BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
veceras pobjeda obale i drogba daje gol, treba podrzati susica protiv reprezentacije 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Izgleda da Hasan Hoti nije jedini lopov..
Nego moramo postaviti jos jednu temu ovdje za navijace Obale , MEksikam Nigerije, Irana , Argentine da mogu da prate u rahatluku i da navijaju protiv Bosne. Da slave golove i to i da kazu sta smo rekli .. Izgleda da ih se skupila kriticna masa
.
Bem te zivote jednom u 100 godina se plasiramo i da stavimo ovu malu zemlju saka jada na fudbalsku kartu svijeta. Sa svim ovim zlatnim momcima u timu (bez obzira koji je Susic kreten ) i radi Papeta, Avdije, TIna ljudi kazu navijat ce protiv svoje repke.
Odjednom vicevi o glupim Bosancima dobijaju svoj smisao.
Stavim na neku stvar svakoga ko nesto kaze protiv nase repke jer pored ovolikog sljama koji se nalazi u nasoj drzavi oni su najbolje sto imamo onakvi kakvi su. A ne zasluzujemo mi ovo izgleda. Ne kontam od kada je to Zukanovic postao toliki bog naseg fudbala jesam li mozda nesto propustio.
Ne bih ovih dana nista uradio da poremetim ceifu .. Princu Pjani , Edinu (koji je mnogo puta proslavio ovu zemlju sa zastavom) , Begovic ,SEU
, i tako dalje i tako dalje ... Halo bubuljicari , kompleksasi , navijaci pojedinaca mirni ..
Bem te zivote jednom u 100 godina se plasiramo i da stavimo ovu malu zemlju saka jada na fudbalsku kartu svijeta. Sa svim ovim zlatnim momcima u timu (bez obzira koji je Susic kreten ) i radi Papeta, Avdije, TIna ljudi kazu navijat ce protiv svoje repke.
Odjednom vicevi o glupim Bosancima dobijaju svoj smisao.
Stavim na neku stvar svakoga ko nesto kaze protiv nase repke jer pored ovolikog sljama koji se nalazi u nasoj drzavi oni su najbolje sto imamo onakvi kakvi su. A ne zasluzujemo mi ovo izgleda. Ne kontam od kada je to Zukanovic postao toliki bog naseg fudbala jesam li mozda nesto propustio.
Ne bih ovih dana nista uradio da poremetim ceifu .. Princu Pjani , Edinu (koji je mnogo puta proslavio ovu zemlju sa zastavom) , Begovic ,SEU
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 30 maj 2014, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
e cuj bojkotuj koliko vi imate godina 13sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
odjavi se s foruma molim te
ne brukajte se molim vas
Semper Fidelis
- legenda reala
- Kontakt:
Haj ne seri, ovdje pljuješ godinama i sad ćeš ti nekog nabijati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
neznam imam neki osjecaj da ce nas ovi bjelokoscani nabiti dobro,nadam se se da se varam.
mislim da je doslo vrijeme da odigramo jednu dobru utakmicu ja se vise i nesjecam kad smo bili na nivou
mislim da je doslo vrijeme da odigramo jednu dobru utakmicu ja se vise i nesjecam kad smo bili na nivou
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bili smo solidni protiv mlade u gradaccuastra1922 je napisao/la:neznam imam neki osjecaj da ce nas ovi bjelokoscani nabiti dobro,nadam se se da se varam.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zna li se prvih II, nastavlja li se agonija?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zna legenda, maloprije mi je izdiktirao na FBDonCorleone je napisao/la:Zna li se prvih II, nastavlja li se agonija?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Preporučujem ti da bojkotuješ disanje, barem na 10-ak minuta.sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
Ma kakav bojkot pustite djecu nece ni biti budni kako god okrenes.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Super tekma svak cast ko je got zakazao. Protivnik po mjeri. Super prilika za Hajrovica, Viscu, Besica, Vranjesa da pokazu koliko mogu u ovom trenutku.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Susic i frendovi mi sjebase dan i utakmicu.
Al meze ovi u St. Luisu
Roštilj i laganica 
Totalno sam izgubio volju za ovu utakmicu nakon svega sto se desilo danas. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
http://sportsport.ba/tifo/navijaci-bih- ... ona/132346" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta ocekivati od nasih il remi ili da izgube..
To se sinoc sve ponapijalo

Sta ocekivati od nasih il remi ili da izgube..
To se sinoc sve ponapijalo
1946
Haj ba odmori malo .1988risha je napisao/la:I znači,ovako idemo večeras... Aferim... budalaštinama nikad kraja... ako ovako izađu stvarno večeras,onda stvarno ja ne znam,zasto tolike priče o famoznom DM,kad ga frajer neće ni koristit...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
+100kimbo je napisao/la:+1 . Nemojte gledat i postedite nas pubertetskih komentara.Batko je napisao/la:Hajde vise bojkotujte da na miru gledamo i komentarisemo svetinju.... Eto vam Gane, Portugala, Albanije navijajte pustite nas da uživamo jednom u životu!!!sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
Sent from my Home using fingers
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas samo poraz bez ispaljenog metka moze doci kao kec na desetku na ovu posranu situaciju ovaj dan. Uklopilo bi se pravo. Daj boze da ne bude tako, i da momci pruze dobru utakmicu. Vidjecemo.
Kolo Touré fasovao malariju i nece igrati protiv nas veceras.
http://www.torontosun.com/2014/05/30/dr ... as-malaria" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.torontosun.com/2014/05/30/dr ... as-malaria" onclick="window.open(this.href);return false;
Ivorian team doctor Cyrille Dah said Liverpool defender Toure had contracted malaria on a trip home to Abidjan at the end of the English Premier League season and was undergoing treatment.
"He just needs rest and so he won't play against Bosnia but he will be OK to return to training next week," Dah told the Ivorian Football Federation website http://www.fif-ci.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 30 maj 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.