o Safetovom jadnom i podmuklom načinu rješavanja ovakve situacije. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2014, 18:37

Teleci pogled i njegov brat Sead nastavljaju sa svojom politikom Germanije Sportagenture. :clap:
Mamicu vam pozdravim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 maj 2014, 18:37

Ne mogu da opisem kakvu gorcinu osjecam , zao mi je Ervina ko da mi je dijete rodjeno ... Al jos vise mi je zao sto su mi takvu mrlju na sve ovo bacili da ne znam kako cu gledat SP al najozbiljnije , mislio sam da barem kod njih nece biti nepravde da ce bit sretni da necemo pravit gluposti. Pripreme nisu ni pocele evo vec jedna , bojim se najgoreg a kolko se bojim tolko se i radujem ovakav amaterski potez saveza na celu sa susicem je skandalozan u najmanju ruku u svakoj normalnoj zemlji o ovom bi brujalo ali kod nas nista...

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 30 maj 2014, 18:38

Momak koji je najmanje zasluzio, dobije nogu i to na kakav nacin, fuj. Drzi se Zuka, uz tebe smo.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 maj 2014, 18:38

VanBasten je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:Jel dobio taj lik nogu od saveza ili selektora :mrgreen:
Mislim ako nekada Susic napusti klupu rep. mozda ponovo uleti na spisak a ako ga je savez banovao onda ce se nacekati... kad ce promjene u savezu :yawn:
Taman Papeta boli k što je ovaj naružio administraciju Saveza s čijim djelom ni on sam nije u dobrim odnosima. Baš me zanima njegova izjava.., hoćel se ujest za jezik i ovo sebi natovarit na leđa.. ili šta. Naivan je ako svoje ime uvali u ovo.
nema Susic veze s ovim, ocigledno je iz izjave da je Savez (citaj Begic) ovo uradio. Pape je je samo egzekutor.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 30 maj 2014, 18:38

Sto sad Džeko i Spaha ne poduzmu šta, znaju srat kad je Ibričić u pitanju. :oops:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 18:39

isx je napisao/la:
drummer je napisao/la:

Ma kakvi igraci,sumnjam da ima njihovog udijela.Na kraju krajeva zar nije selektor taj koji bira i odredjuje,je li urlikao nece meni niko praviti spisak.
Nemaju igraci veze s ovim,ne bi sigurno podrzali da se Zuka izbaci prije Tina ili Hadzica.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2014, 18:40

Prcic kriv, Spahic kriv, Dzeko, Pandza, Zukanovic....a Svrsajevic, Tino i nevidljivi Hadzic, Germanija Sportagentura putuje za Brazil. Teletino nadam se da te vise nikad necemo morati gledati. Koji je to kreten majko mila.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], atomac123, Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.