Dobar je nema dileme al Kola je ubica na svim djelovima teerena ga ima bukvalno su se i ove zvjwri od njeganodbijale ulece covjek klizeci ko da je finale svjetskoglugi88 je napisao/la:koliko je pojacanje kolasinac, toliko je i besic, sve preko njega ide, ubi lik, presjeca lopte, prati igru, pasovi ko rukom, a za cijelu ekipu Bgm su me pozitivno iznenadili, trce i bore se ko "pravi"![]()
![]()
sto se mene tice mi smo pobijedili ovdje, jer sad kad udju svrsajevici teletabisi i ostali animirani likovi tu ce bit bez igre, svi dobri, neki mogu jos dosta vise , i mene samo šunjic nervira, ko da nikad nije igro lopte
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
bez Besica nikad vise , decko je vauuuuuuu, ne valja ovo s povredama nista,
Kolasinac raketa,Edin konacno grize
Kolasinac raketa,Edin konacno grize

- DonCorleone
- Kontakt:
Stvorili smo u ovih 45 minuta sa jednim napadacem vise prilika nego protiv Argentine i Egipta zajedno u citavih 180 minuta
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Besic - Pjana - Hajrovic - Visca

Besic dere guzove, ljudi moji. Ovo je buduci kapiten.

Besic dere guzove, ljudi moji. Ovo je buduci kapiten.

shandrlike-tandrlike
Ono što me ne raduje je ponašanje Edina Džeke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno svi su odigrali dobro osim Misketa i Salihovica.Visca me stvarno iznenadjuje svojim igrama,bit ce pravi dzoker sa klupe u Brazilu,za Besica nemam rijeci svi znamo da je momak kvalitetan pa nije iznenadjujuce da ovako igra.Ja mislim da cemo ovo izgubit jer sad ulaze nasi najlosiji igraci,na celu sa Susicem,i najbolji Slonovi idu u igru.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
ja jedan u 9 jedan u pola 1 al ozbiljno bgm haj valjda ce se sta prepisat hheheschweinsteiger je napisao/la:i Visce,bukvalno gine za prvih 11.Virtu4l je napisao/la:Raduje me dobra igra Bešića i Pjanića.
Dok je Miske![]()
Trci vise nego inace (znaci trci),ali pasovi su mu...
sta se zalite,ja 2 ispita imam,jedan u pola 10,jedan u 2JoseMourinho je napisao/la:Hahaha i ja isto kontam da idem spavat isto sutra fax, al valjda cu izdržat do kraja hahahaDonnie Darko je napisao/la:Odo spavat, jbm ti faks subotom. Ne bi me iznenadilo da bude 2:4 kad ustanem
http://sportsport.ba/bh_fudbal/konobari ... bih/132362" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo malo u pauzi.
Ajmo malo u pauzi.

1946
Care sto onda prigovara za skrtost drugome igracu?Skyline je napisao/la:Yebo majku al je vas tesko usreciti. Covjek dao gol, borio se maksimalno i opleli po njemu zbog te jedne sanse.. Pa svako fuli, a i prijateljska je, nije finale svjetskog... Po meni je Miske imao bolju sansu a uz to je i gore odigrao pa nikome nista..
Sere kad se njemu ne doda, a onda on isto napravi. Yebo to.... i nije ovo individualni sport majka mu stara... ako imas nekog u boljoj poziciji pa dodaj.... nemoj sve lovorike kupit samo ti...
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sad kad udje Tinki vinki idemo svi na spavanje 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Jeste da je slabiji protivnik, B-Repka ovo-ono ali mi od ljeta 2013 nismo odigrali ovaku dobru utakmicu.
Bio je i egipat nikakav sto se tice igraca pa smo mi bili kita....
Bio je i egipat nikakav sto se tice igraca pa smo mi bili kita....
- Goalgetter
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moglo se i 2-0 vodit ali Edin htio sam da završi a i što ga mogu razumjet jer, ipak, je on napadač. A inače Džeko nije sebičan, kad bude najpotrebnije on neće ovako odigrat.
Bešić odličan. Ovakav igrač nam je trebao.
Bešić odličan. Ovakav igrač nam je trebao.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije lose,ne previse povezano ali izuzetno smo opasni,cak imamo i kontru a presingom im mozemo uzeti loptu kad god hocemo.Steta samo sto ne vodimo vecom razlikom.
Seo je dobio udarac u koljeno i vjerujem da ce biti dobro,vise me brine Beg.
Seo je dobio udarac u koljeno i vjerujem da ce biti dobro,vise me brine Beg.
Utakmica kao još jedan dokaz da Salihović nije za lijevog beka...Kolašinac beton na toj poziciji
Salihović mora igrati ili u sredini ili na lijevom krilu...na beku je preloš

Salihović mora igrati ili u sredini ili na lijevom krilu...na beku je preloš
Bit ce da ih *ebe onaj ko da najvise golovaGoalgetter je napisao/la:![]()
![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
EGIPAT VODI CILE 2 1 NA POLUVREMENU 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sad će tek uci igračine: Ibro,Sušić,Fejzić,Vedator,Medo... 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Besic je fantastican kao i Vranjes koji je bolji od Avdije za tri klase.
Pjanic i Besic fino odradjuju posao na sredini terena, samo me Miske malo muci jer ga nesto previse nema u igri osim one prilike na pocetku.
Fale ti njegovi lucidni pasovi ali sto se mene tice moze ih ostaviti za Brazil.
Pjanic i Besic fino odradjuju posao na sredini terena, samo me Miske malo muci jer ga nesto previse nema u igri osim one prilike na pocetku.
Fale ti njegovi lucidni pasovi ali sto se mene tice moze ih ostaviti za Brazil.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Realno Miske je imao 3 puta bolju situaciju da uposli Dzeku, nego sto je obrnuto bilo..IronMany je napisao/la:Care sto onda prigovara za skrtost drugome igracu?Skyline je napisao/la:Yebo majku al je vas tesko usreciti. Covjek dao gol, borio se maksimalno i opleli po njemu zbog te jedne sanse.. Pa svako fuli, a i prijateljska je, nije finale svjetskog... Po meni je Miske imao bolju sansu a uz to je i gore odigrao pa nikome nista..
Sere kad se njemu ne doda, a onda on isto napravi. Yebo to.... i nije ovo individualni sport majka mu stara... ako imas nekog u boljoj poziciji pa dodaj.... nemoj sve lovorike kupit samo ti...
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.