Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

robijas_Ri
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la robijas_Ri » 30 maj 2014, 18:41

Jedan mora van, Zukanovic zbog papirologije...Nakon sto se savez oglasio da su uradili sve sto je trebalo on daje izjavu gdje napada ljude u savezu, kao da su oni u Americkoj ambasadi zaposleni...Pozitivna stvar jest sto su se ovako strogo postavili i prema starijem igracu i da to bude lekcija i ovim mladjim da paze na ponasanje, negativno je sto kvalitetom Zukanovic zasluzuje biti u Brazilu i dostojna je zamjena..Sam sebe s*ebo..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 30 maj 2014, 18:41

Koliko mi je žao ovog dobrog momka, ja to ne mogu opisat :-(
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 30 maj 2014, 18:41

drummer je napisao/la:Nemaju igraci veze s ovim,ne bi sigurno podrzali da se Zuka izbaci prije Tina ili Hadzica.
Pa baš toga se trebaju oglasiti, po mogućnosti u intervjuu kod one debele na FTV u Mreži.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 maj 2014, 18:41

Ma nama treba autoritet ala Magath u reprezentaciji, inace je korida ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 18:42

Daj Boze da odmah ispadnemo je ..bem ti seljaka :twisted:
A jos su mi gori ovi forumashi sto vjeruju u ovu pricu kako je zbog toboze neke izjave Zuka otpisan...
ograniceni kao saksija.. :crazy:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 18:42

Znaci nevjerujem, na svijetsko ide Avdija, Tino, Sunjic i Hadzic, a ne ide delija poput Zukanovica. Ovo je za plakat.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 30 maj 2014, 18:43

AsharaK je napisao/la:Koliko mi je žao ovog dobrog momka, ja to ne mogu opisat :-(
Koliko nam je svima zao zbog njega, toliko nam je zao sto se sve ovo desava pred sami pocetak prvenstva, katastrofa, fuj nemam rijeci. :roll:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 maj 2014, 18:43

Pape bi trebao nazvati igraca i kazati mu da ga svi ocekuju u Brazilu. Da inace ne prelazi preko teskih rijeci ( mada momak nije rekao nista posebno ) i da ce kod njega zbog dobrih igara napraviti izuzetak. Naravno Zukanovic bi se trebao javno izviniti ako je nekog uvrijedio.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2014, 18:43

Nemamo mi autoritet u savezu niti prave ljude. Pravi savez bi ovu nepotisticku gnjidu vec odavno izbacio. Stoka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 30 maj 2014, 18:44

Izdrzi Ervine, ne mogu zamisliti kako je kad ti neko ovo uradi pred najveci dogadjaj u zivotu. Nek ide na dusu smradovima

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 maj 2014, 18:44

A poserem se ja na vas sto zelite neuspjeh drzave zbog nekih stvari.
Sta god da se desi oni predstavljaju nasu drzavu, i mi kao Bosnjaci moramo navijati za sto veci uspjeh, sto bolju promociju ..
Jer kad ovaj amaterizam i seljakluk nestane, ostace rezultati, a nema nista ljepse nego reci da si na prvom velikom takmicenju igrao 1/8 finala.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 30 maj 2014, 18:45

Nevjerovatno šta se dešava u reprezentaciji koja je postala privatna prčija....klanovi, spletkarenje...FUJ! Selektor bez obraza i karaktera yebe naciju na očigled i na pravdi Boga! Sve otvoreno bez stida i srama...FUJ još jednom!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 30 maj 2014, 18:45

Nije trebao kritikovati savez javno...iako nije OK da ga ovako nogiraju...morao je pametnije postupiti nego javno reci ono sto je rekao.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 30 maj 2014, 18:45

Susicu tele jedno uspio si mi ogaditi reprezentaciju za koju sam zivot stavljao na kocku prelazeci hiljade kilometara. Veceras sam se radovao , planirao naviti sat pa u pola tri ustati i gledati nase zmajeve. Ali ne , ne nakon ovoga . Gadite mi se malogradjani i primitivci jedni. Fuj.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

bianconer
Kontakt:

Post Postao/la bianconer » 30 maj 2014, 18:46

BIH: Hasagić, Mujdža, Pandža, Spahić, Papac, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Lulić, Misimović, Džeko.

momci koji su igrali protiv francuske za euro 2012 100% zasluzili SP

ovo sve vise lici na francusku s domenechom

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 18:46

mma_hz je napisao/la:Daj Boze da odmah ispadnemo je ..bem ti seljaka :twisted:
A jos su mi gori ovi forumashi sto vjeruju u ovu pricu kako je zbog toboze neke izjave Zuka otpisan...
ograniceni kao saksija.. :crazy:
Upravo.Sad ce raznorazni elementi spinovat i razvlacit pamet ljudima ali jasno je da je ovo bio plan od pocetka,ovo je ovako izrezirano.
Je li neko mozda cuo Susica na aerodromu kad su poletjeli ili ikako ovih dana da je spomenuo Zukanovica?To nije cudno,igrac mu ostao a on ga ne spominje?.Pa ne spominje zato sto je ranije prekrizen,nema se tu sta ni dodati ni oduzeti.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 30 maj 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 30 maj 2014, 18:47

Meni samo nije jasno kako da ne dobije vizu ... Pa valjda se grupno predaju svi dokumenti itd...

Onda ovdje se priča o nacionalnom timu koji ide na SP a ne o nekom Bošnji koji bi mogao biti ratni zločinac ili vehabija koji prijeti nacionalnoj sigurnosti SAD ...

Muka, jad i čemer...

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 30 maj 2014, 18:47

Pauk je napisao/la:Nije trebao kritikovati savez javno...iako nije OK da ga ovako nogiraju...morao je pametnije postupiti nego javno reci ono sto je rekao.

Poserem ti se ja na taj "wanna be " savez. Oni kontaju oni ozbiljan savez a Dzeko im poziva igrace,trener zove svoju rodbinu, igraci se opijaju pre SP a nasli jadnici da treniraju strogocu na Ervinu.
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 30 maj 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 30 maj 2014, 18:47

Zahvaljujuci Susicu uspjeli smo izgubiti dva beton igraca Prcica i Zukanovca.Zivim za dan kad ces otici iz ove reprezentacije i povesti familiju sa sobom seljacino jedna!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 30 maj 2014, 18:47

mostar_mo je napisao/la:Susicu tele jedno uspio si mi ogaditi reprezentaciju za koju sam zivot stavljao na kocku prelazeci hiljade kilometara. Veceras sam se radovao , planirao naviti sat pa u pola tri ustati i gledati nase zmajeve. Ali ne , ne nakon ovoga . Gadite mi se malogradjani i primitivci jedni. Fuj.
+

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AzRimiRzA, bavarian_bk, bavariapivo, CAGarfia, fukare987, Google Adsense [Bot], HariTz, MostarReds22, ovisnik, Sheyi, Sveti, unavita, zikerrz21 i 94 gosta.