Ibizevic je napisao/la:
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
[youtube][/youtube]
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ali smo zato dobili dragulje Tina i Vršajevica.povratakotpisanih je napisao/la:Pape **** ti mater seljacku tvojim djelovanjem smo izgubili Zukanovica, Pandzu i Prcica za sva vremena!
- JackTheStripper
- Kontakt:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:inace kako taj bojkot ide jarane?
Bome, ovo je bila kap koja je prelila casu. Tada som to naveo kao opciju, sada je vec realna. Sve vise forumasa ovim zadnjim potezom "strucnjaka" uvida da je to sasvim opravdana opcija.
P.S Nikada nisam rekao da HOCU bojkotirati reprezentaciju, vec da je to jedna od mogucih opcija. To sto si ti tu moju izjavu izvrnuo, tvoja je stvar.
A sada nazad u Papetov pakas.
ne slomi ga, al zube polomi.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:

Fino sam vam ovo objasnio jos prije 3 dana. Inace ako imate jos kakva pitanja u vezi desavanja oko repke, izvolite...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Evo ja sam te jedan od prvih kritikovao zbog tog komentara.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Fino sam vam ovo objasnio jos prije 3 dana. Inace ako imae jos kakva pitanja u vezu desavanju oko repke, izvolite...
![]()
A prvi ti se izvinjujem.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- ibrakadabra
- Kontakt:
- ibrakadabra
- Kontakt:
slazem se sa ovim momkom kada sam došao iz škole i vidio da Zukanovic ne ide u Brazil znao sam odma o cemu je riječ a ovi na forumu i dalje ne kontaju i pišu da je šutio išao bi neko je morao biti otpisan kad ce te to skontati i javno kritikujem sportsport.ba što ne objave o cemu se ovdje radi nego i oni kao i svi samo šute...Pirke je napisao/la:Evo ja sam te jedan od prvih kritikovao zbog tog komentara.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Fino sam vam ovo objasnio jos prije 3 dana. Inace ako imae jos kakva pitanja u vezu desavanju oko repke, izvolite...
![]()
A prvi ti se izvinjujem.
I da,ocekujem da ce mediji traziti i dobiti izjave Safeta,strucnog staba i igraca jer je u saopcenju receno da su i oni bili za protjerivanje Zukanovica iz repke..Ako nisu onda ce valjda imati petlje da to kazu !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ipak se nadam da ce otici u Brazil !
- JackTheStripper
- Kontakt:
Pridruzite se!
ne slomi ga, al zube polomi.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Treba ovdje što više ljudi skupiti za dan-dva i Džeki tamo lijepit na zid i savez. Govorim kod Džeke jer će najviše raje tu vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Andrej, bavarian_bk, bavariapivo, boki86, Bordo10, Bosanac90, celikmilan, CHR, darker10, enobarca, FCB1986, galia95, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, jasmin10, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Ledara, legendarnadruga, leo1946, linethreader, Lynx, marlostanf1eld, MikiPirs, MostarNeretva, NisamIsmirMirvic, RaZuti, s4mke, SanaBosna, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, ultrazonfa, Venom, VensanKasel, Zagor, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 288 gostiju.