Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 30 maj 2014, 23:58

Virtu4l je napisao/la:Dosta o Zukanoviću, večeras vam igra Obala Slonovače, znam da ćete svim srcem navijati za nju, a za par dana Meksiko. Hljeba i igara.
Ja se nadam da ce nasi momci danas ipak pobjediti unatoc Susicu. Niko nemoze mazati oci tako lagano.
Uz reprezentaciju uvjek, no ne uz ono tele.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 00:03

Safete :oops: :oops: kako te nije stid...bio si nekad nogometas, Zukanovic je jedan od 15 najmanje koji su zasluzili ovo SP tj. igra u klubu, igrao klf. :oops: Tino, Sunjic, Hadzic... :oops: :( a sto se tice viza ehhhh neka nosara ona dobije vizu... ili Radomir.

Ruzno :oops: bez stida nsbh...Safet :oops: sutaju nama bitne igrace ko zadnje fufe....
Ervin Zukanovic

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 00:08

qqlele je napisao/la:Nije mi jasno zasto se vodi Šunjić , Ibričić ,Sušić , Hadžić.Budite sigurni da ni Ibičić ni Šunjić a daj Boze i Hadžić nece zaigrat ni jednu utakmicu..poveo ih je radi reda, dok Zuka ostade kod kuće, borio se , trudio se i sad da ispašta.Nije fer nije ovo zasluzio. Koliko je Šunjić odigrao utakmica za repku, imaju li 2? protiv Lihtenštajna i koga još?
Znači jedna velika sramota za kompletan savez , ohladilo mi je SP poslije ovog, ne znam da li ću ikako gledat..
Odigrao 2 min protiv Latvije u Zenici i protiv Liht.... igrao i protiv USA kad su nas rastavili ama bruka od stopera :oops: vjeruj i meni je ohladilo SP.. fakat neka nas ali nismo glupi da vidimo sta se radi.. ovaj neka vozi za Francusku ili gdje vec.. posle SP. :oops:
Covjek bez karaktera.
Ervin Zukanovic

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 31 maj 2014, 00:14

HZ_ilidzaa je napisao/la:Bit ce zanimljiva reakcija javnosti ako Safet aBd prodje grupu.Ni meni ovo nije uredu ,ali dok ima rezultata zaboli me...
Ma ne smijemo ovako razmišljati. Ne dotiče me, pa ću prešutiti nepravdu, ne razmišljajući da to isto može sutra tebe dočekati.
Kad nešto nije u redu, nije u redu. Nipošto ne treba prešutiti. A i vrabcima je jasno da je Zukanović kvalitetom zaslužio poziv!

Pape je ubleha, ništa drugo.
Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 31 maj 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 31 maj 2014, 00:14

slika
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2014, 00:17

R.J.W.G. je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Bit ce zanimljiva reakcija javnosti ako Safet aBd prodje grupu.Ni meni ovo nije uredu ,ali dok ima rezultata zaboli me...
Ma ne smijemo ovako razmišljati. Ne dotiče me, pa ću prešutiti nepravdu, ne razmišljajući da to isto može sutra tebe dočekati.
Kad nešto nije u redu, nije u redu. Nipošto ne treba prešutiti. A i vrabcima je jasno da je Zukanović kvalitetom zaslužio poziv!

Pape je ubleha, ništa drugo.
Ali sto je Zukanovic bez osnove napao savez i trazio da se neko kazni? Da nije i to bilo mozda malo ruzno od njega?

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 31 maj 2014, 00:18

Sta ce biti zanimljivo ova ubleha taman da dodje do polufinala treba otskakati iz reprezentacije...
Hajde sto sramoti sebe ali sramoti citavu naciju
i kad ce narod skontati da nas nije on odveo na svjetsko vec igraci i velika sreca u Slovackoj
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 maj 2014, 00:19

Hajde ba @calcio nemoj se pravit lud ovo je smijesno.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 00:21

Zukan na X :? ono ko te hebe...

Nego zar nije normalno imati turiste među 23 igrača.
Pojedini pisu da ionako neće igrati.
Na žalost nije im palo na pamet šta će se desiti, ako zaigraju, a kako je krenulo:

-Bičakić rovit
-Mujdža rovit
-samo jedan zadnji vezni igrač (nego Tino ili HadziGermanija zadnji vezni)

Hladno će neki od turista imati dobru minutažu. :?

selektor dokazuje zašto nikada u životu nije vodio ozbiljan klub..
Ervin Zukanovic

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2014, 00:21

10DelPiero je napisao/la:Hajde ba @calcio nemoj se pravit lud ovo je smijesno.
Sta je smijesno, neka proba Pirlo bez ikakve osnove oplesti po talijanskom savezu pa ce i njegovo mjesto doci pod pitanje. Neka proba Svajni oplesti po njemackom savezu, ista stvar. Moras paziti sta pricas. Kap koja je prelila casu je sigurno bilo to sto je rekao da neko iz saveza mora snositi posljedice sto njemu amerikanci nisu na vrijeme dali vizu.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 31 maj 2014, 00:24

calcio je napisao/la:
Sta je smijesno, neka proba Pirlo bez ikakve osnove oplesti po talijanskom savezu pa ce i njegovo mjesto doci pod pitanje. Neka proba Svajni oplesti po njemackom savezu, ista stvar. Moras paziti sta pricas. Kap koja je prelila casu je sigurno bilo to sto je rekao da neko iz saveza mora snositi posljedice sto njemu amerikanci nisu na vrijeme dali vizu.
Šta je momak pogrešno rekao?

"Američka ambasada nije kriva i nema ništa s tim, po mom mišljenju. Ja sam na vrijeme predao papire Savezu, a iza mene je papire predao i golman Asmir Avdukić. On ide, a ja ne idem. Ne znam što se dogodilo, ali definitivno se moralo nešto uraditi po tom pitanju. Neko je odgovoran".
LUHG!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 31 maj 2014, 00:25

JackTheStripper je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
calcio je napisao/la: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Koji lik hebo te zivot.
Pusti ih neka pjene, zamisli molim te Americka ambasada zajedno sa Susicem "sredila" da jedan igrac ne ide u Brzil, ili ako hoces Susic zajedno sa ljudima iz saveza sredio isto.

Jednostavno je dobio odbijenicu od ambasade, a jos nije recno zasto, mozda fali neki papir (greskom, slucajno) ne NAMJERNO ili PODMETNUTO. Kako neki ne shvataju da je to ambasada Amerike da nema zajebancije da ima red, znaju oni svoje u to se ne mjesajte.

Ervin je malo pretjerao sa napadom na savez, a jos veci idioti su ovi iz saveza zajedno sa Susicem sto su ga otpisali, a on je jako potreban igrac.

Komotno je mogao da ode za Brazil, ali eto desilo se ovo sranje ....

Opet ti seruckas, yebo te Sanjin Prcic da te yebo. Nista u ovom slucaju nije "slucajno". Otkud bas Zukanovicu da se desi, a ne recimo Tini, Avdiji, Sunjicu, Vrsajevicu, Ibricicu? ;)

Papetoljupci, dodi konacno tobe i prestanite glumiti Englezi! U ovom slucaju se iz aviona vidi da je ovo sve PODMETNUTO od strane Safeta Susica i mentora mu u bratovoj agenciji! Americka ambasada kao takva nije kriva. Nije kriva sto je Safet Susic NAREDIO da se papiri Zukanovica dostave nekompletni.
nemojte vise molim vas. Ne mogu da citam ovo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 00:26

calcio je napisao/la:
Ne siri gluposti i cuj Pirlo, Svajni pa kao prvo oni nece doci u ovu situaciju (njihov savez). Zukan je uvijek bio korektan, miran decko kad vidis kako odmjereno prica daje intrv. i ono 5 min ti bude dovoljno...**** ga brani Safeta, savez kako hoces.. :( ovo je bruka... :oops:
Ervin Zukanovic

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2014, 00:31

ma svako normalan vidi nepravdu koja je nacinjena prema momcima, al ovi sto ih brane jednostavno su previse gov.ana pojeli da bi sada priznali da grijese...vide i oni al znaju da moraju tjerati do kraja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2014, 00:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma svako normalan vidi nepravdu koja je nacinjena prema momcima, al ovi sto ih brane jednostavno su previse gov.ana pojeli da bi sada priznali da grijese...vide i oni al znaju da moraju tjerati do kraja
Objasnio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 maj 2014, 00:42

Ne mogu da vjerujem da još ima forumaša koji su protiv ove Papetove odluke. :kafa:
Navijao sam za Bešića, ali kako vidim, i Zukanović je dobar izbor. :bih:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 maj 2014, 00:51

Ovo su klasicne seljacke fore kako odyebati jednog momka kao sto je Ervin, a napraviti mjesto nekome iz bratove agencije, pa ne mogu da vjerujem da Lolek i Bolek iz Hajduka imaju prednost nad mnogim nasim momcima. Nikad se mi necemo rijesiti primitivizma i seljakluka, nikada. Kad malo bolje razmislim i zaboli me racku za reprezentacijom koju sastavlja jedan jalijas iz Dubrovnika (specijalista za jalijaske startove u 16m), rodjak mu Dzeko i kockasta glava iz Zavidovica sa bratom. Svi sretni i zadovoljni, i familija Susic i klan Dzeko-Spahic.
P.S. Nek svi kolektivno zahvale Izetu Hajrovicu sto ce vidjeti SP.
🔴⚫️

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 maj 2014, 00:54

Skver je napisao/la:Ovo su klasicne seljacke fore kako odyebati jednog momka kao sto je Ervin, a napraviti mjesto nekome iz bratove agencije, pa ne mogu da vjerujem da Lolek i Bolek iz Hajduka imaju prednost nad mnogim nasim momcima. Nikad se mi necemo rijesiti primitivizma i seljakluka, nikada. Kad malo bolje razmislim i zaboli me racku za reprezentacijom koju sastavlja jedan jalijas iz Dubrovnika (specijalista za jalijaske startove u 16m), rodjak mu Dzeko i kockasta glava iz Zavidovica sa bratom. Svi sretni i zadovoljni, i familija Susic i klan Dzeko-Spahic.
Nogirat ce oni i Hajrovica prvom prilikom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 maj 2014, 00:57

Skver je napisao/la:Ovo su klasicne seljacke fore kako odyebati jednog momka kao sto je Ervin, a napraviti mjesto nekome iz bratove agencije, pa ne mogu da vjerujem da Lolek i Bolek iz Hajduka imaju prednost nad mnogim nasim momcima. Nikad se mi necemo rijesiti primitivizma i seljakluka, nikada. Kad malo bolje razmislim i zaboli me racku za reprezentacijom koju sastavlja jedan jalijas iz Dubrovnika (specijalista za jalijaske startove u 16m), rodjak mu Dzeko i kockasta glava iz Zavidovica sa bratom. Svi sretni i zadovoljni, i familija Susic i klan Dzeko-Spahic.
nama niko i ništa nevalja to je naš problem ,dzeko supak ,safet seljak mafijaš ,spaha jalijaš ,sta se sve moglo o tom istom hajrovicu procitati ,uzas jedan .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 maj 2014, 00:59

Henderson je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da još ima forumaša koji su protiv ove Papetove odluke. :kafa:
Navijao sam za Bešića, ali kako vidim, i Zukanović je dobar izbor. :bih:
bolje da je vranjesa **** taj vise ima PS 4 utakmica u prstima nego treninga u nogama zadnju godinu pa ide covjek u brazil :facepalm: **** ti nas,nemoze nista normalno kod nas
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.