Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Pucaju veze izmedju starih saveznika. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kakve veze ima sto nas je (ako jest) Kroos odbio... Nije jedini cm na planeti...
Alternative:
-Kovacic, Xhaka, Pjanic, Koke...
Pored CMa, prijeko potreban DM...
Alternative:
-Kovacic, Xhaka, Pjanic, Koke...
Pored CMa, prijeko potreban DM...
- Ed Woodward for Prime Minister !
@ rio i belmine koliko je vama godina sta se desava prvo sa sale predje u nesto ozbiljnije??, dajte ba necu da citam vase postove imate pp pa opletite molim vas jer ima nas koji hocemo nesto normlano da procitamo, a unazad par stranica sve neko podjebavanje citam vase sta vam je daj ba ohladite malo.
Ubuduce ako ovako nastavite ja cu licno prijavljivat vase postove pa izvolite nisam ja ovdje neki ni admin ni nista samo necu da citam neke gluposti, ako se ovako nastavi bolje je onda se ova tema zakljuca i kraj price.

Ubuduce ako ovako nastavite ja cu licno prijavljivat vase postove pa izvolite nisam ja ovdje neki ni admin ni nista samo necu da citam neke gluposti, ako se ovako nastavi bolje je onda se ova tema zakljuca i kraj price.
04.10.2009 !!
@rio
Slušaj, opet ti kažem kao insanu. Ne spominji roditelje, kratko i jasno je bilo.
Što se tice Krosa, pa tog covjeka ne bi mogli ni dovesti ovo ljeto. Svima je jasno kakav je Bajern klub, ljudi ne prodaju igrace, ne trebaju im pare, jer ih imaju kao blata. Radije ce pustiti igraca da ode kao slobodan, nego da ga prodaju nekome. To si trebao davno shvatiti.
I za Van Gaala, da su covjeka postavili dan poslije otkaza Moyesu, opet bi bilo suludo da ode sa mjesta selektora Holandije. O tome je trebala da razmišlja naša uprava, ne Van Gaal. Njima to izgleda nije smetalo, tako da su izabrali Van Gaala za novog managera Uniteda.
@sarajlija
Slobodno prijavi, koliko god možeš i hoceš. Ovo nije tvoj forum i ovdje ima svako pravo pisati koliko hoce i želi. Ako se to adminu ili nekom moderatoru ne svidja, bujrum nek me banuju, ili neke kljucaju temu.
@cartman
o kakvim saveznicima je rijec ?
Slušaj, opet ti kažem kao insanu. Ne spominji roditelje, kratko i jasno je bilo.
Što se tice Krosa, pa tog covjeka ne bi mogli ni dovesti ovo ljeto. Svima je jasno kakav je Bajern klub, ljudi ne prodaju igrace, ne trebaju im pare, jer ih imaju kao blata. Radije ce pustiti igraca da ode kao slobodan, nego da ga prodaju nekome. To si trebao davno shvatiti.
I za Van Gaala, da su covjeka postavili dan poslije otkaza Moyesu, opet bi bilo suludo da ode sa mjesta selektora Holandije. O tome je trebala da razmišlja naša uprava, ne Van Gaal. Njima to izgleda nije smetalo, tako da su izabrali Van Gaala za novog managera Uniteda.
@sarajlija
Slobodno prijavi, koliko god možeš i hoceš. Ovo nije tvoj forum i ovdje ima svako pravo pisati koliko hoce i želi. Ako se to adminu ili nekom moderatoru ne svidja, bujrum nek me banuju, ili neke kljucaju temu.
@cartman

Ti me nisi ocigledno razumio gdje pise u mom postu da je moj forum?
Jel bolje da se raspravljate na pp ako vec zelite ili da ovdje spamate o glupostima?
Jel mi moramo da citamo vasu raspravu i sl, ne moramo bar ja necu, ja te molim ko kolegu nazovi kako hoces da prestanete o necemu sto nema veze sa ovom temom, i taj gore decko sto spominje ria i govori da je glup mislim...
Jel bolje da se raspravljate na pp ako vec zelite ili da ovdje spamate o glupostima?
Jel mi moramo da citamo vasu raspravu i sl, ne moramo bar ja necu, ja te molim ko kolegu nazovi kako hoces da prestanete o necemu sto nema veze sa ovom temom, i taj gore decko sto spominje ria i govori da je glup mislim...

04.10.2009 !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@Belmine nisam ništa ružno rekao o tvojim roditeljima, ti bi trebao da malo pripaziš kod obraćanja drugima, jer ne možeš tek tako nekoga uporediti sa Qrvama, pitati ga je li zdrav i takve stvari. Vjeruj mi da to zvuči previše ružno kad se čita sa strane (i da to kažeš nekome na ulici ne bi se dobro proveo), a pogotovo nije primjereno u komunikaciji i diskusiji dva odrasla čovjeka. Ja nikome ovdje nikada nisam rekao ružnu riječ, i ne vidim potrebu za time na jednom sportskom forumu.
Shvatam da emocije proključaju kod nekih kad se pomene United u negativnom smislu (i ja sam sam takav, pa nekad pretjeram), ali trenutno je takvo stanje. Šta će biti u narednim mjesecima ostaje da vidimo, ja vjerujem u LVG_a, i on ima moju podršku, ali to ne znači da neću biti kritičan ako smatram da zaslužuje kritiku za nešto. Ovo je greška naše uprave što prije nisu osigurali njegov potpis, tako da je čovjek mogao na vrijeme otići iz Holandije. I ovako ćemo imati problema da dovedemo igrače, a da ne pominjem kolika je prepreka to što ne igramo LP
Shvatam da emocije proključaju kod nekih kad se pomene United u negativnom smislu (i ja sam sam takav, pa nekad pretjeram), ali trenutno je takvo stanje. Šta će biti u narednim mjesecima ostaje da vidimo, ja vjerujem u LVG_a, i on ima moju podršku, ali to ne znači da neću biti kritičan ako smatram da zaslužuje kritiku za nešto. Ovo je greška naše uprave što prije nisu osigurali njegov potpis, tako da je čovjek mogao na vrijeme otići iz Holandije. I ovako ćemo imati problema da dovedemo igrače, a da ne pominjem kolika je prepreka to što ne igramo LP

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Savez za zastitu Rooneya i Moyesa.Belmin6 je napisao/la: @cartman

Tako je bilo i kad je Thiago odbio Utd, krenula priča kako nisu bili zainteresovani za Španca.Belmin6 je napisao/la:
Drugo, najvažniji Engleski novinari su objavili da Van Gaal ne želi Krosa, ne uklapa se u njegov koncept igre, a kako si ti to shvatio, samo dragi Bog zna. To što ti bacaš drkicu na Švabu, ne znaci da je potreban Unitedu.
Woodward je nesposoban.Kreće na igrače koje je vrlo teško dovesti i tako izgubi veći dio prelaznog roka i kad dođe 5 do 12 onda ide taktika daj šta daš pa istrese preko 70 mil na Fellainia i Matu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- King_James
- Kontakt:
Pozdrav svim United-ovcima! Ja sam na ovaj forum se prijavio davno samo rijetko kad pisem jer stvarno nemam vremena, al ga cesto znam prelistati ovaj podforum
Da se nadovezem na ove aktuelne teme... Mnogi sto tvrde da je United sad neatraktivan klub postao nakon samo jedne neuspjesne sezone se grdno varaju, a ubijedjen sam da ce sviju ovoga misljenja ovaj prelazni rok da dematuje.
A sto se tice kapitenske trake misljenja sam da je niti jedan igrac iz ovoga igrackog kadra nema ono sto je imao Nemanja - ono pravo liderstvo. Al da se ja pitam kapitenom bi imenovao Rooney-a... englez sa dugim stazom u ekipi i mozda nas ponajbolji igrac koji zbog prije svega slabe konkurencije bi dobio svetu traku
Od transfera volio bih vidjeti Luke Shaw-a u ekipi... Pravi je prototip modernog beka i smatram da bih se vrlo brzo uklopio u nas sistem (kao i bilo koji drugi na svijetu
)

Da se nadovezem na ove aktuelne teme... Mnogi sto tvrde da je United sad neatraktivan klub postao nakon samo jedne neuspjesne sezone se grdno varaju, a ubijedjen sam da ce sviju ovoga misljenja ovaj prelazni rok da dematuje.
A sto se tice kapitenske trake misljenja sam da je niti jedan igrac iz ovoga igrackog kadra nema ono sto je imao Nemanja - ono pravo liderstvo. Al da se ja pitam kapitenom bi imenovao Rooney-a... englez sa dugim stazom u ekipi i mozda nas ponajbolji igrac koji zbog prije svega slabe konkurencije bi dobio svetu traku

Od transfera volio bih vidjeti Luke Shaw-a u ekipi... Pravi je prototip modernog beka i smatram da bih se vrlo brzo uklopio u nas sistem (kao i bilo koji drugi na svijetu

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Evo citam jutros da cemo nastaviti pregovore za Shawa, da trazimo Di Mariu i da nas je Cavani odbio..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Joj, koji cirkus sa transfer špekulacijama oko Uniteda trenutno. Pa, nema igrača koji nije spomenut da bi mog'o bit otjeran i milion nekakvih meta (Holanđana ponajviše), a ne vjerujem da ijedna od tih priča ima ikakvog temelja zasad. Sve same gluposti. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
ja samo cekam da neki portal napise da je United poslao ponudu Interu za Vidica......
jos samo cini mi se to nedostaje.......

http://lockerdome.com/footballnews1/617 ... 5501736465" onclick="window.open(this.href);return false;
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ja sam opušten po pitanju transfera. Mora neko doći da yebe zec zeca ali će biti izvaljen ogroman keš da se dovede WC igrač u vezni red. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

I tako, Juanito ode na Mundijal. Stručnjaci sa pdf-a Primere na aparatima.

Drago mi je za momcinu. Zasluzio je nakon teske sezone, gdje je ipak pokazao veliki kvalitet pred kraj. Sretno Davidu i Juanu! 

- OnlyUnited
- Kontakt:
Ali kako Mata ima mjesto u najjacoj svjetskoj reprezentaciji trenutno.. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Nadam se da ce dobiti solidnu minutazu dole.. Ode i De Gea s njim, dobro je s obzirom da on voli nagovarati ostale igrace da predju u United 

GGMU!
Slobodno nek` iskrca jos 40 milki na nekoga ko ce se pokazati kao Mata, ja cu skakati od srece i ljubiti mu sliku. Za Fellu se slazemo, on je jednostavno hadalj.Saurman je napisao/la: Woodward je nesposoban.Kreće na igrače koje je vrlo teško dovesti i tako izgubi veći dio prelaznog roka i kad dođe 5 do 12 onda ide taktika daj šta daš pa istrese preko 70 mil na Fellainia i Matu.

Gdje su strucnjaci? Jao kad su poceli sa pricom kako ce Mata biti prekrizen za Brazil, kako je bilo lijepo gledati koliko uopste ne prate igre Juana.

Sasvim zasluzen poziv, covjek je odigrao odlicno u Unitedu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Pozdrav stara bagro.
Hoce li vise taj Shaw doci, vidim da je Chelsea zapeo za Felipea Luisa ali nesto Atletico kaki, ako se realizuje taj transfer znaci da ide nama Shaw.
Btw, vidim da @Cartman jos uvijek dominira ovom temom
Hoce li vise taj Shaw doci, vidim da je Chelsea zapeo za Felipea Luisa ali nesto Atletico kaki, ako se realizuje taj transfer znaci da ide nama Shaw.
Btw, vidim da @Cartman jos uvijek dominira ovom temom

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.