BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
dajte sastav slonova 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel ovo ima i onih sto se cude sto je Hajrovic u pocetnom sastavu
Pa jucer ste plakali kako je Pape konj sto nestavi Hajrovica u prvih 11 ma taj se nije rodio ko je ovom forumu ugodio 
dobar nek ih isproba
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
@habibPerryFred je napisao/la:
Znaci ovi ne spominju Zukanovica. Sramota!
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A ne znam sta ste ocekivali od sastava...
Drago mi je sto vidim Besica i Hajrovica prije svega.
Drago mi je sto vidim Besica i Hajrovica prije svega.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
U pravu si, ne treba odmah navaliti, vidjet ćemo kako će izgledati na terenu. Ovi što su nas iznenadili u sastavu, dat će sve od sebe da se probaju nametnuti ozbiljnije.bordobijeli je napisao/la:sta ima veze neka proba višcu i hajrovic oni su za mene igraci na koje se moze racunati ,a i slonovi su izveli saren sastav.zašto odma negativni komentaridrummer je napisao/la:Šunjic,Hajrovic i Visca u prvih 11.Nema Ibisevica,Medunjanina i Salihovica
FK Željezničar 1921
- ibrakadabra
- Kontakt:
Guši svaki odgovor"neznam ja selektor sušić najbolje zna"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To ce @gringo postaviti, to su njegovi. Gringo racunamo na tebe.Kaunas je napisao/la:dajte sastav slonova
- Goalgetter
- Kontakt:
Sastav je po ideji dobar, upravo ono sto pisemo mjesecima. Samo sto je Sunjic slaba tacka, ostatak zadovoljan sam. Mujdza, Lulic i Bico su postedjeni.
E eto, sad nam je definitivno jasno cemu sluzi repka Saji seoljberu!!!!Rustem je napisao/la:Stoper na klupiTino ili Hadzic
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BIH: Begović, Spahić, Šunjić, Kolašinac, Vranješ, Bešić, Pjanić, Hajrović, Misimović, Džeko, Višća.
...................Begovic..................
Vranjes...Spaha......Sunjic...Kolasinac
.........Besic........Pjanic................
Hajrovic............Miske...........Visca
.................Dzeko......................
Zanimljiv sastav, bit ce izmjena jos, pa cemo vidjeti. Definitivno cemo igrati s 4 stopera, ovi bekovi nece puno pomoci u napadu. Hajde Besicu, Visca i Hajrovicu, nametnite se!
...................Begovic..................
Vranjes...Spaha......Sunjic...Kolasinac
.........Besic........Pjanic................
Hajrovic............Miske...........Visca
.................Dzeko......................
Zanimljiv sastav, bit ce izmjena jos, pa cemo vidjeti. Definitivno cemo igrati s 4 stopera, ovi bekovi nece puno pomoci u napadu. Hajde Besicu, Visca i Hajrovicu, nametnite se!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa jestel vi zdravi ljdi moji? Covjek testira igrace, formaciju itd. Jel to slonovi izlaze u najjacem sastavu? Pa prijateljska je yebo te hljeb.
Nije da branim Safeta, jedva cekam da ode, al sta ste se uzdrkali oko sastava. Kad ce dobit ovi momci sansu ako ne sad? Pitanje je hocel dobit i minutu na SP.
Drago mi je sto ce ovi momci trcati, a ne kao protiv argentine(barem nadam se) zeljni su dokazivanja (citaj: Visca,Hajra,Besic,Sunjic,Vranjes,Seo)
Nije da branim Safeta, jedva cekam da ode, al sta ste se uzdrkali oko sastava. Kad ce dobit ovi momci sansu ako ne sad? Pitanje je hocel dobit i minutu na SP.
Drago mi je sto ce ovi momci trcati, a ne kao protiv argentine(barem nadam se) zeljni su dokazivanja (citaj: Visca,Hajra,Besic,Sunjic,Vranjes,Seo)
koliko golova će skriviti Toni Šunjić?
- 1 gol
- 2 gola
- 3 gola
- 1 gol
- 2 gola
- 3 gola
Cartman je napisao/la:Znaci ovi ne spominju Zukanovica. Sramota!
Ervin Zukanovic
Pa neki ovdje pojma nemaju
Sastav je ok, nije mogao bolji
Sastav je ok, nije mogao bolji
Šta je trebao uraditi,izvesti odmah najbolji sastav,bolje ovako svakog pomalo provjeravati 
Samo da je umjesto Sunjica Zukanovic, mirna Bosna 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.