Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2014, 22:38

Dosta o Zukanoviću, večeras vam igra Obala Slonovače, znam da ćete svim srcem navijati za nju, a za par dana Meksiko. Hljeba i igara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 maj 2014, 22:39

Bas me interesuje dal savez razmislja da se rijesi Papeta nakon SP.
Ukoliko ne, valjda kosu izgubit do evropskog. :roll:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 22:39

Evo naletih i na ovo, objavljeno prekjuce. Susic ocigledno kontrolise i ministarstvo vanjskih poslova. Tuga. :(

Kod: Označi sve

Danas smo kontaktirali pomoćnika ministra vanjskih poslova, pri sektoru za međunarodno pravne i konzularne poslove, Zorana Perkovića. 

"Ervin je aplicirao za vizu na vrijeme, ali iz američkog konzulata smo dobili informaciju da je postupak provjere još uvijek u toku. Dakle Ervinov zahtjev još uvijek nije odbijen, ali još uvijek nije ni dobio vizu," rekao nam je Perković
Znaci stranice i stranice su ljudi ispisali o tome kako je Susic blokirao Ervinovu vizu. :urnebes:

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 30 maj 2014, 22:40

Pojednici osjecaju preveliku mrznju prema selektoru koji nas je po prvi put u historiji odveo na Svjetsko prvenstvo. To jedino moze biti ogromna sujeta ili prevelika zelja ljudi da budu na njegovom mjestu i da oni biraju sastav igraca reprezentacije za ciji ce rezultat on odgovarati i za ciji je plasman on veliikim dijelom zasluzan. Pri tom se mnogi spustaju jako nisko sa svojim komentarima, vrijedjajuci covjeka koji je uspio napraviti magicnu fudbalsku karijeru kao igrac a evo uspjesan je i na trenerskoj (selektorskoj) poziciji - a pored svega toga ostao je skroman covjek. Gledam u ovu tastaturu i pitam se kako se osjeca prosjecni forumas koji pise razne psovke, da li mu kroz glavu prodje da iza tako uspjesnog covjeka je moralo da bude ogromno odricanje, sati treninga, znoja... a doticni sa svojim prsticima otipka mastovitu psovku sa svog repertoara i misli da je pokupio svu parmet svijeta. Isto tako vrijedjaju i svoje neistomisljenike jer je vrijedjanje jedino oruzje u manjku argumenata.

Sto se tice slucaja "Zukanovic", moje MISLJENJE je da su obje strane istovremeno pogrijesile. Prvo ni Susic ni Savez vjerovatno nisu krivi sto americka ambasada imaju neke svoje procedure i sto se ovo dogodilo sticajem okolnosti. Tako da izjava Zukanovica stvarno nije bila primjerena optuzivsi Savez, iako razumijem da su velike emocije u pitanju ali ih je morao ipak iskontrolisati i ne davati slicne izjave. Trebao je dati ovu sada izjavu prije svega ovoga i sve bi bilo ok. Drugo, Susic vidjevsi izjavu Zuke sa naseg najutjecajnijeg sportskog portala logicno je reagovao i moje MISLJENJE je da ovo nema nikakve veze sa Tinom Susicem i obezbjedjenjem mjesta za njega, jer Susic je iskljuciv i tjera svakog igraca da cijeni bh. repku vise. To isto radi i sa izjavama da nikoga nece moliti da igra za istu. Drugo, Susic ipak s druge strane mora biti svjestan da mu Zukanovic treba i da mediji cesto prave ekskluzivne vijesti od izjava i trebao je i to imatu u vidu. Ipak mislim da je mogao naci bolje rjesenje od otpisa Zuke. Zuka je sastavio korektnu izjavu sada i to je pozitivna stvar sa njegove strane. Bilo bi najbolje da se ovo rijesi njegovim vracanjem u repku. Namjerno sam velikim slovima stavio da je ove sve samo moje MISLJENJE jer ne mogu nista dokazati, kao sto ne moze dokazati svako onaj koji optuzuje i psuje Susicu i samim tim samo dokazuje koliko malo vrijedi kao osoba.

Tino Susic je dobar igrac i Safet nije covjek koji je sklon nepotizmu i drago mi je da ga je zovnuo iako je bio svjestan kakva ce biti reakcija javnosti. Time je pokazao da ima petlju i da ne pati previse od misljenja drugih ljudi. To je osnovna pretpostavka za samopouzdanje, a kada selektor ima samopouzdanje isto se prenosi i na igrace. Stavise, on je mnogo iznad covjeka sklonog nepotizmu. To dokazuje zivot koji je iza njega. Radom je postigao postovanje i naucio je djelovati pod pritiskom i primjetio je talenat malog Tina i zeli ga baciti u vatru da radi pod pritiskom i da uspije. Nemojte dozvoliti da za osudjivanje uspjesnih ljudi kao potkrepljenje stoji tastatura kojom tipkate, dokazite to svojim uspjehom.

Sretno Zmajevi!
Pozdrav!

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 30 maj 2014, 22:41

Samo dragi bog me moze da ovo u vezi zukanovica nije tal izmedzu papeta i saveza. Nabijem im svu zensku familiju na bobana posebno supku papetu koji bi majku svoju otreso za marku.
joj hamo vidi mu glave

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 30 maj 2014, 22:42

SAFETE dabogda te moždani podero :crazy: u avionu za Brazil.SRAM TE BILO :puke:

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 30 maj 2014, 22:42

calcio je napisao/la:Evo naletih i na ovo, objavljeno prekjuce. Susic ocigledno kontrolise i ministarstvo vanjskih poslova. Tuga. :(

Danas smo kontaktirali pomoćnika ministra vanjskih poslova, pri sektoru za međunarodno pravne i konzularne poslove, Zorana Perkovića. 

"Ervin je aplicirao za vizu na vrijeme, ali iz američkog konzulata smo dobili informaciju da je postupak provjere još uvijek u toku. Dakle Ervinov zahtjev još uvijek nije odbijen, ali još uvijek nije ni dobio vizu," rekao nam je Perković
Znaci stranice i stranice su ljudi ispisali o tome kako je Susic blokirao Ervinovu vizu. :urnebes:
Kasni li Safet pri isplati place tebi i Virtualu???
StarMo nije skutorija...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 maj 2014, 22:45

@Amarkony

+1
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 22:45

RockyMaivia je napisao/la:
calcio je napisao/la:Evo naletih i na ovo, objavljeno prekjuce. Susic ocigledno kontrolise i ministarstvo vanjskih poslova. Tuga. :(

Kasni li Safet pri isplati place tebi i Virtualu???

Susic? Nas placa njegov pomocnik, mr. Obama. Jesi vidio kako je odmah zabranio Zukanovicu ulazak u SAD cim je to Pape od njega zatrazio?
I ne, ne kasni sa isplatom, vrijedan je Barack.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 maj 2014, 22:50

Uspio je i Svjetsko prvenstvo da mi ogadi! Safete tele odlazi dok nije kasno FUJ

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 maj 2014, 22:50

Amarkony je napisao/la:Pojednici osjecaju preveliku mrznju prema selektoru koji nas je po prvi put u historiji odveo na Svjetsko prvenstvo. To jedino moze biti ogromna sujeta ili prevelika zelja ljudi da budu na njegovom mjestu i da oni biraju sastav igraca reprezentacije za ciji ce rezultat on odgovarati i za ciji je plasman on veliikim dijelom zasluzan. Pri tom se mnogi spustaju jako nisko sa svojim komentarima, vrijedjajuci covjeka koji je uspio napraviti magicnu fudbalsku karijeru kao igrac a evo uspjesan je i na trenerskoj (selektorskoj) poziciji - a pored svega toga ostao je skroman covjek. Gledam u ovu tastaturu i pitam se kako se osjeca prosjecni forumas koji pise razne psovke, da li mu kroz glavu prodje da iza tako uspjesnog covjeka je moralo da bude ogromno odricanje, sati treninga, znoja... a doticni sa svojim prsticima otipka mastovitu psovku sa svog repertoara i misli da je pokupio svu parmet svijeta. Isto tako vrijedjaju i svoje neistomisljenike jer je vrijedjanje jedino oruzje u manjku argumenata.

Sto se tice slucaja "Zukanovic", moje MISLJENJE je da su obje strane istovremeno pogrijesile. Prvo ni Susic ni Savez vjerovatno nisu krivi sto americka ambasada imaju neke svoje procedure i sto se ovo dogodilo sticajem okolnosti. Tako da izjava Zukanovica stvarno nije bila primjerena optuzivsi Savez, iako razumijem da su velike emocije u pitanju ali ih je morao ipak iskontrolisati i ne davati slicne izjave. Trebao je dati ovu sada izjavu prije svega ovoga i sve bi bilo ok. Drugo, Susic vidjevsi izjavu Zuke sa naseg najutjecajnijeg sportskog portala logicno je reagovao i moje MISLJENJE je da ovo nema nikakve veze sa Tinom Susicem i obezbjedjenjem mjesta za njega, jer Susic je iskljuciv i tjera svakog igraca da cijeni bh. repku vise. To isto radi i sa izjavama da nikoga nece moliti da igra za istu. Drugo, Susic ipak s druge strane mora biti svjestan da mu Zukanovic treba i da mediji cesto prave ekskluzivne vijesti od izjava i trebao je i to imatu u vidu. Ipak mislim da je mogao naci bolje rjesenje od otpisa Zuke. Zuka je sastavio korektnu izjavu sada i to je pozitivna stvar sa njegove strane. Bilo bi najbolje da se ovo rijesi njegovim vracanjem u repku. Namjerno sam velikim slovima stavio da je ove sve samo moje MISLJENJE jer ne mogu nista dokazati, kao sto ne moze dokazati svako onaj koji optuzuje i psuje Susicu i samim tim samo dokazuje koliko malo vrijedi kao osoba.

Tino Susic je dobar igrac i Safet nije covjek koji je sklon nepotizmu i drago mi je da ga je zovnuo iako je bio svjestan kakva ce biti reakcija javnosti. Time je pokazao da ima petlju i da ne pati previse od misljenja drugih ljudi. To je osnovna pretpostavka za samopouzdanje, a kada selektor ima samopouzdanje isto se prenosi i na igrace. Stavise, on je mnogo iznad covjeka sklonog nepotizmu. To dokazuje zivot koji je iza njega. Radom je postigao postovanje i naucio je djelovati pod pritiskom i primjetio je talenat malog Tina i zeli ga baciti u vatru da radi pod pritiskom i da uspije. Nemojte dozvoliti da za osudjivanje uspjesnih ljudi kao potkrepljenje stoji tastatura kojom tipkate, dokazite to svojim uspjehom.

Sretno Zmajevi!
Pozdrav!
nakon ovog finog poslozenog teksta sa cijom argumentacijom se mogu a i ne moram sloziti nastavljaju se postovi mostovitih skolaraca koji su nakon sto su dosli iz skole skontali da je neko is saveza upisao pogresan broj pasosa u aplikaciju za vizu kako bi napakostio zuki. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 maj 2014, 22:51

Virtu4l je napisao/la:Dosta o Zukanoviću, večeras vam igra Obala Slonovače, znam da ćete svim srcem navijati za nju, a za par dana Meksiko. Hljeba i igara.
E Bgm meni igra moja reprezentacija, i moj ponos. A nekome ako smeta što ja ili neko drugi nije zadovoljan selektorom, i iz toga odmah izvlači da ne volim državu i sve što je vezano za nju, plitko je mišljenje.

A ovoj raji što moli Boga da izgubimo, da neko polomi nešto i tako dalje bih poručio da smirite malo strasti. Nemojte željeti nekome nešto što ni sebi poželjeli ne bi. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 30 maj 2014, 22:52

calcio je napisao/la:

Susic? Nas placa njegov pomocnik, mr. Obama. Jesi vidio kako je odmah zabranio Zukanovicu ulazak u SAD cim je to Pape od njega zatrazio?
Mashallah,ne bi nasao bolje advokate na dunjaluku.Ne zna se ko bolje laze.
StarMo nije skutorija...

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 30 maj 2014, 22:52

Vrijeme je za jednog jedinog! Sergej Barbarez!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 30 maj 2014, 22:53

Jeste dosadni sa ovim odveo na SP, posrečila mu se prelagana grupa a i generacija mu je samo takva, a opet se patio do zadnje tekme. Odveo bi nas na SP i Amar Osim bez ikakvih problema, pa čak i brže nego top Pape.

Pape odlazi!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 maj 2014, 22:56

sagitarius je napisao/la:Vrijeme je za jednog jedinog! Sergej Barbarez!
5+

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 30 maj 2014, 22:58

http://img352.imageshack.us/img352/990/ ... rez5tt.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 22:58

RockyMaivia je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Mashallah,ne bi nasao bolje advokate na dunjaluku.Ne zna se ko bolje laze.
Pazi sta pricas, mogao bi na Gvantanamu zavrsiti. Samo jedan poziv i nema te. :silent:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 maj 2014, 22:59

Amarkony je napisao/la:Pojednici osjecaju preveliku mrznju prema selektoru koji nas je po prvi put u historiji odveo na Svjetsko prvenstvo. To jedino moze biti ogromna sujeta ili prevelika zelja ljudi da budu na njegovom mjestu i da oni biraju sastav igraca reprezentacije za ciji ce rezultat on odgovarati i za ciji je plasman on veliikim dijelom zasluzan. Pri tom se mnogi spustaju jako nisko sa svojim komentarima, vrijedjajuci covjeka koji je uspio napraviti magicnu fudbalsku karijeru kao igrac a evo uspjesan je i na trenerskoj (selektorskoj) poziciji - a pored svega toga ostao je skroman covjek. Gledam u ovu tastaturu i pitam se kako se osjeca prosjecni forumas koji pise razne psovke, da li mu kroz glavu prodje da iza tako uspjesnog covjeka je moralo da bude ogromno odricanje, sati treninga, znoja... a doticni sa svojim prsticima otipka mastovitu psovku sa svog repertoara i misli da je pokupio svu parmet svijeta. Isto tako vrijedjaju i svoje neistomisljenike jer je vrijedjanje jedino oruzje u manjku argumenata.

Sretno Zmajevi!
Pozdrav!
:clap:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 maj 2014, 23:00

Šteta što tih šest tačaka nisi malo razgodio.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.