DonCorleone je napisao/la:Bolno ali istinito. Od priprema do ovoga sada, uzas. Eno sada Pandzu gone, hoce da mu sudeno rules je napisao/la:Sušiću večeras ako primiš 3-4 gola od Obale Slonovače slobodno se vrati kući , nek sami igrači idu u Brazil , ogadio si mi i Svjetsko Prvenstvo i Reprezentaciju , a i ovi iz Saveza sve glume finoću , a unijeli su neviđen nemir sa ovim posljednjim potezima , nebi me čudilo da u Brazilu budemo najlošija Reprezentacija u povijesti , jer izgleda nit štimaju stvari u Reprezentaciji nit u Savezu ... BRUKA ! SAVEZ NAPOLJE !, SUŠIĆU ODLAZI !.
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
+1ultrasstyle_tz je napisao/la:covjek ima mjesta u prvih 11 u nekim kombinacijama..tj ako bi se tim slagao po funkcionalnosti i kvalitetu
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 maj 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Blago rečeno ja sam totalno šokiran
Frajer ima Spahica i rovitog Bicakcica koji nece odigrati ni jednu pripremnu utakmicu do Argentine. Pored ove dvojice vodi samo jos Sunjica i Vranjesa, gdje je ovaj drugi po potrebi centarhalf. Baš me interesuje šta će biti ako Spahić dobije crveni, a Bicakcic ne bude dovoljno spreman ili nespreman??? Odbranu bazira na Sunjicu i Vranjesu i kao alternativi Kolasincu????
Nije mi jasan Pape...nikako...ama bas nikako. Otpisati spremnog igraca koji je u sustini prva zamjena za stoperski dvojac - tj. igrac koji se bori da bude stoperski dvojac - otpade sa spiska????
Mislim da Pape sve cini da nakon svjetskog mahne svima sa nenadoknadivim posljedica i razdorom u timu
Frajer ima Spahica i rovitog Bicakcica koji nece odigrati ni jednu pripremnu utakmicu do Argentine. Pored ove dvojice vodi samo jos Sunjica i Vranjesa, gdje je ovaj drugi po potrebi centarhalf. Baš me interesuje šta će biti ako Spahić dobije crveni, a Bicakcic ne bude dovoljno spreman ili nespreman??? Odbranu bazira na Sunjicu i Vranjesu i kao alternativi Kolasincu????
Nije mi jasan Pape...nikako...ama bas nikako. Otpisati spremnog igraca koji je u sustini prva zamjena za stoperski dvojac - tj. igrac koji se bori da bude stoperski dvojac - otpade sa spiska????
Mislim da Pape sve cini da nakon svjetskog mahne svima sa nenadoknadivim posljedica i razdorom u timu
Dugo mi zaljivije nekog naseg igraca nije bilo... ovakvu nepravdu posten covjek i patriota ne moze presutjeti jednostavno... Tacno bi i Dzeku prije prezalio jer znam da se ponekad izuzetno kabadahijski ponasa (bez obzira sto je nas najbolji igrac), al' na ovakve momke koji sute i rade jednostavno covjek ne moze ostati imun kad im ko sta nepravedno ucini..
A imbecil na klupi nastavlja da rusi ovu repku...
A imbecil na klupi nastavlja da rusi ovu repku...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Sve znam, ali opet potreban nam je.MP8 je napisao/la:Mislis da bi Zukanovic prihvatio kad bi ga zvali da ide nakon svega ovoga ? Ja mislim da ne bi, jer su se ponijeli na jako ruzan nacin.Elegant je napisao/la:Nadam se da ce on ipak biti u Brazilu, ne treba mu viza za Brazil.
Bolje po nas sve da on ide, odbrana ce biti oslabljena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I vise nego potreban.
Kod: Označi sve
Međutim, poslije neosnovanih optužbi ovog igrača i pored njegovih neubjedljivih naknadnih izjava, te nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima, selektor Sušić neće računati na Zukanovića za Mundijal u Brazilu," stoji u saopštenju N/FS BIH.Re: Ervin Zukanovic
- Ako im je ovo razlog za izbacivanje iz Reprezentacije onda stvarno nema smisla , pa tražili su dlaku u jajetu kako bi ga svjesno otpisali , pa oni nas sve prave ovcama ... Zukan nije uopšte optužio cijeli Savez nego one zadužene za tu papirologiju .
@ nadam se da će neko od novinara stati uz Zukanovića i objasniti ovim iz saveza da je Zukan bezrazloga prekrižen.Krivi su ljudi u Savezu zaduženi za taj posao jer sam im sve uredno dostavio i morali su znati da se mogu dogoditi takve stvari. Trebalo je da budu spremni. Morali su se pobrinuti da sve bude kako treba i da imaju dodatno rješenje ukoliko nastane problem.
@ nadam se da će neko od novinara stati uz Zukanovića i objasniti ovim iz saveza da je Zukan bezrazloga prekrižen.[/quote]
Ja sam ocekivao od sportsport.ba da oni to urade al' izgleda da nece niko ništa da napiše
Ja sam ocekivao od sportsport.ba da oni to urade al' izgleda da nece niko ništa da napiše
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ja ne mogu da vjerujem da neki ovdje imaju obraza pljuvati Dzeku i Spahu jer je Zukanovic ispao sa spiska. Koji li je vas koeficijent inteligencije? Kriv je savez i Safet jer nisu imali zna se sta da momku kazu da otpada sa njihovog spiska. A nepravedno otpada. Ja da se pitam poveo bi ga prije Sunjica, Hadzica, Tinka-Vinka (ko teletabis jbt), Avdije, i njerovatno Ibricica. Momku je nanesena velika nepravda i fakat su se ponijeli neprofesionalno. Da sam na njegovom mjestu kad ga pozovu iduci put, a zvat ce sigurno, lijepo bi otisao i Savez zajedno sa tim pozivom i pred nosom im ga zapalio. Pa vi strogocu trenirajte na nekom drugom. Ali da Spaha i Dzeko imaju nesto sa ovim moze samo retard reci. Briga Spahu i Dzeku hoce li ici Zuka ili Tinki Vinki ili Hadzic. Ni u dzep ni iz dzepa.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To su manipulatori,to nisu navijaci reprzentacije.Uvlacenjem Spahe i Dzeke pokusavaju razvodnidi cijelu stvar,zbuniti ljude(popularno receno spinuju)a krajnji cilj je oprati varalicu Susica.soccerfan je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neki ovdje imaju obraza pljuvati Dzeku i Spahu jer je Zukanovic ispao sa spiska. Koji li je vas koeficijent inteligencije? Kriv je savez i Safet jer nisu imali zna se sta da momku kazu da otpada sa njihovog spiska. A nepravedno otpada. Ja da se pitam poveo bi ga prije Sunjica, Hadzica, Tinka-Vinka (ko teletabis jbt), Avdije, i njerovatno Ibricica. Momku je nanesena velika nepravda i fakat su se ponijeli neprofesionalno. Da sam na njegovom mjestu kad ga pozovu iduci put, a zvat ce sigurno, lijepo bi otisao i Savez zajedno sa tim pozivom i pred nosom im ga zapalio. Pa vi strogocu trenirajte na nekom drugom. Ali da Spaha i Dzeko imaju nesto sa ovim moze samo retard reci. Briga Spahu i Dzeku hoce li ici Zuka ili Tinki Vinki ili Hadzic. Ni u dzep ni iz dzepa.![]()
Zuka Zmaju ne daj se,budi siguran da su navijaci uz tebe.
Bitno je da je adzina jabuka dobila vizi 
Pa zamislite kako se momak osjeca u ovim trenutcima, pa cijelu sezonu jedva ceka okupljanje, put u Brazil i zbog nekakvih sumnjivih okolnosti on ne ide u Brazil. Pa nije uredu da Bog kaze, sramota... 
- ibrakadabra
- Kontakt:
Sta ocekivati od smradova.Sheyi je napisao/la:Pa zamislite kako se momak osjeca u ovim trenutcima, pa cijelu sezonu jedva ceka okupljanje, put u Brazil i zbog nekakvih sumnjivih okolnosti on ne ide u Brazil. Pa nije uredu da Bog kaze, sramota...
Jeli briga Džeku i Spahu da li ce Ibričić doci na pripreme?soccerfan je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neki ovdje imaju obraza pljuvati Dzeku i Spahu jer je Zukanovic ispao sa spiska. Koji li je vas koeficijent inteligencije? Kriv je savez i Safet jer nisu imali zna se sta da momku kazu da otpada sa njihovog spiska. A nepravedno otpada. Ja da se pitam poveo bi ga prije Sunjica, Hadzica, Tinka-Vinka (ko teletabis jbt), Avdije, i njerovatno Ibricica. Momku je nanesena velika nepravda i fakat su se ponijeli neprofesionalno. Da sam na njegovom mjestu kad ga pozovu iduci put, a zvat ce sigurno, lijepo bi otisao i Savez zajedno sa tim pozivom i pred nosom im ga zapalio. Pa vi strogocu trenirajte na nekom drugom. Ali da Spaha i Dzeko imaju nesto sa ovim moze samo retard reci. Briga Spahu i Dzeku hoce li ici Zuka ili Tinki Vinki ili Hadzic. Ni u dzep ni iz dzepa.![]()
u Turskoj je izmjenjao 10 klubova,više i ne znam gdje igra uopće.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Safete poljubi me u
Kad dođeš u Ze makar uzeo Svjetsko gađam te cipelama. Bruko i sramoto od izjave da u Brazil mogu sam,o ici oni koju su odigrali utakmicu za BiH a svog Svena si zvao u prijateljsku i to ti stvara alibi za onakvu izjave. Sada Zukanovic smeta
Toliko sam bijesan razmisljam da te u prolazu popisam kad budes prolazio Bilinim poljem bruko i sramoto države. Savez ko savez dobili keš i sad misle da mogu kako hoće. Begiću i ostala bagro AAAAAAAA [youtube][/youtube]
Toliko sam bijesan razmisljam da te u prolazu popisam kad budes prolazio Bilinim poljem bruko i sramoto države. Savez ko savez dobili keš i sad misle da mogu kako hoće. Begiću i ostala bagro AAAAAAAA [youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Zato mu sad treba dat punu podršku, svi mediji da stanu iz Zuke, nije ovo zasluzio nikako .Sheyi je napisao/la:Pa zamislite kako se momak osjeca u ovim trenutcima, pa cijelu sezonu jedva ceka okupljanje, put u Brazil i zbog nekakvih sumnjivih okolnosti on ne ide u Brazil. Pa nije uredu da Bog kaze, sramota...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pa sad cemo dobiti protestno pismo US ambasade o tome kako su izmisljene price o ne izdavanju vize drzavljaninu BiH. Zestoko protestno pismo kuknjava
Ako su uredno dali vizu a "nasi" izmislili i napravili slucaj
, ocekivat je nesto tako
, a ako izostane prigovor ili reakcija... ko je onda odgovoran ili kriv, naravno raja zna 
Ako su uredno dali vizu a "nasi" izmislili i napravili slucaj
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ovo je dno -dna
i da ja sijedim i cekam do 2 ujutro ma hebo i Brazil i sve! Nije ovo ona moja Repka iz Beograda ili iz Belgije itd itd kada se je navijalo i ginulo za sveti dres!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Alucard, bvsic, DeeWa, FerdinandF, Goalgetter, Hajdeee, kogmagie46, Konzerva, Micron, MrPink, napapijri1987, PeppermintSA, Proximic, Rimes87, Sveti, Vaya i 152 gosta.