Pape je poznati taktičar, nemoj se sekirati i ako igrali sa trojicom pozadi. On će to da posloži kako treba. Možda će Ibišević igrati lažnog desnog beka.JackTheStripper je napisao/la:romeo je napisao/la:Sosoni, saljite Amerima u ambasadu mailove ako smijete. Da vam se Sipa ukaze na vratima u roku 5 minuta![]()
Zuka je sam kriv zbog blebetanja po medijima.
Trebao je sutiti i ako bi ga u tome slucaju otpisali, iza sebe bi imao pa 90 % raje.
Ovako, jucer je izjavljivao sto sta i to je to. Sada je pola-pola. A i da budemo realni, bez njega se moze.
Aferim, moze moze. S Sunjicem. Povrijedi li se Bicakcic i Vranjes, a lako je moguce, ostadosmo s jednim stoperom.
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Sto ga sad izvalirobijas_Ri je napisao/la:Saljite mailove i vladi jer su i oni krivi jer treba za nas pasos viza.
- Principatus
- Kontakt:
Kako neki sad kad je 5 do 12 kontaju sta se desava, a pisali smo ima vec dugo, dugo...
nego su ovi jeftini placenici spinovali i gadjali svaku temu spamom. I ponovo sve ispliva kako je bilo predvidjeno.
Ne trebate se brinuti, tu je Vrsajevic i Tini, ovaj zadnji ne samo da je klasni DM, nego zna i stopera odigrati, a Vrsko ce na beka ako zatreba. Da Germanija zaradi jos koji Euro.
Ne trebate se brinuti, tu je Vrsajevic i Tini, ovaj zadnji ne samo da je klasni DM, nego zna i stopera odigrati, a Vrsko ce na beka ako zatreba. Da Germanija zaradi jos koji Euro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
princi ti si razuman covjek, ovo je odluka saveza a pape je samo proveo, siguran sam u to.Principatus je napisao/la:Nasi navijaci u SAD znaju sta im je ciniti sad.
Kako jos sad neki placenici pokusavaju i ovu odluku Safeta da prebace na Spahica i Dzeku, gadovi jedni.
Safet = covjek bez obraza i casti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poštedi nas svojih glupih komentara, uvijek ovdje rep izviris kad neka situacija ispadne!!! Zukanovic ne bi ni igrao protiv Argentine!!!pisac je napisao/la:Razlog vise da na Argentinu uplatim protiv nas sve para sto budem imao. Nece me savjest gristi ni sekunde. Bruka je da ovaj mafijaski savez u talu sa par igraca ovakvo sto iz vlastitih intresa rafe ovom postenom i mirnom momku.
Savez napolje!!!
Yebo vas Brazil!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my Home using fingers
Da se vratimo na pocetak ?
Kako je moguce da samo on nije dobio vizu a na vrijeme je predao papire kao i svi ostali igraci ?
Kako je moguce da samo on nije dobio vizu a na vrijeme je predao papire kao i svi ostali igraci ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da ima obraza i časti, dao bi otkaz Pape 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Saljite poruke i Reprezentativcima nek se i oni oglase po ovom pitanju , nije kasno da se Zukan prikljuci , a ova **** iz saveza se nasla uvrijedjena , fuj **** vam usanovic mater , mogli bi pojedinci zavrsiti kao i on.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zasto nije dobio vizu?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ja vam kazem Susic je pozvao 24 igraca a samo 23 smiješ prijaviti da vodiš u Brazil neko je morao biti otpisan, sramota je šta su uradili ovom momku 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Principatus
- Kontakt:
Razuman sam ja i to sto pisem je izrazito razumno. Jeste ruzno, ali istina nije uvijek lijepa, pomirite se sa tim da imamo kriminalca i zestoku stoku kao selektora. Nesto sto vam pokusavamo ovdje vec odugo objasniti. Od sramote do sramote, od kriminala do kriminala koji klan Susic sprovodi u reprezentaciji.biskitt je napisao/la: princi ti si razuman covjek, ovo je odluka saveza a pape je samo proveo, siguran sam u to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Šta zna muto sta je obraz i cast.ZahaKING je napisao/la:Da ima obraza i časti, dao bi otkaz Pape
fcz je napisao/la:J.e.b.e.m majku svima koji su ucestvovali u ovoj odluci!![]()
Da je normalna situacija u ovoj reprezentaciji, igraci bi stali uz Zukanovica, ali vjerujem da ovi normalni momci poput Begovica, Pjanica, ne zele da se zamjeraju Dzeki i Spahicu - a siguran sam da je odluka, ako nije potekla iz njihovih glava, onda barem aminovana od njih dvojice.
Sad je vec jasno da ovako seljacko-lopovski organizovani ne mozemo uraditi nista na SP, jer bismo svakako imali strasno tezak zadatak cak i da je sve OK u ekipi. Eh, ako cemo vec gubiti, moja je zelja da najveci krivci budu Hadzic, amidza i amidzin veznjak, Vrsajevic, Dzeko i Spahic. Ako nista, nek im javnost malo sere po glavama.
Nadam se samo da ce Fanaticosi ostati dosljedni borbi protiv lopova, jer su oni ocito jos uvijek tu.
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!
zato sto je neko iz saveza sakrio jedan papir. Pape naredio.Elegant je napisao/la:Da se vratimo na pocetak ?
Safete molim te odi poslije ovog Svjetskog jer za tebe su Munib,Suljo,Iljo i Ceko male mace
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja sam poslao jedan mail koji podrzava Savezovu odluku. 
Daj nije do te mjere doslo, za ovo neko mora da odgovara.biskitt je napisao/la:zato sto je neko iz saveza sakrio jedan papir. Pape naredio.Elegant je napisao/la:Da se vratimo na pocetak ?
Kakva su ovo sranja i gluposti, svi dobili on nije.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 30 maj 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa jesi ti normalan?ZOI84 je napisao/la:fcz je napisao/la:J.e.b.e.m majku svima koji su ucestvovali u ovoj odluci!![]()
Da je normalna situacija u ovoj reprezentaciji, igraci bi stali uz Zukanovica, ali vjerujem da ovi normalni momci poput Begovica, Pjanica, ne zele da se zamjeraju Dzeki i Spahicu - a siguran sam da je odluka, ako nije potekla iz njihovih glava, onda barem aminovana od njih dvojice.
Sad je vec jasno da ovako seljacko-lopovski organizovani ne mozemo uraditi nista na SP, jer bismo svakako imali strasno tezak zadatak cak i da je sve OK u ekipi. Eh, ako cemo vec gubiti, moja je zelja da najveci krivci budu Hadzic, amidza i amidzin veznjak, Vrsajevic, Dzeko i Spahic. Ako nista, nek im javnost malo sere po glavama.
Nadam se samo da ce Fanaticosi ostati dosljedni borbi protiv lopova, jer su oni ocito jos uvijek tu.
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!
no rules je napisao/la:Saljite poruke i Reprezentativcima nek se i oni oglase po ovom pitanju , nije kasno da se Zukan prikljuci , a ova **** iz saveza se nasla uvrijedjena , fuj **** vam usanovic mater , mogli bi pojedinci zavrsiti kao i on.
X treba zatrpati facebook stranice i Džeke i Spahe i svih ostalih ...sram ih bilo .. kad se samo sjetim kako je Zukan odigrao protiv Grcke u kljucnoj utakmici za odlazak na SP..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
seljober klasični, baš prava ona bosanska krkančina koja se dokopala svijeta, pa sad glumi neku visinu svima, klinci se....
Majke mi zamišljam ga onako kako sjedi u nekoj kafančugi ispod starog suncobrana od 7up, u jednoj ruci sarajevska piva, drugom se drži za stolicu, majica raskopčana a zlatni lanac viri
Majke mi zamišljam ga onako kako sjedi u nekoj kafančugi ispod starog suncobrana od 7up, u jednoj ruci sarajevska piva, drugom se drži za stolicu, majica raskopčana a zlatni lanac viri
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Beduin, Cwirek, GG3, Google Adsense [Bot], habuba, Jas63Ko, LondonBlues, Mocvara1991, napapijri1987, Proximic, riki46, Sheyi, Wolffire, zikerrz21 i 90 gostiju.