FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 17 feb 2010, 21:46

Uh dosta steska utakmica. Vodimo vise sretno nego spretno, jer su Viole veoma opasne, takozvani tvrdi orah. Nadam se da ce u drugom poluvremenu igrati bolje i da ce postici barem jos jedan gol, koji bi bio zlata vrijedan, naravno da pokusaju sacuvati svoju mrezu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 17 feb 2010, 21:47

Uh, bio sam se poprilicno iznervirao tokom ovom poluvremena, nekim igracima su i clanovi porodice ulijetali u rijecnik :D :D :D :D
Sad ne znam sta da ocekujem u ovom drugom pol., nadam se da ovi zabari malo past psihicki nakon ovog gola jer su vrlo dobro drzali do sad.
Sreca ima SAT1, ne moram Spahu slusat, tek bi se onda nanervir'o :) :) :) :) :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 feb 2010, 21:49

A_d_0 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:a ti isto nisi cuo da je collina rekao da nikad nije ni postojalo pravilo zadnjeg igraca vec se uvjek gleda po grubosti starta. po meni bayern nije ostecen kod penala nema pustanja prednosti cist penal,cist gol i et.

Cuj Collina,zaboli me za njega-eto sad nema pravilo zadnjeg igraca...buhahahahahhaha :shock:
ako nisi znao collina je najveci sudija svih vremena i sad je neki velki qrac medju sudijama i ako je on tako izjavio to mora biti tacno imenjace. a ako je ono za crvenog onda je bomelov za 2 crvena nad montolivom.

To pravilo postoji 100% a sta je Collina rekao ja ne znam...i Van Bommel jest napravio grublji faul ali igrac fiorentine je zadnji u odbrani i to je automatski crveni karton...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 feb 2010, 21:50

S-Y-L-A-R je napisao/la:
tax je napisao/la:ko ovog kloca spahu stavi da komentarise
cuj gomez iz brazila
ono van buyten a on demichelis
pa gomez jest brazilac samo ima njemacko drzavljanstvo
mario gomez je rodjen u njemackoj tako da je njemac

Mario Gómez García (born 10 July 1985 inRiedlingen is a German footballer who plays as a striker for Bayern Munich in the Bundesliga. Gómez joined Bayern after six years in Stuttgart. The fee was a record for a player transferred in the Bundesliga, estimated to be €30–35 million. When Stuttgart became champions in 2006–07 and Gómez contributed 14 goals he was elected German footballer of the year. In the following seasons Gómez has improved on his record each time, scoring 35 goals over the course of the 2008–09 season.

Gómez was brought up in Unlingen, an Upper Swabian village and is of German-Spanish descent (his father is a Spaniard from Granada and his mother is German). He has both nationalities but elected to play for the German national team at the age of 17. His first appearance for the team was in February 2007 against Switzerland and he has been called up regularly since.
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 feb 2010, 21:55

1-1 brzo se vratise
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 feb 2010, 21:55

^ To Viole , nije babuka dzabe odigrao 2 na vas :D Ako nista , zasluzeno je !!! :P

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 feb 2010, 21:55

tax je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:
tax je napisao/la:ko ovog kloca spahu stavi da komentarise
cuj gomez iz brazila
ono van buyten a on demichelis
pa gomez jest brazilac samo ima njemacko drzavljanstvo
mario gomez je rodjen u njemackoj tako da je njemac

Mario Gómez García (born 10 July 1985 inRiedlingen is a German footballer who plays as a striker for Bayern Munich in the Bundesliga. Gómez joined Bayern after six years in Stuttgart. The fee was a record for a player transferred in the Bundesliga, estimated to be €30–35 million. When Stuttgart became champions in 2006–07 and Gómez contributed 14 goals he was elected German footballer of the year. In the following seasons Gómez has improved on his record each time, scoring 35 goals over the course of the 2008–09 season.

Gómez was brought up in Unlingen, an Upper Swabian village and is of German-Spanish descent (his father is a Spaniard from Granada and his mother is German). He has both nationalities but elected to play for the German national team at the age of 17. His first appearance for the team was in February 2007 against Switzerland and he has been called up regularly since.
brate moze da igra za obe drzave slicna situacija kao ibrahimovic,seferovic itd ......
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 feb 2010, 22:00

Zasluzen gol zbog svega prikazanog veceras.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2010, 22:03

Jel ovaj sto ga zabi Kroldrup ili Krolbrup :lol:
P.S Jest i Spahic je Hrvat rodjen u Dubrovniku,kao Jahic Francuz :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2010, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 feb 2010, 22:05

Izgubit ce Bayern, imaju hrpu sansi ali Robery ne iskorstava to ccc
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 feb 2010, 22:19

Prvi put u zivotu od kad gledam Bayern nisam ugasio TV kad igra Bayern, ni protiv Manchestera kad smo primi 2 gola u minuti, ali ovo vise nemogu da gledam otice mi srce.Onog Spahu kad bi vidio uzivo jezik bi mu odrezo!Ribery nikad losija utakmnica od kad ga gledam u Bayernu, haj sto su ga zatvorili ali nije napravio dva pasa kako treba.Nemogu vise nista da pisem beze cu ban popusiti.Drago mi je samo sto su one cicije iz uprave vidjeli pravi Bayern i koji su se dizali u nebesa a novac su cuvali.Nije mi krivo kad vidim da Conteno,Badstruber,Muller igraju lose sve su to djeca i njima karijera tek pocinje ali kad vidim jednog Demichelisa,Butta,Gomeza,Bomela da ne znaju napraviti pas kako treba onda mi je sve jasno.Nikad Bayern vise nece biti kao nekad.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 22:23

FC BAYERN je napisao/la:Prvi put u zivotu od kad gledam Bayern nisam ugasio TV kad igra Bayern, ni protiv Manchestera kad smo primi 2 gola u minuti, ali ovo vise nemogu da gledam otice mi srce.Onog Spahu kad bi vidio uzivo jezik bi mu odrezo!Ribery nikad losija utakmnica od kad ga gledam u Bayernu, haj sto su ga zatvorili ali nije napravio dva pasa kako treba.Nemogu vise nista da pisem beze cu ban popusiti.Drago mi je samo sto su one cicije iz uprave vidjeli pravi Bayern i koji su se dizali u nebesa a novac su cuvali.Nije mi krivo kad vidim da Conteno,Badstruber,Muller igraju lose sve su to djeca i njima karijera tek pocinje ali kad vidim jednog Demichelisa,Butta,Gomeza,Bomela da ne znaju napraviti pas kako treba onda mi je sve jasno.Nikad Bayern vise nece biti kao nekad.
iskreno ovaj nikad nije ni znao al eto. evo crveni zasluzen za fiorentinu nada za bayern jer ako ovako ostane tesko ce proci dalje. prandeli zatvara utakmicu gledat cemo bunker 100% do kraja utakmice.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 feb 2010, 22:29

A_d_0 je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Prvi put u zivotu od kad gledam Bayern nisam ugasio TV kad igra Bayern, ni protiv Manchestera kad smo primi 2 gola u minuti, ali ovo vise nemogu da gledam otice mi srce.Onog Spahu kad bi vidio uzivo jezik bi mu odrezo!Ribery nikad losija utakmnica od kad ga gledam u Bayernu, haj sto su ga zatvorili ali nije napravio dva pasa kako treba.Nemogu vise nista da pisem beze cu ban popusiti.Drago mi je samo sto su one cicije iz uprave vidjeli pravi Bayern i koji su se dizali u nebesa a novac su cuvali.Nije mi krivo kad vidim da Conteno,Badstruber,Muller igraju lose sve su to djeca i njima karijera tek pocinje ali kad vidim jednog Demichelisa,Butta,Gomeza,Bomela da ne znaju napraviti pas kako treba onda mi je sve jasno.Nikad Bayern vise nece biti kao nekad.
iskreno ovaj nikad nije ni znao al eto. evo crveni zasluzen za fiorentinu nada za bayern jer ako ovako ostane tesko ce proci dalje. prandeli zatvara utakmicu gledat cemo bunker 100% do kraja utakmice.
Bomel u Barci je bio na klupi dolazi u ekipu kakva je Bayern i bude kapiten,Igrac koji nema nista ni tehniku ni brzinu ama bas nista zna samo krkan raspaliti po lopti i udariti, dzaba da dobiju jos 2 crvena ovi invalidi neznaj zabiti gol, jedino ako bude jos koji penal i da zabijemo jos 2 gola sto se naravno nece desiti ja cu ostati pri svome GENERALKA.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 17 feb 2010, 22:30

ovom sudiji treba dat crveni karton
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 22:30

FC BAYERN je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Bomel u Barci je bio na klupi dolazi u ekipu kakva je Bayern i bude kapiten,Igrac koji nema nista ni tehniku ni brzinu ama bas nista zna samo krkan raspaliti po lopti i udariti, dzaba da dobiju jos 2 crvena ovi invalidi neznaj zabiti gol, jedino ako bude jos koji penal i da zabijemo jos 2 gola sto se naravno nece desiti ja cu ostati pri svome GENERALKA.
e bas ja i stari sad raspravljamo da je sramota da za klub poput Bayerna jedna sirovina to jest Bomel bude kapiten. pa covjek je minus za svoju ekipu strepis jbt kad ce crveni dobiti.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 17 feb 2010, 22:31

Hahahaha jesi lud covjece, polako ba, zdravlje je najprece :D :D :D
mB!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 feb 2010, 22:33

GOOOOOOL :D :D :D
2:1
#divovi

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2010, 22:34

smijesan gol 3 metra u offsideu.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 feb 2010, 22:34

A i ofsajda :shock:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 feb 2010, 22:34

Cisti opsajd smijesno ovo bi vidio sljepac kako smo jadni boze dragi.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.