Safet Sušić - Pape

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 23:24

Elegant je napisao/la:
calcio je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:@Calcio, uzrok nedobivanja vize Zukanovica nije to sto je ambasada na svoju ruku ili u suradnji s Susicem tako postupila.

Neizdavanje vize Zukanovicu je poslijedica marifetluka nekoga koji je od strane Susica bio zaduzen za te vize. Susic mu je samo rekao da ne preda svu potrebnu dokumentaciju za Zukanovica.

I prestani vise braniti neobranjivo. Tvoji upisi su kao proliv.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Koji lik hebo te zivot.
Pusti ih neka pjene, zamisli molim te Americka ambasada zajedno sa Susicem "sredila" da jedan igrac ne ide u Brzil, ili ako hoces Susic zajedno sa ljudima iz saveza sredio isto.

Jednostavno je dobio odbijenicu od ambasade, a jos nije recno zasto, mozda fali neki papir (greskom, slucajno) ne NAMJERNO ili PODMETNUTO. Kako neki ne shvataju da je to ambasada Amerike da nema zajebancije da ima red, znaju oni svoje u to se ne mjesajte.

Ervin je malo pretjerao sa napadom na savez, a jos veci idioti su ovi iz saveza zajedno sa Susicem sto su ga otpisali, a on je jako potreban igrac.

Komotno je mogao da ode za Brazil, ali eto desilo se ovo sranje ....

Opet ti seruckas, yebo te Sanjin Prcic da te yebo. Nista u ovom slucaju nije "slucajno". Otkud bas Zukanovicu da se desi, a ne recimo Tini, Avdiji, Sunjicu, Vrsajevicu, Ibricicu? ;)

Papetoljupci, dodi konacno tobe i prestanite glumiti Englezi! U ovom slucaju se iz aviona vidi da je ovo sve PODMETNUTO od strane Safeta Susica i mentora mu u bratovoj agenciji! Americka ambasada kao takva nije kriva. Nije kriva sto je Safet Susic NAREDIO da se papiri Zukanovica dostave nekompletni.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 23:25

A sta sad jurisnici pokusavaju spinovat,da je eto sve splet nesretnih okolnosti,jel to.Nije splet nesretnih okolnosti,sam Zukanovic je rekao da je to vizom bio samo izgovor i da je on ustvari 24 igrac,to je saznao na surov nacin.
I ne moze ni vojska placenika osporiti tu cinjenicu.Momak je ranije otpisan a nije mu se reklo nego se islo mucki,te nema vize,te ovo,te ono.
Sta tu nije jasno?
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 30 maj 2014, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 maj 2014, 23:26

vrijeme je da otvaramo opet temu bojkot SP :rol:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 30 maj 2014, 23:26

Elegant je napisao/la:
calcio je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:@Calcio, uzrok nedobivanja vize Zukanovica nije to sto je ambasada na svoju ruku ili u suradnji s Susicem tako postupila.

Neizdavanje vize Zukanovicu je poslijedica marifetluka nekoga koji je od strane Susica bio zaduzen za te vize. Susic mu je samo rekao da ne preda svu potrebnu dokumentaciju za Zukanovica.

I prestani vise braniti neobranjivo. Tvoji upisi su kao proliv.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Koji lik hebo te zivot.
Pusti ih neka pjene, zamisli molim te Americka ambasada zajedno sa Susicem "sredila" da jedan igrac ne ide u Brzil, ili ako hoces Susic zajedno sa ljudima iz saveza sredio isto.

Jednostavno je dobio odbijenicu od ambasade, a jos nije recno zasto, mozda fali neki papir (greskom, slucajno) ne NAMJERNO ili PODMETNUTO. Kako neki ne shvataju da je to ambasada Amerike da nema zajebancije da ima red, znaju oni svoje u to se ne mjesajte.

Ervin je malo pretjerao sa napadom na savez, a jos veci idioti su ovi iz saveza zajedno sa Susicem sto su ga otpisali, a on je jako potreban igrac.

Komotno je mogao da ode za Brazil, ali eto desilo se ovo sranje ....

Ne shvataju jer je forumski prosjek godina mozda malo iznad 17, a balavci i dobra vecina ovih koji se u svaki qrac razumiju pa i u rad Americke ambasade, naravno nikada nisu mozda ni vidjeli tu zgradu uzivo (izuzimam Sarajlije) ,a kamoli da znaju kako ide procedura oko dobijanja vize. Stoga nek te ne cudi ovo nista... nebuloza je puno na citavoj temi pa tako i u ovom slucaju.

Sto je najgore sturise se oni da dokazu kako je tamo moguce poturanje i dogovor neki sa konzulom za dobijanje ili nedobijanje vize za ulazak u Ameriku.

:kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 23:28

drummer je napisao/la:A sta sad jurisnici pokusavaju spinovat,da je eto sve splet nesretnih okolnosti,jel to.Nije splet nesretnih okolnosti,sam Zukanovic je rekao da je to vizom bio samo izgovor i da je on ustvari 24 igrac,to je saznao na surov nacin.
I ne moze ni vojska placenika osporiti tu cinjenicu.Momak je ranije otpisan a nije mu se reklo nego se islo mucki,te nema vize,te ovo,te ono.
Sta tu nije jasno?

Sto oni znaju izrelativizirati ne umiju ni najokorjeli negatori genocida i holokausta. Njima je sve splet nesretnih okolnosti. Pa i sama njihova pojava i postojanje je splet nesretnih okolnosti.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 30 maj 2014, 23:29

Kako vas nije sramota napadati Safeta Susica? :rol: :rol: :rol:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 30 maj 2014, 23:29

kanarinac je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:LJUDI AKO POSTOJI MOGUCNOST DA BOJKOTUJEMO NASE IGRACE NAS SAVEZ DA NIKAK NE IGRAJU U BRAZILU JER SU NEZASLUZENO NA SP OTISLI I U NASEM SAVEZU JE NEPOTIZAM JER IGRACINE POPUT PANDZE PRCICA STILICA STANICA CIMIROTA BANDOVICA SALATICA NE IDU A IDU OVI IGRACI KOJI NEZNAJU NI ODAKLE SU ZUKANOVIC KOJEM SE OBECALO MJESTO U BRAZILU PRICA PROTIV SAVEZA JER TREBA SAVEZ POSLJEDICE SNOSITI E ZAMISLI ZUKANOVIC SAMO BI IGRAO SVJESTKO A EBI OVE DVIJE PRIJATELJSKE ZAISTA SRAMOTA I ONI NJEGA IZBACE ZBOG TOGA STO COVJEK UPRAVU IZ SAVEZA CE NEKO DA ODOGOVARA I ZATVOR AKO TREBA KOJI BEZOBRAZLUK PO MOGUCNOSTI AKO IM NEMOZEMO ZABRANITI DA IGRAJU U BRAZILU DA SE SNIMAMO U STO VECEM BROJU VIDEA KAKO NAVIJAMO ZA PROTIVNIKE KAKO NAVIJAMO KAKO DAJE GOLOVE MESI A DZEKU DA PSUJEMO JER NECE DA TRCI JER JE IZGLEDA SAMO 200 HILJADA EURA DAO ZA POPLAVE SUSIC PAPAK JEDAN OBICNI POJMA ON NEMA O POSLU ODVEO NAS NA SVJETSKO NA RECU JEDAN PORAZ SAMO IMA A ZASLUZIO JE BAR 5 PORAZA DA NIJE BILO HAJROVICA BEGOVICA DZEKE IBISEVICA NEBI MI OTISLI U BRAZIL KAKAV SUSIC PAPAK...PORED ONAKVOG TRENERICNE AMARA OSIMA MI NEJGA DRZIMO NA KLUPI AMAR OSIM IZBACIOS SERIF IZ EURO LIGE OD MAKABIJA PRIMIO SMAO 7 SA ONAKVOM EKIPOM A MI DRZIMO SUSICA...I SVE U SVEMU KAD OVO SVE PROCITAM STA PISEMO MI NISMO NI ZASLUZILI BOLJE FRANCUZI OTPISU NASRIJA PA KO STA PRICA STA BI MI PISALI DA SMO LULICA OTPISALI STA BI DA KAO HRVATI DVA BRAZILCA IDE NA SP DA IGRAJU DA POLA DINAMA MORA DA IGRA LJUDI SVAKA VAM CAST PA VI PKAZUJETE KOLIKO SAMI SEBE MRZITE

Ja ovo ni na google translate ne mogu prevest. :crazy:
ma mislim da si ti ovo shvatio cim imas ovako dobar odogovor :wave: mrsko mi se bilo vracati ispravljati greske
Ja se kladim da ti ne znas ni sta si napisao, a kamoli da znas ispravit i dovest u red ovu prosto prosirenu kilometarsku recenicu bez tacke na kraju. :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 23:32

kanarinac je napisao/la:LJUDI AKO POSTOJI MOGUCNOST DA BOJKOTUJEMO NASE IGRACE NAS SAVEZ DA NIKAK NE IGRAJU U BRAZILU JER SU NEZASLUZENO NA SP OTISLI I U NASEM SAVEZU JE NEPOTIZAM JER IGRACINE POPUT PANDZE PRCICA STILICA STANICA CIMIROTA BANDOVICA SALATICA NE IDU A IDU OVI IGRACI KOJI NEZNAJU NI ODAKLE SU ZUKANOVIC KOJEM SE OBECALO MJESTO U BRAZILU PRICA PROTIV SAVEZA JER TREBA SAVEZ POSLJEDICE SNOSITI E ZAMISLI ZUKANOVIC SAMO BI IGRAO SVJESTKO A EBI OVE DVIJE PRIJATELJSKE ZAISTA SRAMOTA I ONI NJEGA IZBACE ZBOG TOGA STO COVJEK UPRAVU IZ SAVEZA CE NEKO DA ODOGOVARA I ZATVOR AKO TREBA KOJI BEZOBRAZLUK PO MOGUCNOSTI AKO IM NEMOZEMO ZABRANITI DA IGRAJU U BRAZILU DA SE SNIMAMO U STO VECEM BROJU VIDEA KAKO NAVIJAMO ZA PROTIVNIKE KAKO NAVIJAMO KAKO DAJE GOLOVE MESI A DZEKU DA PSUJEMO JER NECE DA TRCI JER JE IZGLEDA SAMO 200 HILJADA EURA DAO ZA POPLAVE SUSIC PAPAK JEDAN OBICNI POJMA ON NEMA O POSLU ODVEO NAS NA SVJETSKO NA RECU JEDAN PORAZ SAMO IMA A ZASLUZIO JE BAR 5 PORAZA DA NIJE BILO HAJROVICA BEGOVICA DZEKE IBISEVICA NEBI MI OTISLI U BRAZIL KAKAV SUSIC PAPAK...PORED ONAKVOG TRENERICNE AMARA OSIMA MI NEJGA DRZIMO NA KLUPI AMAR OSIM IZBACIOS SERIF IZ EURO LIGE OD MAKABIJA PRIMIO SMAO 7 SA ONAKVOM EKIPOM A MI DRZIMO SUSICA...I SVE U SVEMU KAD OVO SVE PROCITAM STA PISEMO MI NISMO NI ZASLUZILI BOLJE FRANCUZI OTPISU NASRIJA PA KO STA PRICA STA BI MI PISALI DA SMO LULICA OTPISALI STA BI DA KAO HRVATI DVA BRAZILCA IDE NA SP DA IGRAJU DA POLA DINAMA MORA DA IGRA LJUDI SVAKA VAM CAST PA VI PKAZUJETE KOLIKO SAMI SEBE MRZITE

slika

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 30 maj 2014, 23:33

Ma to sad Savez pomaže Pandži,da svu pažnju malo prebace na Zukana,a kad se i on zasiti,mozemo ocekivati još neki biser za koji dan...Večeras možete očekivati eksperimentisanje prve klase kad je u pitanju taktika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 maj 2014, 23:34

vratite nam temu bojkot SP :rol: :rol: :rol:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 30 maj 2014, 23:34

MAGAREEEE pa šta ti radiš na forumu sa balavcima?Postao si savjetnik američkog ambasadora :roll: Neka neka napreduješ :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 maj 2014, 23:34

Ovo je zaista sramotan potez od Safeta Susica i strucnog staba... Jednostavno nisu trebali graditi autoritet koji je rijetko kad postojao na momku kao sto je Ervin... Eto toliko.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Manijak7
Kontakt:

Post Postao/la Manijak7 » 30 maj 2014, 23:35

:crazy:
IronMany je napisao/la:

Ja ovo ni na google translate ne mogu prevest. :crazy:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 30 maj 2014, 23:37

e moj kanarinac,zlatan si kad ništa ne pišeš :urnebes: :urnebes:

Manijak7
Kontakt:

Post Postao/la Manijak7 » 30 maj 2014, 23:37

:bih:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2014, 23:37

slika

Znaci, na Hadzu nije ovako, samo nema psovki.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gunner14
Kontakt:

Post Postao/la gunner14 » 30 maj 2014, 23:38

Safet je jednaka trenerska prevara kao i ona francuska ubleha Domenech.. Nije nas Safet odveo na ovo Svjetsko odvela nas je laka grupa i prava forma igraca bas kao sto ni Domenech nije odveo te godine francuze do finala vec ih je odveo Zidan a kad je otisao Zidan pokazalo se kolika je ovaj trenerska nula bio..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 maj 2014, 23:41

Bit ce zanimljiva reakcija javnosti ako Safet aBd prodje grupu.Ni meni ovo nije uredu ,ali dok ima rezultata zaboli me...

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 30 maj 2014, 23:42

Nije mi jasno zasto se vodi Šunjić , Ibričić ,Sušić , Hadžić.Budite sigurni da ni Ibičić ni Šunjić a daj Boze i Hadžić nece zaigrat ni jednu utakmicu..poveo ih je radi reda, dok Zuka ostade kod kuće, borio se , trudio se i sad da ispašta.Nije fer nije ovo zasluzio. Koliko je Šunjić odigrao utakmica za repku, imaju li 2? protiv Lihtenštajna i koga još?
Znači jedna velika sramota za kompletan savez , ohladilo mi je SP poslije ovog, ne znam da li ću ikako gledat..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 maj 2014, 23:44

Virtu4l je napisao/la:Dosta o Zukanoviću, večeras vam igra Obala Slonovače, znam da ćete svim srcem navijati za nju, a za par dana Meksiko. Hljeba i igara.
No no. Uz BiH uvijek, uz Safu i ne baš. :mrgreen: :bih:

Čekamo Nermina Bisu, najavljuje za'eban tekst. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 8 gostiju.