FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ultrahell nisam te prepozno u liku i djelu Edisa...ili možda Maida ili Hajre ili Avde...oops, ne znaš ti te ljude i džaba ti pričam...a možeš doći kod mene u kancelariju, doći će svi nabrojani..da ih bar upoznaš i da sa oduševljenjem prihvatiš ono što ti kažu. Sad me počni ignorisat ili cire da mi je 15 god...ili ono popularno ša ba ti znaš. Ali ipak nam svima reci što nas je amidža uzeo..kao mi nismo ovo ono , pa ko ga nagovori živ bio..ko probudi u njemu taj merhametluk na kojem je zaradio milijardu i 300 mil dolara..???
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovo mi se jako svidja sto juniorske i kadetske selekcije idu po jakim turnirima ,i ovo je dobro sto handzic i radovac igraju, tu i trebaju da se dokazuju a ako su pravi onda ce lako upasti i u pevu ekipu .znaci kad dodju u 1 ekipu da budu spremni i da im je to cast ,a ne kao neki sto su olako dobijali priliku i brzo to povjerenje izgubili i mnoge smo mlade igrace tako izgubili ,prerano postanu zvijezde .najbitnije da napredujemo ko klub a i igraci isto tako ,znaci korak po korak ,ništa euforija i prekonoci evropske lige znaci samo lagano ovo je za sad

-
ultrahell24
- Kontakt:
Ajd kad si upucen reci nam sa kojim igracima se prwgovara trenutno? To sa kojimnosobamanpijem.kafe nije za foruma,nit bi pisao o e gluposti tipa moja kancelarija Maid i slicno pojma nemam ko su prvi put cujem za njihfcsforever je napisao/la:ultrahell nisam te prepozno u liku i djelu Edisa...ili možda Maida ili Hajre ili Avde...oops, ne znaš ti te ljude i džaba ti pričam...a možeš doći kod mene u kancelariju, doći će svi nabrojani..da ih bar upoznaš i da sa oduševljenjem prihvatiš ono što ti kažu. Sad me počni ignorisat ili cire da mi je 15 god...ili ono popularno ša ba ti znaš. Ali ipak nam svima reci što nas je amidža uzeo..kao mi nismo ovo ono , pa ko ga nagovori živ bio..ko probudi u njemu taj merhametluk na kojem je zaradio milijardu i 300 mil dolara..???
@ultrahell
Ne moram ja nikom vjerovati, ali ima logike u ovom što čovjek piše. Ako ti imaš neke protivargumente njegovom pisanju slobodno nam ih izloži.
Sva ti se priča svodi na to: što pišete o nečemu o čemu veze nemate, ok, mi nemamo veze, haj nam objasni, daj nam te tvoje insajderake informacije.
I nemoj se sad izvlačiti kao da to nije za javnost.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne moram ja nikom vjerovati, ali ima logike u ovom što čovjek piše. Ako ti imaš neke protivargumente njegovom pisanju slobodno nam ih izloži.
Sva ti se priča svodi na to: što pišete o nečemu o čemu veze nemate, ok, mi nemamo veze, haj nam objasni, daj nam te tvoje insajderake informacije.
-
ultrahell24
- Kontakt:
Evo bas cu to na.forume pisat posebno na ovaj nas "prijateljski"forum vidis tebi je mjerilo forum i forumi su ti relevantni a meni nisuhilmo je napisao/la:@ultrahell
ajde ba opustite se uzivajte u ovim stvarima koje se dogadjaju sacekajmo vrijeme ce pokazat ko je upravu sta se imate prepirat nidze veze
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne valjaj gluposti.ultrahell24 je napisao/la:Evo bas cu to na.forume pisat posebno na ovaj nas "prijateljski"forum vidis tebi je mjerilo forum i forumi su ti relevantni a meni nisuhilmo je napisao/la:@ultrahell
4.10.2009.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj vam price. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Rule_hz je napisao/la:ajde ba opustite se uzivajte u ovim stvarima koje se dogadjaju sacekajmo vrijeme ce pokazat ko je upravu sta se imate prepirat nidze veze
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
ultrahell24
- Kontakt:
sta je glupost sto ovdje nece ni jedan ozbiljan navijac pisat nikakve onfo pardon zidan vam je pisao pa ste se palili da je to zalosno bilokoalem je napisao/la:Ne valjaj gluposti.ultrahell24 je napisao/la:Evo bas cu to na.forume pisat posebno na ovaj nas "prijateljski"forum vidis tebi je mjerilo forum i forumi su ti relevantni a meni nisuhilmo je napisao/la:@ultrahell
- molotovljev
Zipa hilme brata...ne mogu ga prepoznati.. nisu hakeri, nisu!?
ultrahel, prijateljski je, zasto ne bi bio...
F.K.SARAJEVO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas je prijateljski, vecina ovih forumasa ti zeli zlo kako to nisi shvatio po njihovim postovima?molotovljev je napisao/la:Zipa hilme brata...ne mogu ga prepoznati.. nisu hakeri, nisu!?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jao samo neke prepirke daj ba uozbiljite se malo.
Postovi su vam znaci.....
Postovi su vam znaci.....
04.10.2009 !!
Hellas Verona, Osijek, Rijeka i Sarajevo četvrtfinalisti su 62. izdanja međunarodnog omladinskog turnira Kvarnerska rivijera. Četvrtfinalni dan donio je četiri zanimljiva dvoboja od kojeg je onaj između Verone i Abuje odlučen tek nakon ruleta s bijele točke. Spretniji i precizniji bili su talijani koji su slavili 5:4 i izbacili iz daljnjeg natjecanja branitelja prošlogodišnje titule. Preostala tri polufinalista imali su tek rezultatski lagan posao. Sarajevo je pobijedilo Metalurg s 5:0 nakon što je makedonska momčad ostala s igračem manje na travnjaku u ranoj fazi utakmice, Rijeka u drugom poluvremenu slomila Istru 1961 (3:0) koja je pokazala da je potpuno zasluženo došla među osam, baš kao i Osijek protiv Širokog Brijega (3:0) koji je slovio za najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela natjecanja.
Kvarnerska rivijera nastavlja se već u subotu polufinalnim utakmicama koje se igraju u Pazinu i na Krku. Sarajevo i Rijeka od 18.30 sati igraju u Pazinu, dok će u isto vrijeme na Krku početi utakmica Hellas Verone i Osijeka.
- Mi smo svoje napravili. Rekao sam dečkima da moramo doći do završnice na Kantridi i u tome smo uspjeli. Polufinale protiv Rijeke će biti finale prije finala, i samo želim da obje momčadi prikažu dobar nogomet i da pobjedi bolja momčad - rekao je Admir Hasančić, nekadašnji napadač Rijeke.
Znaci Hasancic jos uvijek trener, i polufinale igramo protiv Rijeke, to ce biti sigurno dobra tekma, mozda ce sudija da silji za njih jer su domacini al bas sada ocekujem da vidim pravu snagu nase ekipe protiv domacina Rijeke
Kvarnerska rivijera nastavlja se već u subotu polufinalnim utakmicama koje se igraju u Pazinu i na Krku. Sarajevo i Rijeka od 18.30 sati igraju u Pazinu, dok će u isto vrijeme na Krku početi utakmica Hellas Verone i Osijeka.
- Mi smo svoje napravili. Rekao sam dečkima da moramo doći do završnice na Kantridi i u tome smo uspjeli. Polufinale protiv Rijeke će biti finale prije finala, i samo želim da obje momčadi prikažu dobar nogomet i da pobjedi bolja momčad - rekao je Admir Hasančić, nekadašnji napadač Rijeke.
Znaci Hasancic jos uvijek trener, i polufinale igramo protiv Rijeke, to ce biti sigurno dobra tekma, mozda ce sudija da silji za njih jer su domacini al bas sada ocekujem da vidim pravu snagu nase ekipe protiv domacina Rijeke
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nmg upratit sve sta ste pisali ali neko je mescini rekao da je Tan potpisao sa Sarajevom nesto na 7-10 godina?
U statutu jasno stoji da jednom kad kupis upravljacka prava to imas zauvjek, tj stalna su.Eh sad sto ti mozes njih kupiti za 4,5 mill i ne uloziti vise marke to je do tebe, ali VT je do kraja zivota vlasnik upravljackih prava (kasnije dionica kluba) osim ako ih ne odluci prodati/prosljediti/pokloniti nekome.
Sto se Akademije tice..prava stvar.
Uzeti na koncesiju 5-10 godina.To polahko graditi, za 4-5 godina bi trebalo biti u fulu gotovo.Vjerovatno moze i prije ako se obezbjede 100% sredstva i ako se bude radilo konstantno ali u to sumnjam...Kad se zavrsi uzeti prostor da bude 1/1 i to je to.Samo dogovoriti sa opstinom da mi imamo prednost da nas ne izrade
U statutu jasno stoji da jednom kad kupis upravljacka prava to imas zauvjek, tj stalna su.Eh sad sto ti mozes njih kupiti za 4,5 mill i ne uloziti vise marke to je do tebe, ali VT je do kraja zivota vlasnik upravljackih prava (kasnije dionica kluba) osim ako ih ne odluci prodati/prosljediti/pokloniti nekome.
Sto se Akademije tice..prava stvar.
Uzeti na koncesiju 5-10 godina.To polahko graditi, za 4-5 godina bi trebalo biti u fulu gotovo.Vjerovatno moze i prije ako se obezbjede 100% sredstva i ako se bude radilo konstantno ali u to sumnjam...Kad se zavrsi uzeti prostor da bude 1/1 i to je to.Samo dogovoriti sa opstinom da mi imamo prednost da nas ne izrade
-
licencirani
- Kontakt:
----------
-
fcsforever
- Kontakt:
Ovi tzv ugovori se odnose na DINAMIKU ULAGANJA..pa se na osnovu toga tačno zna..koliko se ulaže u prvoj god a koliko u 7. Kada se završi taj prvi "ugovor" , podvlači se crta i pravi rezime o uspješnosti . Znači, to je isključivo "papir" koji objašnjava ulaganja i nema nikakve veze sa Tanovim ulaskom u klub tj sa kupovinom.večinskog paketa ulagačkih prava.
Za mene sa ovim prestaje svaka diskusija o ovoj temi.
Ama brate,oni ni zele uopste da im se objasni..oni su umislili tako i gotovo...fcsforever je napisao/la:Ovi tzv ugovori se odnose na DINAMIKU ULAGANJA..pa se na osnovu toga tačno zna..koliko se ulaže u prvoj god a koliko u 7. Kada se završi taj prvi "ugovor" , podvlači se crta i pravi rezime o uspješnosti . Znači, to je isključivo "papir" koji objašnjava ulaganja i nema nikakve veze sa Tanovim ulaskom u klub tj sa kupovinom.večinskog paketa ulagačkih prava.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Heboo zemlju, na kraju ce se sve vidit.. A uostalom, na kapiji pise sta je trenutno tu, raspravljanje zajebte.. Imal kakvih mahalskih pojacanja?? Prical se sta o hebibovicu ??
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
ima imaamorovski je napisao/la:Heboo zemlju, na kraju ce se sve vidit.. A uostalom, na kapiji pise sta je trenutno tu, raspravljanje zajebte.. Imal kakvih mahalskih pojacanja?? Prical se sta o hebibovicu ??
al ne vjerujem da ce i jedan igrac biti iz naše lige
otišli smo meŠčini na svejCko tržište
toše proeski i ti fazoni