Dzaba njima objasnjavati, brani se svaki potez, on bio pogresan ili ne, uvijek ce iskopati taj argument najuspjesniji selektor.DukeOfWellington je napisao/la:Ko mu je dao za pravo? Može kako hoće, ali neće dokle hoće. Tvoje razmišljanje je sramotno.imperator10 je napisao/la:****, najuspješniji je selektor naše reprezentacije i najbolji igrač naše države svih vremena, ima pravo sebi dozvoliti neke stvari.
Safet Sušić - Pape
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zna se sta su simboli jedne drzave : grb, himna i zastava..to se valjda u skoli uci, a ne nikakvi pojedinci...dalje za psovanje si trebao citirati citavo pravilo...psovanje i vrijedjanje forumasa je zabranjeno a ne igraca, trenera itd itd...tako da ovdje NIKO nista nije prekoracio
a zao mi momaka (Rahimica, Zuke i Zahe) kao da je mene prekrizio...vrijedni, tihi momci, uvijek korektni, nikad zakazali al eto ne mogose sa seljakom i djubretom izac na kraj...i kaze sto ga Spaha salje u pm, sto Ibro, Dzeko, Pjana pijance i dernece- pa izgleda jedini nacin da osiguras da ti se ovo ne desi je il da si familija, il da si iz agencije il da se ponasas kabadahijski pa da ti pi.cka nista ne smije...ako sutis i radis desi ti se ova nepravda
a zao mi momaka (Rahimica, Zuke i Zahe) kao da je mene prekrizio...vrijedni, tihi momci, uvijek korektni, nikad zakazali al eto ne mogose sa seljakom i djubretom izac na kraj...i kaze sto ga Spaha salje u pm, sto Ibro, Dzeko, Pjana pijance i dernece- pa izgleda jedini nacin da osiguras da ti se ovo ne desi je il da si familija, il da si iz agencije il da se ponasas kabadahijski pa da ti pi.cka nista ne smije...ako sutis i radis desi ti se ova nepravda
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Susic bi takodjer kao munib trebao odgovarati pred sudom, a s njim i ova nova agentura iz saveza.Pa da li je moguce da su doslovno kriminal, korupcija i nepotizam postale normalna pojava u reprezentaciji i oko nje i da niko ziv ne reaguje.I ja sam cekao veliko takmicenje kao i svi od 96 mastam o tome ali na ovakve stvari jednostavno ne mogu zmiriti fuj fuj fuj fuj savez napolje, pape majmune, E bo vas brazil!

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
A ti ubaceni igraci vidi bogati od njegovog brata , jel ti to mozda sumnjivo ?imperator10 je napisao/la:****, najuspješniji je selektor naše reprezentacije i najbolji igrač naše države svih vremena, ima pravo sebi dozvoliti neke stvari.donniedarko je napisao/la:Ne znam sto pojedini tako hladno okrecu glavu od istine. Ubacio je dva igraca sumnjivog kvaliteta na spisak. Ni jedan ni drugi nisu odigrali minute u kvalama, nikad nisu bili u mladoj, obojica su clanovi agencije njegovog brata a jedan od njih mu je cak i bratic.
Smrade je l' ti dovoljno lopovluka sto si uradio u repki.. Mislio sam da ces stati, al ti kontinuirano nastavio. Izbacio Zuku da bi ubacio par retardiranih igraca iz burazeroveagencije koji ni u Mauritaniji ne bi imali mjesta...... DaBogda nikad vise nogom ne krocio u BiH... Idi gdje hoces samo sto dalje od nje... 

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ti nisi navijač reprezentacije, ti si navijač Safeta Sušića. Uz to si i nevaspitan. Srami se svog razmišljanja.calcio je napisao/la:A ti znas da je slagao jer ti je sapnula engleska kraljica na uho.
Kako samo trcite pred rudu, ovo je cudo. Samo cekate neki povod da pljujete, lazni navijaci.
Treba ti nešto više?Goalgetter je napisao/la:Dzaba njima objasnjavati, brani se svaki potez, on bio pogresan ili ne, uvijek ce iskopati taj argument najuspjesniji selektor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moze li mi neko od ovih sto su popljuvali sve reci sta ce napisati ako Pape izjavi da nema nikakve veze sa ovom odlukom i da je ona plod saveza ?
1946
-
- Kontakt:
previse je on sebi dozvolio i on i jos neki...nije stvar zukanovica, na malim se kola lome to svi znamo, nego dokle da mi na svoje oci posmatramo i trpimo ova sramotna desavanja u i oko reprezentacijeDukeOfWellington je napisao/la:Ko mu je dao za pravo? Može kako hoće, ali neće dokle hoće. Tvoje razmišljanje je sramotno.imperator10 je napisao/la:****, najuspješniji je selektor naše reprezentacije i najbolji igrač naše države svih vremena, ima pravo sebi dozvoliti neke stvari.
-
- Kontakt:
Dali su mu rezultati njegovi to pravo, niko više. Može sebi dozvoliti da pozove sina od svog brata, što bi i ti na njegovoj poziciji uradio jer je razlika između njega i igrača koji su bili u kombinaciji bila gotovo nikakva (Vrančića zbog papira izostavljam, Prcića zbog svoje gluposti).DukeOfWellington je napisao/la:Ko mu je dao za pravo? Može kako hoće, ali neće dokle hoće. Tvoje razmišljanje je sramotno.imperator10 je napisao/la:****, najuspješniji je selektor naše reprezentacije i najbolji igrač naše države svih vremena, ima pravo sebi dozvoliti neke stvari.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ima li jos koji smrdo iz agencije burazove, mozda jos nije kasno da upadne ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
OK. vazi. Nastavi pljuvati i izmisljati/fantazirati o nekakvim konspiracijama, to tako treba.DukeOfWellington je napisao/la:Ti nisi navijač reprezentacije, ti si navijač Safeta Sušića. Uz to si i nevaspitan. Srami se svog razmišljanja.calcio je napisao/la:A ti znas da je slagao jer ti je sapnula engleska kraljica na uho.
Kako samo trcite pred rudu, ovo je cudo. Samo cekate neki povod da pljujete, lazni navijaci.

Pa bio je Haris Bukva blizu, medjutim nije bio dovoljno dobar ni za Hajduk. Azeljeznicar1 je napisao/la:Ima li jos koji smrdo iz agencije burazove, mozda jos nije kasno da upadne ?
Daj boze da ostane na slucaju "Zukanovic"... Vidjecete vi koliko ce Susic, Hadzic i Vrsajevic naskupiti minuta
ja se molim bogu da se sva trojica povrede, iskreno receno!!

- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci ako je odradio dobro ovo dosada vecinom, sto i jeste, smije se ovako ponasati? Bratica voditi na SP, Anela voditit na SP (preko svega smo presli), ali da sad trazi dlaku u jajetu i da kriza Zukanovica zbog izjave za ss.ba, da ispun kvotu od 23 igraca?Virtu4l je napisao/la:Treba ti nešto više?Goalgetter je napisao/la:Dzaba njima objasnjavati, brani se svaki potez, on bio pogresan ili ne, uvijek ce iskopati taj argument najuspjesniji selektor.
Ti od toliko igraca prevarenih od ove bedevije vise ne znas ni o kome se trenutno radibordobijeli je napisao/la:mislim da bi neko iz saveza trebao izaci pred medije i ovo objasniti ,svašta ljudi lupaju a niko ne zna sta se tacno desilo .neki misle da ja branim safeta al stvarno mislim da on nije uopšte kriv za ovu situaciju ,stvarno ja ne mogu ni pomisliti da je neko namjerno podmetnu zahirovicu da nedobije visu .ovdje se na forumu svašta moze cuti i ovi portali svašta objavljuju al mislim da treba izneti istinu u javnost bezz sami sebi stvaramo neghativnu atmosferu .

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Treba, najuspješniji selektor naše reprezentacije dođe nešto slično kao najuspješniji skakač u dalj u vlastitom haustoru. Nikakva to nije referenca.Virtu4l je napisao/la:Treba ti nešto više?Goalgetter je napisao/la:Dzaba njima objasnjavati, brani se svaki potez, on bio pogresan ili ne, uvijek ce iskopati taj argument najuspjesniji selektor.
Rezultati su u skladu sa očekivanjima, ništa spektakularno, a taman da postane prvak svijeta nema pravo da radi to što radi. Ne može sebi dozvoliti da to radi, a pošto to sebi dozvoljava radi se o jednom vrlo bezobraznom liku i treba da ga bude sram. Ja to sigurno ne bih napravio, nisam taj tip osobe.imperator10 je napisao/la:Dali su mu rezultati njegovi to pravo, niko više. Može sebi dozvoliti da pozove sina od svog brata, što bi i ti na njegovoj poziciji uradio jer je razlika između njega i igrača koji su bili u kombinaciji bila gotovo nikakva (Vrančića zbog papira izostavljam, Prcića zbog svoje gluposti).
-
- Kontakt:

ARGUMENT je napisao/la:Daj boze da ostane na slucaju "Zukanovic"... Vidjecete vi koliko ce Susic, Hadzic i Vrsajevic naskupiti minutaja se molim bogu da se sva trojica povrede, iskreno receno!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Dakle ostali smo da alternativama Sunjicu i Vranjesu
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Realno, nije Zukanovic neka klasa i ne vjerujem da je bolji od njih. Od Vranjesa nije sigurno bolji.DonCorleone je napisao/la:Dakle ostali smo da alternativama Sunjicu i Vranjesu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.