BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
dvicu singlirat pa nek ide du tri lepe. 
Nadam se jednom hendikepu **** vas Pape..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- sigurnoable
- Kontakt:
VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Zbog cega?sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
1946
- DonCorleone
- Kontakt:
Druze, zao mi je, ali izgleda da Zukanovic nece moci danas predstaviti nove dresove, desile su se neke ruzne stvari, ali ne mogu vise o tome, da ne bih dobio banundefined007 je napisao/la:Kako kad nije lik otputovao već ostao u Sarajevu.DonCorleone je napisao/la:Igramo. Koliko znam Zukanovic ce predstaviti dresove prije pocetka utakmice.Elddar je napisao/la:Je li igramo u adidasovim dresovima?
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 30 maj 2014, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- sigurnoable
- Kontakt:
Da se pokaze nezadovoljstvo gradjana BiH prema do sadasnjem radu ovog teleta Susica i samog saveza(sto podrzavaju a i sami su ukljuceni u nepotizam)! Valjda ce televizijske kuce imati statistike gledanosti i priloziti to Savezu.robijas_Ri je napisao/la:Zbog cega?sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
Zadnja izmjena: sigurnoable, dana/u 30 maj 2014, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pusti ba to nikad nismo igrali 4-4-2, već 4-3-1-2, ovo neki M. D. glupan valja gluposti na sport.ba1988risha je napisao/la:I znači,ovako idemo večeras... Aferim... budalaštinama nikad kraja... ako ovako izađu stvarno večeras,onda stvarno ja ne znam,zasto tolike priče o famoznom DM,kad ga frajer neće ni koristit...
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
Valjda ce mu neko od te raje na tekmi hebati mater...red bi bio da mu se neko naklati na kosti malo..
FK SARAJEVO.
Da,da,toliko je lose radio da nas je odveo na SP...sigurnoable je napisao/la:Da se pokaze nezadovoljstvo gradjana BiH prema do sadasnjem radu ovog teleta Susica i samog saveza(sto podrzavaju a i sami su ukljuceni u nepotizam)! Valjda ce televizijske kuce imati statistike gledanosti i priloziti to Savezu.robijas_Ri je napisao/la:Zbog cega?sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
Nema bojkota...reprezentacija BiH je iznad svega i Zukanovica i Susica i saveza i svega.
Svi zelimo uspjeh veceras a pogotovo u Brazilu!
Svi zelimo uspjeh veceras a pogotovo u Brazilu!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
AzRimiRzA je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!![]()
![]()
![]()
hebo vas Safet vise u ckapi,daj ne kmecite i uzivajte u historijskim pripremama,jer zadugo mi prvenstva svjetskog vidjet necemo. Brazil,ljeto,piva,rostilj,reprezentacija BiH u svemu tome e pa to mi ne mogu oduzeti ni Teleci pogled,ni Zuka,ni savez
opusteno ljudi,imamo mi vecih briga
Hajde vise bojkotujte da na miru gledamo i komentarisemo svetinju.... Eto vam Gane, Portugala, Albanije navijajte pustite nas da uživamo jednom u životu!!!sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
Sent from my Home using fingers
+1 . Nemojte gledat i postedite nas pubertetskih komentara.Batko je napisao/la:Hajde vise bojkotujte da na miru gledamo i komentarisemo svetinju.... Eto vam Gane, Portugala, Albanije navijajte pustite nas da uživamo jednom u životu!!!sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
+1kimbo je napisao/la:+1 . Nemojte gledat i postedite nas pubertetskih komentara.Batko je napisao/la:Hajde vise bojkotujte da na miru gledamo i komentarisemo svetinju.... Eto vam Gane, Portugala, Albanije navijajte pustite nas da uživamo jednom u životu!!!sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- sigurnoable
- Kontakt:
Nisam ja rekao da bojkotiramo WC to ni lud ne bi uradio ma sta se desilo u repci vec ovu utakmicu da pokazemo makar taj nacin ovim neznalicama da se ne moze ovako igrati sa svetinjom. Mozda sam pretjerao(ovo oko Zukanovica me naljutilo postenehroni je napisao/la:AzRimiRzA je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hebo vas Safet vise u ckapi,daj ne kmecite i uzivajte u historijskim pripremama,jer zadugo mi prvenstva svjetskog vidjet necemo. Brazil,ljeto,piva,rostilj,reprezentacija BiH u svemu tome e pa to mi ne mogu oduzeti ni Teleci pogled,ni Zuka,ni savez![]()
![]()
opusteno ljudi,imamo mi vecih briga
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Lampard8 je napisao/la:Od koje minute Face prenosi tekmu?
hahaha dobra. savisi hoce li biti kakva sabotaza protiv njih.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
http://freebosnia.****/p/face-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BosnaE
U 21. minuti cemo dobiti signal, bas kada Marjan bude laj'o o misevima u rupama.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Lampard8 je napisao/la:Od koje minute Face prenosi tekmu?![]()
![]()
![]()
hahaha dobra. savisi hoce li biti kakva sabotaza protiv njih.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.