Safet Sušić - Pape

ennis
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ennis » 30 maj 2014, 23:01

Safete,s.eronjo,pa sve si usro jbt :clap: :clap: :clap:
SLOBODA NAVIJAČIMA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 maj 2014, 23:01

Pape volim te.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cautinho » 30 maj 2014, 23:03

Pape-Heroj a ne zločinac.
Keep walking.

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 30 maj 2014, 23:03

Alipasino je napisao/la:Pape volim te.
Čim se vrati iz Brazila vodi ga kući :guz:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 23:05

@Calcio, uzrok nedobivanja vize Zukanovica nije to sto je ambasada na svoju ruku ili u suradnji s Susicem tako postupila.

Neizdavanje vize Zukanovicu je poslijedica marifetluka nekoga koji je od strane Susica bio zaduzen za te vize. Susic mu je samo rekao da ne preda svu potrebnu dokumentaciju za Zukanovica.

I prestani vise braniti neobranjivo. Tvoji upisi su kao proliv.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 30 maj 2014, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 30 maj 2014, 23:07

calcio je napisao/la:
Pazi sta pricas, mogao bi na Gvantanamu zavrsiti. Samo jedan poziv i nema te. :silent:
Ti vjerovatno si u tajnosti i moderator,te javljas IP adrese kako bi mogao nas uhapsiti.
StarMo nije skutorija...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 maj 2014, 23:08

Pape majstore sad zna cijeli svjet zahvaljujuci tebi.Legendo Bosanskog fudbala.Kralju.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 maj 2014, 23:08

sagitarius je napisao/la:Vrijeme je za jednog jedinog! Sergej Barbarez!
I njega bi vi potrošili za jedno par mjeseci!!!!

Sent from my Home using fingers

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 maj 2014, 23:08

" onclick="window.open(this.href);return false;

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 maj 2014, 23:09

RockyMaivia je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Pazi sta pricas, mogao bi na Gvantanamu zavrsiti. Samo jedan poziv i nema te. :silent:
Ti vjerovatno si u tajnosti i moderator,te javljas IP adrese kako bi mogao nas uhapsiti.
Ovaj radi za "CIJU".

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 30 maj 2014, 23:10

samo ne znam kako vi što podržavate papeta možete uvijek naći neki luđački argument za sve, a što je najgore 90 % se svodi na to: on nas je odveo na SP, a mi smo nezahvalni!

safet je obični papak!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 23:14

JackTheStripper je napisao/la:@Calcio, uzrok nedobivanja vize Zukanovica nije to sto je ambasada na svoju ruku ili u suradnji s Susicem tako postupila.

Neizdavanje vize Zukanovicu je poslijedica marifetluka nekoga koji je od strane Susica bio zaduzen za te vize. Susic mu je samo rekao da ne preda svu potrebnu dokumentaciju za Zukanovica.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Koji lik hebo te zivot.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 maj 2014, 23:15

plavipatriota je napisao/la:samo ne znam kako vi što podržavate papeta možete uvijek naći neki luđački argument za sve, a što je najgore 90 % se svodi na to: on nas je odveo na SP, a mi smo nezahvalni!

safet je obični papak!
SAFET SUŠIC PAPE :tokralju: :tokralju: :tokralju:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 30 maj 2014, 23:18

bordobijeli je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:samo ne znam kako vi što podržavate papeta možete uvijek naći neki luđački argument za sve, a što je najgore 90 % se svodi na to: on nas je odveo na SP, a mi smo nezahvalni!

safet je obični papak!
SAFET SUŠIC PAPE :tokralju: :tokralju: :tokralju:
evo čist primjer

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 30 maj 2014, 23:18

kanarinac je napisao/la:LJUDI AKO POSTOJI MOGUCNOST DA BOJKOTUJEMO NASE IGRACE NAS SAVEZ DA NIKAK NE IGRAJU U BRAZILU JER SU NEZASLUZENO NA SP OTISLI I U NASEM SAVEZU JE NEPOTIZAM JER IGRACINE POPUT PANDZE PRCICA STILICA STANICA CIMIROTA BANDOVICA SALATICA NE IDU A IDU OVI IGRACI KOJI NEZNAJU NI ODAKLE SU ZUKANOVIC KOJEM SE OBECALO MJESTO U BRAZILU PRICA PROTIV SAVEZA JER TREBA SAVEZ POSLJEDICE SNOSITI E ZAMISLI ZUKANOVIC SAMO BI IGRAO SVJESTKO A EBI OVE DVIJE PRIJATELJSKE ZAISTA SRAMOTA I ONI NJEGA IZBACE ZBOG TOGA STO COVJEK UPRAVU IZ SAVEZA CE NEKO DA ODOGOVARA I ZATVOR AKO TREBA KOJI BEZOBRAZLUK PO MOGUCNOSTI AKO IM NEMOZEMO ZABRANITI DA IGRAJU U BRAZILU DA SE SNIMAMO U STO VECEM BROJU VIDEA KAKO NAVIJAMO ZA PROTIVNIKE KAKO NAVIJAMO KAKO DAJE GOLOVE MESI A DZEKU DA PSUJEMO JER NECE DA TRCI JER JE IZGLEDA SAMO 200 HILJADA EURA DAO ZA POPLAVE SUSIC PAPAK JEDAN OBICNI POJMA ON NEMA O POSLU ODVEO NAS NA SVJETSKO NA RECU JEDAN PORAZ SAMO IMA A ZASLUZIO JE BAR 5 PORAZA DA NIJE BILO HAJROVICA BEGOVICA DZEKE IBISEVICA NEBI MI OTISLI U BRAZIL KAKAV SUSIC PAPAK...PORED ONAKVOG TRENERICNE AMARA OSIMA MI NEJGA DRZIMO NA KLUPI AMAR OSIM IZBACIOS SERIF IZ EURO LIGE OD MAKABIJA PRIMIO SMAO 7 SA ONAKVOM EKIPOM A MI DRZIMO SUSICA...I SVE U SVEMU KAD OVO SVE PROCITAM STA PISEMO MI NISMO NI ZASLUZILI BOLJE FRANCUZI OTPISU NASRIJA PA KO STA PRICA STA BI MI PISALI DA SMO LULICA OTPISALI STA BI DA KAO HRVATI DVA BRAZILCA IDE NA SP DA IGRAJU DA POLA DINAMA MORA DA IGRA LJUDI SVAKA VAM CAST PA VI PKAZUJETE KOLIKO SAMI SEBE MRZITE

Ja ovo ni na google translate ne mogu prevest. :crazy:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2014, 23:19

Amarkony je napisao/la:Tino Susic je dobar igrac i Safet nije covjek koji je sklon nepotizmu
Izjava stoji sama za sebe.

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2014, 23:19

calcio je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:@Calcio, uzrok nedobivanja vize Zukanovica nije to sto je ambasada na svoju ruku ili u suradnji s Susicem tako postupila.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Koji lik hebo te zivot.
Pusti ih neka pjene, zamisli molim te Americka ambasada zajedno sa Susicem "sredila" da jedan igrac ne ide u Brzil, ili ako hoces Susic zajedno sa ljudima iz saveza sredio isto.

Jednostavno je dobio odbijenicu od ambasade, a jos nije recno zasto, mozda fali neki papir (greskom, slucajno) ne NAMJERNO ili PODMETNUTO. Kako neki ne shvataju da je to ambasada Amerike da nema zajebancije da ima red, znaju oni svoje u to se ne mjesajte.

Ervin je malo pretjerao sa napadom na savez, a jos veci idioti su ovi iz saveza zajedno sa Susicem sto su ga otpisali, a on je jako potreban igrac.

Komotno je mogao da ode za Brazil, ali eto desilo se ovo sranje ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 30 maj 2014, 23:19

Nek je Sven Tin Susic zasluzio poziv u Brazil ko yebe ostale :lol:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 30 maj 2014, 23:21

IronMany je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:LJUDI AKO POSTOJI MOGUCNOST DA BOJKOTUJEMO NASE IGRACE NAS SAVEZ DA NIKAK NE IGRAJU U BRAZILU JER SU NEZASLUZENO NA SP OTISLI I U NASEM SAVEZU JE NEPOTIZAM JER IGRACINE POPUT PANDZE PRCICA STILICA STANICA CIMIROTA BANDOVICA SALATICA NE IDU A IDU OVI IGRACI KOJI NEZNAJU NI ODAKLE SU ZUKANOVIC KOJEM SE OBECALO MJESTO U BRAZILU PRICA PROTIV SAVEZA JER TREBA SAVEZ POSLJEDICE SNOSITI E ZAMISLI ZUKANOVIC SAMO BI IGRAO SVJESTKO A EBI OVE DVIJE PRIJATELJSKE ZAISTA SRAMOTA I ONI NJEGA IZBACE ZBOG TOGA STO COVJEK UPRAVU IZ SAVEZA CE NEKO DA ODOGOVARA I ZATVOR AKO TREBA KOJI BEZOBRAZLUK PO MOGUCNOSTI AKO IM NEMOZEMO ZABRANITI DA IGRAJU U BRAZILU DA SE SNIMAMO U STO VECEM BROJU VIDEA KAKO NAVIJAMO ZA PROTIVNIKE KAKO NAVIJAMO KAKO DAJE GOLOVE MESI A DZEKU DA PSUJEMO JER NECE DA TRCI JER JE IZGLEDA SAMO 200 HILJADA EURA DAO ZA POPLAVE SUSIC PAPAK JEDAN OBICNI POJMA ON NEMA O POSLU ODVEO NAS NA SVJETSKO NA RECU JEDAN PORAZ SAMO IMA A ZASLUZIO JE BAR 5 PORAZA DA NIJE BILO HAJROVICA BEGOVICA DZEKE IBISEVICA NEBI MI OTISLI U BRAZIL KAKAV SUSIC PAPAK...PORED ONAKVOG TRENERICNE AMARA OSIMA MI NEJGA DRZIMO NA KLUPI AMAR OSIM IZBACIOS SERIF IZ EURO LIGE OD MAKABIJA PRIMIO SMAO 7 SA ONAKVOM EKIPOM A MI DRZIMO SUSICA...I SVE U SVEMU KAD OVO SVE PROCITAM STA PISEMO MI NISMO NI ZASLUZILI BOLJE FRANCUZI OTPISU NASRIJA PA KO STA PRICA STA BI MI PISALI DA SMO LULICA OTPISALI STA BI DA KAO HRVATI DVA BRAZILCA IDE NA SP DA IGRAJU DA POLA DINAMA MORA DA IGRA LJUDI SVAKA VAM CAST PA VI PKAZUJETE KOLIKO SAMI SEBE MRZITE

Ja ovo ni na google translate ne mogu prevest. :crazy:
ma mislim da si ti ovo shvatio cim imas ovako dobar odogovor :wave: mrsko mi se bilo vracati ispravljati greske
Samo Sarajevo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 maj 2014, 23:23

" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.