šačica huligana?!
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
http://www.vecernji.hr/nogomet/za-samo- ... amo-941212" onclick="window.open(this.href);return false;
šačica huligana?!
šačica huligana?!
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Steta da ne mogu potpisat kod ovih na standu 
Ima jos jedna bolja slika...pogledaj na fb-u Za nas Dinamo...kad je vidis znat ces koja je 
Inace tko nema OIB pise br.osobne ili JMBG.
Inace tko nema OIB pise br.osobne ili JMBG.
Potpisali i Prosinečki,Ćavar,Šimenc...
Huligani svih gradova ujedinite se
Auh, srce mi stade na sekunduSiamoNoi je napisao/la:Evo je.Mučki se skriva iza naočala.Huliganka![]()
Radonjić novi napadač Dinama
NAKON vratara Antonija Ježine, Istra je prema Zagrebu poslala i napadača Dejana Radonjića, koji će od iduće sezone igrati za Dinamo.
Radonjić je za Istru odigrao 30 utakmica u domaćem prvenstvu, a pritom je zabio osam pogodaka.
"Istra 1961 je tako ostala bez jedne od glavnih karika momčadi, a sada je na treneru Pamiću i upravi da nađu adekvatnu zamjenu u ofenzivi.Dejanu želimo puno sreće u nastavku karijere i zahvaljujemo mu se na pogocima i dobrim igrama u dresu Istre", stoji na službenoj stranici Istre.
tko to koči odlazak mamića
http://www.dubrovnikpress.hr/index.php/ ... ckom-suncu" onclick="window.open(this.href);return false;
EKSKLUZIVNO: Zdravko Mamić i dinamovci kupili stanove u luksuznom zdanju koje je počeo graditi premijerov brat Krešimir Milanović; zajedno će uživati u dubrovačkom suncu
Zdravko Mamić i još nekoliko igrača Dinama već ovoga ljeta mogli bi uživati u Dubrovniku gdje su, kako doznaje portal Dubrovnikpress.hr, navodno kupili stanove u velebnoj vili u Uvali Lapad gdje, prema neslužbenim saznanjima portala Dubrovnikpress.hr jedan od stanova čeka i Krešimira Milanovića, brata premijera Zorana Milanovića.
ivši ministar financija Slavko Linić danas je na konferenciji za novinare teško optužio premijera Zorana Milanovića da je u sprezi s bivšom šeficom Porezne uprave Nadom Čavlović Smiljanec pokušao učiniti određene malverzacije oko zamjene zemljišta tvrtke Konel prije odlaska u stečaj, a sve kako bi, kazao je Linić, pogodovao svom bratu Krešimiru.
No, to nije jedina poveznica Konela i Krešimira Milanovića. Kako je još u srpnju 2012. godine portal Dubrovnikpress.hr prvi pisao, Krešimir Milanović osnovao je tvrtku Magnitudo, a 2010. godine kupio je zemljište u Uvali Lapad u Ulici kardinala Stepinca te započeo s projektom izgradnje velebne vile s pogledom na Uvalu Lapad. Izvođač radova bio je upravo Konel.
Premijerov brat tvrtku je navodno prodao zajedno s projektom vile u Uvali Lapad. Tako je 9. prosinca 2011. godine prestao biti jedini član društva, a kao osnivači, odnosno članovi društva upisani su Anita Roguljić Jukić iz Zagreba i Suzana Marić iz Sinja. Prethodno je, 24. studenog Krešimir Milanović prestao biti i član uprave, odnosno direktor, a kao direktor na Trgovačkom sudu u Zagrebu upisan je Joško Marić s Krka.
Samu izgradnju vile pratila je i afera oko izvođenja radova koji su se obavljali u srcu sezone zbog čega su problema imali okolni hoteli i iznajmljivači apartmana. Naime, Grad Dubrovnik, iako nije riječ o projektu od javnog interesa, izdao je tvrtki Magnitudo dozvolu da se radovi na izgradnji vile mogu izvoditi i tijekom turističke sezone.
Poduzetnik koji je zbog ovih problema tada pisao portalu Dubrovnikpress.hr u svom pismu je naveo i kako su u dubrovačkoj gradskoj upravi bili upoznati s problemom buke koja je dolazila s gradilišta zbog koje su gosti napuštali obližnji smještaj, ali kako je napisao, njihov komentar na buku bio je: "Ovo je Hrvatska i ako si dovoljno moćan možeš raditi što hoćeš". Aludiralo se naravno na Krešimira Milanovića iako je on formalno napustio tvrtku i projekt.
No, na koncu Krešimir Milanović, prema informacijama kojima raspolaže Dubrovnikpress.hr ipak će uživati u pogledu na prelijepu Uvalu Lapad, odnosno bit će jedan od vlasnika luksuznih stanova čija je izgradnja pri samom kraju. Društvo će mu, naveo je izvor portala Dubrovnikpress.hr, praviti i Zdravko Mamić i nekolicina igrača Dinama koji su navodno kupili stanove u vili čiju je gradnju započeo premijerov brat, a gdje je ona smještena i kako izgleda izvana pogledajte u priloženoj fotogaleriji. Video prilog s radovima u sezoni je iz 2012. godine.

NAKON vratara Antonija Ježine, Istra je prema Zagrebu poslala i napadača Dejana Radonjića, koji će od iduće sezone igrati za Dinamo.
Radonjić je za Istru odigrao 30 utakmica u domaćem prvenstvu, a pritom je zabio osam pogodaka.
"Istra 1961 je tako ostala bez jedne od glavnih karika momčadi, a sada je na treneru Pamiću i upravi da nađu adekvatnu zamjenu u ofenzivi.Dejanu želimo puno sreće u nastavku karijere i zahvaljujemo mu se na pogocima i dobrim igrama u dresu Istre", stoji na službenoj stranici Istre.
tko to koči odlazak mamića
http://www.dubrovnikpress.hr/index.php/ ... ckom-suncu" onclick="window.open(this.href);return false;
EKSKLUZIVNO: Zdravko Mamić i dinamovci kupili stanove u luksuznom zdanju koje je počeo graditi premijerov brat Krešimir Milanović; zajedno će uživati u dubrovačkom suncu
Zdravko Mamić i još nekoliko igrača Dinama već ovoga ljeta mogli bi uživati u Dubrovniku gdje su, kako doznaje portal Dubrovnikpress.hr, navodno kupili stanove u velebnoj vili u Uvali Lapad gdje, prema neslužbenim saznanjima portala Dubrovnikpress.hr jedan od stanova čeka i Krešimira Milanovića, brata premijera Zorana Milanovića.
ivši ministar financija Slavko Linić danas je na konferenciji za novinare teško optužio premijera Zorana Milanovića da je u sprezi s bivšom šeficom Porezne uprave Nadom Čavlović Smiljanec pokušao učiniti određene malverzacije oko zamjene zemljišta tvrtke Konel prije odlaska u stečaj, a sve kako bi, kazao je Linić, pogodovao svom bratu Krešimiru.
No, to nije jedina poveznica Konela i Krešimira Milanovića. Kako je još u srpnju 2012. godine portal Dubrovnikpress.hr prvi pisao, Krešimir Milanović osnovao je tvrtku Magnitudo, a 2010. godine kupio je zemljište u Uvali Lapad u Ulici kardinala Stepinca te započeo s projektom izgradnje velebne vile s pogledom na Uvalu Lapad. Izvođač radova bio je upravo Konel.
Premijerov brat tvrtku je navodno prodao zajedno s projektom vile u Uvali Lapad. Tako je 9. prosinca 2011. godine prestao biti jedini član društva, a kao osnivači, odnosno članovi društva upisani su Anita Roguljić Jukić iz Zagreba i Suzana Marić iz Sinja. Prethodno je, 24. studenog Krešimir Milanović prestao biti i član uprave, odnosno direktor, a kao direktor na Trgovačkom sudu u Zagrebu upisan je Joško Marić s Krka.
Samu izgradnju vile pratila je i afera oko izvođenja radova koji su se obavljali u srcu sezone zbog čega su problema imali okolni hoteli i iznajmljivači apartmana. Naime, Grad Dubrovnik, iako nije riječ o projektu od javnog interesa, izdao je tvrtki Magnitudo dozvolu da se radovi na izgradnji vile mogu izvoditi i tijekom turističke sezone.
Poduzetnik koji je zbog ovih problema tada pisao portalu Dubrovnikpress.hr u svom pismu je naveo i kako su u dubrovačkoj gradskoj upravi bili upoznati s problemom buke koja je dolazila s gradilišta zbog koje su gosti napuštali obližnji smještaj, ali kako je napisao, njihov komentar na buku bio je: "Ovo je Hrvatska i ako si dovoljno moćan možeš raditi što hoćeš". Aludiralo se naravno na Krešimira Milanovića iako je on formalno napustio tvrtku i projekt.
No, na koncu Krešimir Milanović, prema informacijama kojima raspolaže Dubrovnikpress.hr ipak će uživati u pogledu na prelijepu Uvalu Lapad, odnosno bit će jedan od vlasnika luksuznih stanova čija je izgradnja pri samom kraju. Društvo će mu, naveo je izvor portala Dubrovnikpress.hr, praviti i Zdravko Mamić i nekolicina igrača Dinama koji su navodno kupili stanove u vili čiju je gradnju započeo premijerov brat, a gdje je ona smještena i kako izgleda izvana pogledajte u priloženoj fotogaleriji. Video prilog s radovima u sezoni je iz 2012. godine.

Nuno Gomes
Sokota sredio 
- BurningLegion
- Kontakt:
Svaki drzavljanin RH ima OIB. Pod drzavljanin RH mislim i na Hrvate iz BiH jer su vlasnici hrvatskog drzavljanstva, domovnice i putovnice, tako da ako spadas u tu skupinu sigurno imas OIB i ne vidim problem samim time.Signore je napisao/la:Lako za nas koji imamo, al kako ovo da potpisu oni koji nemaju OIB?
Pa navedoh 'Lako za nas koji imamo'. Pod 'nas' mislim na sebe i skupinu koja kao ja ima OIB. Mnogi Hrvati u BiH imaju samo domovnicu(neki ni to) i ostale papire prave u onom trenutku kada im trebaju. Tako ja nisam pravio do svoje sedamnaeste godine. Imam i dva brata koji imaju preko 20 godina i imaju samo domovnicu, nikakve druge papire. Samim tim nemaju OIB, nemaju ni Hrvatski JMBG. Rodjeni su u BiH i imaju samo BiH papire. Takvih je ovdje kamara. Mnogi misle da mi trcimo tamo za papirima, al nam se zivo je*e, pravis ih kad ti trebaju i rijeseno. Sta ces davat pare na njih ako ces ovdje cijeli zivot radit i zivit. I ne navijaju samo ljudi iz Hrvatske za Dinamo. Ima Dinamo navijaca po cijelom svijetu, mnogo je raseljenika, valjda znas da vise Hrvata zivi van Hrvatske nego u samoj Hrvatskoj, a cisto sumnjam da netko kome su 2-3 generacije u recimo SAD-u trci za Hrvatskim papirima, OIB-om i slicno. O tom ja govorim. Ta stvar s OIB-om mi je smijesna, trebali su postavit mogucnost odabira zemlje i od tuda podatke unosis. Al kontam ja caku. Peticija se raspisuje u RH, tice se zakona RH i gradjana RH. Na taj nacin mogu glasati samo oni koji imaju Hrvatske papire, odnosno oni koji u Hrvatskoj imaju pravo glasa.BurningLegion je napisao/la:Svaki drzavljanin RH ima OIB. Pod drzavljanin RH mislim i na Hrvate iz BiH jer su vlasnici hrvatskog drzavljanstva, domovnice i putovnice, tako da ako spadas u tu skupinu sigurno imas OIB i ne vidim problem samim time.Signore je napisao/la:Lako za nas koji imamo, al kako ovo da potpisu oni koji nemaju OIB?
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa, za OIB trebas imati samo hrvatski JMBG, koji se razlikuje od onoga u BiH, jel, a trebalo bi da si taj JMBG dobio rodjenjem ako ima vec i hrvatsku domovnicu ili rodni list i sl. makar, jer se upisuje u maticnu knjigu gradjana u Zagrebu.
Dovoljno bi bilo otici npr. u MUP RH i zatraziti koji je ''tvoj'' JMBG.
Poprilicno jednostavno bi to bilo dobiti, dobijaju ljudi koji nemaju veze sa hrvatskim drzavljanstvom, kamoli ustvari oni koji imaju pravo na hrvatsko drzavljanstvo.
Al shvacam ti poantu.
No ima i druga medalja toga, ako ti sam sebi neces rijesiti da imas drzavljanstvo na koje imas pravo i sve ono sto ti uz to pravo i obveze ide, onda se nemas sta ni zaliti.
Dovoljno bi bilo otici npr. u MUP RH i zatraziti koji je ''tvoj'' JMBG.
Poprilicno jednostavno bi to bilo dobiti, dobijaju ljudi koji nemaju veze sa hrvatskim drzavljanstvom, kamoli ustvari oni koji imaju pravo na hrvatsko drzavljanstvo.
Al shvacam ti poantu.
No ima i druga medalja toga, ako ti sam sebi neces rijesiti da imas drzavljanstvo na koje imas pravo i sve ono sto ti uz to pravo i obveze ide, onda se nemas sta ni zaliti.
Et, i ja jučer potpisao
p.s. Hajduk živi vječno
p.s. Hajduk živi vječno
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dabogda da ova peticija ista promjeni...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Insect_terminator
- Kontakt:
Dok ne vidim od B.Obame potpis peticija nema moju potporu 

Fale još neki gradovi ovdje...
[youtube][/youtube]
Hm....kod nas u Kninu nije bilo nista, barem ja nisam vidio a ni cuo bome 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ne znam da li se broje internetski potpisi.Al onda mislim da bi falilo puno vise gradova...
Mozda su u kakvom kaficu popisivali ili sl. tj.ne mora bit da je bas u gradu negdje bilo organizirano.Jer salju ljudima blokove kako se iz cijele hrv.javljaju da bi popisivali u svom gradu...
Mozda su u kakvom kaficu popisivali ili sl. tj.ne mora bit da je bas u gradu negdje bilo organizirano.Jer salju ljudima blokove kako se iz cijele hrv.javljaju da bi popisivali u svom gradu...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dinamo- ... osa/132548" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mamic-u ... ala/132481
Ovakav jos od Kocha nije stanovao u Maksimiru, jos je i bolji od njeg
U pukovnik poznatiji kao Grof potpisao
Ovakav jos od Kocha nije stanovao u Maksimiru, jos je i bolji od njeg
U pukovnik poznatiji kao Grof potpisao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.