Ispravka, drugarice. Nema na cemu.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Hvala drugMP8 je napisao/la:Hoce hoce.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Momci nisam upućen u prenos hoće li biti na faceu.
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Aaa znaci imamo ovdje i damu lijepo bgm.

@ MP8

@ MP8
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 31 maj 2014, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Ima li ko link hd za face tv. 
Da vidimo hoce li Marjan i ekipa imat muda uopste spomenut ovo za Zukanovica, ili cak kritikovat. Cisto sumnjam. Oni najbolje dupe lizu, to im je specijalitet.
HASAN HOTI JE LOPOV!
HASAN HOTI JE LOPOV!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Na zalost,ovaj drugi protivnik im je duplo tezi,ovaj sto kucka prstima od klupu za rezervne igrace kad u igru ubaci bratove pulene.Principatus je napisao/la:Nasi momci igraju protiv dva protivnika veceras.
Obala Slonovace i glupog selektora, nije im lako, ali vjerujemo u njih.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mi FaceTV, nikad izgubili nismo, najbolja televizija, voli vas Maki, voli vas cika Senad.Cartman je napisao/la:Da vidimo hoce li Marjan i ekipa imat muda uopste spomenut ovo za Zukanovica, ili cak kritikovat. Cisto sumnjam. Oni najbolje dupe lizu, to im je specijalitet.
HASAN HOTI JE LOPOV!
Jebs tekmu...sjeban smo kao tim, SP ohladilo zbog tikvana 
Zadnja izmjena: Rustem, dana/u 31 maj 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ervin Zukanovic
- Principatus
- Kontakt:
Koji si ti mangup covjece. Bar to mislis o sebi.calcio je napisao/la: Makar ne sirim negativnu energiju kao pojedini. Ti to radis svjesno sa ovakvim postovima, zelis da atmosfera bude negativna. Nema potrebe da negiras, svima je jasno sta ti je cilj.
Moj stav je uvijek bio poznat. Da nas vodi najgora propalica, ako ostvaruje uspjeh, imace moju podrsku.
Tako mozes argumentovati protiv djece iz obdanista. Meni to nije vrijedno da napisem nesto kontra. Nije vrijedno ove elektronske tinte. Boli me znas sta.
Negativnu energiju siri kriminalac i glupan na kormilu reprezentacije, a ne oni koji kritikuju taj bezobrazluk.
A ti i dalje lizi, nije ti ostalo nista drugo, suvise si se duboko uvukao Safetu, da bi se sada mogao izvlaciti, niko to ovdje vise i ne uzima za ozbiljno, nadam se da ces to bar to shvatiti, ako nista drugo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bogami je konkurencija zestoka.Cartman je napisao/la:Da vidimo hoce li Marjan i ekipa imat muda uopste spomenut ovo za Zukanovica, ili cak kritikovat. Cisto sumnjam. Oni najbolje dupe lizu, to im je specijalitet.
HASAN HOTI JE LOPOV!
- sigurnoable
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Cartman je napisao/la:Da vidimo hoce li Marjan i ekipa imat muda uopste spomenut ovo za Zukanovica, ili cak kritikovat. Cisto sumnjam. Oni najbolje dupe lizu, to im je specijalitet.
HASAN HOTI JE LOPOV!
Ervin Zukanovic
Mora ti se čestitati na dosljednosti.calcio je napisao/la: Makar ne sirim negativnu energiju kao pojedini. Ti to radis svjesno sa ovakvim postovima, zelis da atmosfera bude negativna. Nema potrebe da negiras, svima je jasno sta ti je cilj.
Moj stav je uvijek bio poznat. Da nas vodi najgora propalica, ako ostvaruje uspjeh, imace moju podrsku.
-
deni_m1312
- Kontakt:
Treba neko da pita selektora s kojim se to igracima savjetovao? To je obična floskula da sapere i prividno umanji krivicu sa sebe, kao u konsultaciji "sa igracima". Pa koji bi saigrac uradio to svom kolegi iz repke ????
- DonCorleone
- Kontakt:
Jest, ali je Safet jasno i glasno porucio da je njegova zadnja i da neda nikome da mu sastavlja ekipu. Dakle, on snosi punu odgovornost za ovaj nemoralni cin.aleksandar_veliki je napisao/la:
Jbg, mi ne vjerujemo onom sto pise na zvanicnoj stranici Saveza. Eto izmislili oni, nije bas tako druze. Znas i sam da se nasi igraci vole posavjetovati sa selektorom oko izbora igraca, nekada ga malo i upitati zbog cega nema ovoga ili onoga...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma igraci nemaju nikakve veze s tim, to je sigurno.
-
džakailibu
- Kontakt:
dosadni ste! ima li kakav info ko igra veceras?kada ni se to moglo saznati?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Marjan je presmijesan lik, malo je reci da pojma nema o onome sto prica.Rustem je napisao/la:Cartman je napisao/la:Da vidimo hoce li Marjan i ekipa imat muda uopste spomenut ovo za Zukanovica, ili cak kritikovat. Cisto sumnjam. Oni najbolje dupe lizu, to im je specijalitet.
HASAN HOTI JE LOPOV!![]()
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ima li kakav link za FaceHD??
Kolo Toure ima malariju i nece igrat. Ima li iko drugi od ovih slonova? Da nase ne zaraze...
Jedino bi trebalo poslat Svena u sobu Tourea.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.