Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Samo budale ce reci da je ovo sve slucajno jer pogledajte malo koliko su bivsi i potencijalni reprezentativci ispljuvali savez i Susica u zadnje vrijeme..
Situacija u i oko reprezentacije je katastrofa i jedino sto nas drzi na okupu je SP. Mi bukvalno zavisimo od rezultata na SP-u jer ako ne napravimo dobar rezultat na vidjelo ce izaci mnoge stvari koje su se desavale u proteklom periodu i ne bi bilo nista cudno da se desi jos jedan slucaj otvorenog pisma savezu u kojem ce se igraci odreci igranja za reprezentaciju dok istu vode ovi ljudi...
Prvo je bio Bešić pa Prcic pa Dzeko & Spaha vs selektor pa Pandza pa sad Zukanovic, pitanje je ko ce sljedeci puci..
Situacija u i oko reprezentacije je katastrofa i jedino sto nas drzi na okupu je SP. Mi bukvalno zavisimo od rezultata na SP-u jer ako ne napravimo dobar rezultat na vidjelo ce izaci mnoge stvari koje su se desavale u proteklom periodu i ne bi bilo nista cudno da se desi jos jedan slucaj otvorenog pisma savezu u kojem ce se igraci odreci igranja za reprezentaciju dok istu vode ovi ljudi...
Prvo je bio Bešić pa Prcic pa Dzeko & Spaha vs selektor pa Pandza pa sad Zukanovic, pitanje je ko ce sljedeci puci..
-
joksimovic
- Kontakt:
Ako baar malo svataš ovo sveeee-,momku su debelo namjestili ,a pred nama je .Bog ovo sve vidi,Svima nam valja jednom stati pred njega.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Sta reci osim, sam pao sam se ubio.. Malo mu je jezik bio brzi od pameti, a mozda je selektor samo ceko pa da smanji taj spisak na potrebnih 23, u svakom slucaju Ervin nema pravo da krivi nikoga iz saveza,jer su ljudi svoj dio posla obavili.. a ako je njegova izjava izvucena iz konteksta onda mi je jasno zasto neki nasi igraci ne daju izjave za nase novine i portale, pametni ljudi , neka uci od njih..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Svakakvih sam majmuna vidio ,ali ovaj naš selektor je vrh vrhova !!! Što Sajo ne kazni Džeku i par "nedodirljivih" nakon tekme u Gradačcu,bolan odoše svojim kolima za Hrasnicu kao da igraju za Tojšiće,a ostali samo "disciplina" i MARŠ U BUS !!! PU STOKO JEDNA
Zukanovic je momak koji je sve izgradio u karijeri trudom i zalaganjem, prosao od belgijske druge do jednog od najboljiih stopera u Belgijskoj ligi i jedan je od rijetkih koje reprezentacija nije prodala vec igre u klubu...
Meni da se ovako nesto desilo... Pa ja bih otisao do saveza i pobio bih ih sve.. Svi idu u Ameriku a ti ostanes kuci i trebas da ocekujes da ces ici u Brazil. A znas da jedan otpada... Ja bih puko...
Meni da se ovako nesto desilo... Pa ja bih otisao do saveza i pobio bih ih sve.. Svi idu u Ameriku a ti ostanes kuci i trebas da ocekujes da ces ici u Brazil. A znas da jedan otpada... Ja bih puko...
Zao mi momka sto popusi foru radi amidzinog zlata, valjda neko i papetu nakon svjetskog stane u kraj. Jbg sad je gotovo treba ovo izgurati nekako i nadati se da se nece fatalno narusiti atmosfera u svlacionici.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Zuka uz tebe smo !!!

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Pa što misliš da se ne pripremaju u Zenici već u Hrasnici?Nemaju ovi majmuni gdje u Zenici partijati (čitaj Džeko, Spaha, Ibričić,..).Asina je napisao/la:Svakakvih sam majmuna vidio ,ali ovaj naš selektor je vrh vrhova !!! Što Sajo ne kazni Džeku i par "nedodirljivih" nakon tekme u Gradačcu,bolan odoše svojim kolima za Hrasnicu kao da igraju za Tojšiće,a ostali samo "disciplina" i MARŠ U BUS !!! PU STOKO JEDNA
Napravljen centar i zijapi gore prazan.
Vi i centar ste vise presli svaku mjeru hebo vas centar. Lijepo je receno, kad je centar zavrsen, da ce se poceti koristiti od narednih kvalifikacija da se ne remeti atmosfera. Sta ste zapeli koji klinac. Za sve zivo su vam Dzeko i Spaha krivi. Aman Boze et kad vam ne valjaju nek se gone iz repke da vidimo na cemu smo. Boze nekima nikad dogovoriti.anel81m je napisao/la:Pa što misliš da se ne pripremaju u Zenici već u Hrasnici?Nemaju ovi majmuni gdje u Zenici partijati (čitaj Džeko, Spaha, Ibričić,..).Asina je napisao/la:Svakakvih sam majmuna vidio ,ali ovaj naš selektor je vrh vrhova !!! Što Sajo ne kazni Džeku i par "nedodirljivih" nakon tekme u Gradačcu,bolan odoše svojim kolima za Hrasnicu kao da igraju za Tojšiće,a ostali samo "disciplina" i MARŠ U BUS !!! PU STOKO JEDNA
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma bravo.... Dzeko i "nedodirljivi" su isli u Maglaj da posjete poplavljena podrucja zato su isli sa savezovim kolima.Asina je napisao/la:Svakakvih sam majmuna vidio ,ali ovaj naš selektor je vrh vrhova !!! Što Sajo ne kazni Džeku i par "nedodirljivih" nakon tekme u Gradačcu,bolan odoše svojim kolima za Hrasnicu kao da igraju za Tojšiće,a ostali samo "disciplina" i MARŠ U BUS !!! PU STOKO JEDNA
Ko je sad majmun?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nidje na svijetu nema da su navijaci sebi umislili da oni treba da odrede gdje ce se ekipa pripremati. Strucni stab i igraci su htjeli da se pripremaju u Hrasnici. Ali ne, ne moze to tako. To treba navijaci da odluce. cccccccsoccerfan je napisao/la:Vi i centar ste vise presli svaku mjeru hebo vas centar. Lijepo je receno, kad je centar zavrsen, da ce se poceti koristiti od narednih kvalifikacija da se ne remeti atmosfera. Sta ste zapeli koji klinac. Za sve zivo su vam Dzeko i Spaha krivi. Aman Boze et kad vam ne valjaju nek se gone iz repke da vidimo na cemu smo. Boze nekima nikad dogovoriti.anel81m je napisao/la:Pa što misliš da se ne pripremaju u Zenici već u Hrasnici?Nemaju ovi majmuni gdje u Zenici partijati (čitaj Džeko, Spaha, Ibričić,..).Asina je napisao/la:Svakakvih sam majmuna vidio ,ali ovaj naš selektor je vrh vrhova !!! Što Sajo ne kazni Džeku i par "nedodirljivih" nakon tekme u Gradačcu,bolan odoše svojim kolima za Hrasnicu kao da igraju za Tojšiće,a ostali samo "disciplina" i MARŠ U BUS !!! PU STOKO JEDNA
Sve znam,valja tetki nakon treninga otići na pitu,pa malo Ferhadijom prohodati,pa malo naveče koju kontesu zvati. Prave pripreme,AFERIM RUNSKI KONJU !!!
Od 98-me sa aktivno uz repku, trošio zdravlje i pare, prelazio preko svega i svačega, nakon ovog sa Ervinom, razmišljam da prespavam večerašnju repku jer je sve ovo samo lonac koji treba da eksplodira, kao i Francuska na prošlom prvenstvu...
4-IN-A-ROW
Ma čim kažeš istinu, a istina uvijek boli kao i u slučaju Borisa Pandže bivaš kažnjen, samo da još da dodam na isti način prije dvije godine uskraćeno je i Borisu utakmica u SAD
- invincible1921
- Kontakt:
misketa ostavio na klupi dva puta ovaj pobunu digo...joksimovic je napisao/la:Lahko je na Ervinu trenirati strogoću,hajde neka to uradi Spahi ili Misketu.Straašno je ovo.Sad si Spaha na potezu.Čuj igrači i stručni štab odlučili.Ako tooo bude ,ja mislim da smo mi onda dno-dna dotakli.Momka pratim duže vrijeme ,i ama baš nikakve mrlje taj nikad nije imao,a ovo kao da je samo neko jedva čekao da nešto kaže i molim vas da sad dobro razmilsite -Ako stvaaarno momka suspenduju,mislim da je momku sve onda smješteno i izmišljneo kako bi do ovoga došlo.
=\_1921_/=
- Goalgetter
- Kontakt:
Smjesno i zalosno u jednom.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni cirkus, nakon konsultacija sa strucnim stabom i igracima. Ne znam za vas, ali ja
- JackTheStripper
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Meni cirkus, nakon konsultacija sa strucnim stabom i igracima. Ne znam za vas, ali ja
Presudili mu antitalenti poput Vrsajevica, Susica, Hadzica, Ibricica i Sunjica. Igraci koji nisu dali nikakav doprinos i koji jednostavno nemaju bilo sta sto bi moglo biti od koristi reprezentaciji.
Tuga brate.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
šta uradiše od onakve atmosfere i ekipeGoalgetter je napisao/la:Smjesno i zalosno u jednom.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni cirkus, nakon konsultacija sa strucnim stabom i igracima. Ne znam za vas, ali ja
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
avdija, tino, anel, idu na SP, a boris, zlatan i ervin ne idu,
4-IN-A-ROW
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Čitav dan sam proveo na poslu, slomio se, ali sve vrijeme me drži da ću večeras gledati reprezentaciju, nabrijavam se, i evo sad uđem u kuću i na portalima zateknem ovo sr.anje.
Zadnjih nekoliko mjeseci, od Egipta naovamo napravili smo sami sebi more problema. Svi od reda, od igrača, stručnog štaba, saveza, novinara, navijača. Nismo izgleda navikli da nam je dobro, pa moramo izmisliti sra.nja. Bahatost igrača i selektora, kratki fitilji navijača, koji za jednu lošu prijateljsku zaborave fantastične kvalifikacije. A novinari... To je posebno odvratna priča. Za klikove i lajkanja objavit će sve što je potencijalno provokativno.
Treba razumjeti Zukanovića, kako čovjek da se osjeća sam u Sarajevu, dok su ostali u Americi, i svi smo napeti, jedva čekamo Marakanu. A novinari navalili k'o mutavi. Da ima imalo odgovornosti, pustili bi čovjeka da se priprema sam u miru i čeka kad će se pridružiti ostalima, kad je već takva glupost ispala, a oni ga samo u još veće ogorčenje dovode, pa onda jedva čekaju da objave takav usr.an intervju gdje iz Zukanovića progovori povrijeđenost, apsolutno opravdana. A savez na to reaguje ovako, po kratkom postupku. Ne mogu da vjerujem. A gdje su ostali igrači? Jedva dočekali da neko otpadne. Šuti, dobro je da nisam ja...
Je.bo ti nas.
Zadnjih nekoliko mjeseci, od Egipta naovamo napravili smo sami sebi more problema. Svi od reda, od igrača, stručnog štaba, saveza, novinara, navijača. Nismo izgleda navikli da nam je dobro, pa moramo izmisliti sra.nja. Bahatost igrača i selektora, kratki fitilji navijača, koji za jednu lošu prijateljsku zaborave fantastične kvalifikacije. A novinari... To je posebno odvratna priča. Za klikove i lajkanja objavit će sve što je potencijalno provokativno.
Treba razumjeti Zukanovića, kako čovjek da se osjeća sam u Sarajevu, dok su ostali u Americi, i svi smo napeti, jedva čekamo Marakanu. A novinari navalili k'o mutavi. Da ima imalo odgovornosti, pustili bi čovjeka da se priprema sam u miru i čeka kad će se pridružiti ostalima, kad je već takva glupost ispala, a oni ga samo u još veće ogorčenje dovode, pa onda jedva čekaju da objave takav usr.an intervju gdje iz Zukanovića progovori povrijeđenost, apsolutno opravdana. A savez na to reaguje ovako, po kratkom postupku. Ne mogu da vjerujem. A gdje su ostali igrači? Jedva dočekali da neko otpadne. Šuti, dobro je da nisam ja...
Je.bo ti nas.
FK Željezničar 1921
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nema profesionalizma... Situacija je napeta od kako smo dobili kartu za Brazil.. Zbog cega..
Mislim, jasno je da igraci zele da se nadju na spisku, ali treba imati nekog reda.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, bordobijeli, Burberry46, Chevalier, Confiance, Dalix, fukare987, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], invincible1921, kakarut, Micron, Pensioner26, prisonbreak, RaymondRed, rishovski, safun79, Sheyi, StevieG8, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, zemuntrg, Zglavkar i 162 gosta.