BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Svaka cast nasima, vecim dijelom utakmice jako dobro su odigrali, zadnjih 30 minuta im je nestalo snage, i na tome se jos treba raditi. Treba uzeti i obzir da je ovo 2. postava Obale Slonovace, i da ne treba ovo toliko dizati u nebesa, ali svakako da je i odlican uspjeh, i daje razloga za optimizam. Besic po meni jako dobro odigrao, Sunjic do ulaska Drogbe dobar, ali ga je onda iskusni Didier par puta provozao. Sve u svemu, dobra predstava nasih, nadam se ovakvoj zelji i zalaganju protiv Mexika.
- plavipatriota
- Kontakt:
Drogba radi na siranu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hahaha, gledaj Drogbe, pokupi nam sve dresove 
svaka cast momci...najveci plus veceras Besic definitivno
joj drogbe sto skiplja dresove a sjebace se u srijedu vec kad nas vii u adidasu
joj drogbe sto skiplja dresove a sjebace se u srijedu vec kad nas vii u adidasu
Semper Fidelis
Kontra drugog tima Obale jedva..Drogba igrao 20 minuta i stvorio 4 ciste sanse...
Hadzic igrao 5 minuta i pokazao kakva je ****..sta je Pape ostao bez stopera pa Hadzic lafo na stoperu...
suma sumarum,jedva smo dobili drugi tim Obale Slonovace..
Hadzic igrao 5 minuta i pokazao kakva je ****..sta je Pape ostao bez stopera pa Hadzic lafo na stoperu...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dobra tekma svaka cast omladini besicu visci i izi ubili su trkom , sunjic kao sto sam i govorio na njegovoj temi momak sasvim ok stoper medjutim mislim da nije ispred zukanovica al eto kako god sad nije ni bitno... Hadzic kritican , igra sa medom skroz usporena ibisevic i misimovic kriticni do bola. Sutra zmireci na forum izresetali su nas dobro mislim da smo i mi malo non saralnto usli u mec trebali smo vise tuci ali sta je tu je , nadam se da niko nije ozbiljnije povrijedjen.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ljudi koja je radost kada shvatis da nam ide u susret ovo prvenstvu, a mi smo na njemu

Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 31 maj 2014, 04:37, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.
Kako cinicno, da Hadzic nije napravio faul Drogba bi izasao sam na Bega i zabio i onda bi svi popljuvali i Tonija i Anela...
Po vasoj logici bolje pustiti covjeka da ide 1 na 1 sa golmanom 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
+mma_hz je napisao/la:Kontra drugog tima Obale jedva..Drogba igrao 20 minuta i stvorio 4 ciste sanse...
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti, dobra taktika, postava - zalaganje i presing na visokom nivou - ovo je prva utakmica od juna 2013 koju som dobro odigrali. Stvorili brdo prilika, samo ove sitne povrede nam nisu bas bile potrebne. Pogotovo ovo sa Begovicem je cudno, slobodnjak je primio tik iznad glave, moze on puno bolje - zato ne kontam zbog cega ga je drzao svih 90min na terenu.Virtu4l je napisao/la:Baš sam mu to htio napisati, svaki post negativan. Jbt, ne kontam, ostaneš budan do zore samo da bi nešto pljuvao i kritikovao, a momci odigrali sjajnu utakmicu, Pape skroz promijenio taktiku, dijamant odličan, mnogo razloga za zadovoljstvo.masteRofPoker je napisao/la:Daj bolan kralju ohladi malo, samo nesto kritikujes. Uzivaj u sjajnoj predstavi nasih zmajeva i odlicnoj taktici naseg selektora.PerryFred je napisao/la:Safet Sušić : Hadžić > Zukanović![]()
![]()
Sve u svemu odlicna utakmica, Hajrovic-Visca, krila odlicna - centralno Besic-Pjanic mirni,kreativni i dobri, stoperski tandem solidan Spahic-Sunjic. Mnogo, mnogo pozitivnoga, na pravom smo putu ka SP
- masteRofPoker
- Kontakt:
Samo dobra zdravstvena ustanova, vrlo vjerovatno psihijatrija.mma_hz je napisao/la:Kontra drugog tima Obale jedva..Drogba igrao 20 minuta i stvorio 4 ciste sanse...
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
bordobijeli
- Kontakt:
veceras se pokazalo da je ovo dobra formacija ,promjene ce biti mujdza -vranjes lulic-hajrovic i bicakcic - sunjic .sasvim ok odigrano ,nadam se da nisu ozbiljne povrede i višca mislim da zasluzuje da pocne protiv argentine
nazad fantastican i naprjed ok ,on i besic su nam donijeli agresivnost i trku .
- skyisthelimit
Sta je ovo Drogba kolekcionar nasih dresova 
15.10 - 15.06 ...
suma sumarum ti sam sebe ponižavaš takvim komentarima,umjesto da budeš sretan s ovim momcima,ti i dalje tražiš razloge kako bi omalovažio njihov trud,stvarno sramotno,nemoj nikako ni gledat utakmicemma_hz je napisao/la:Kontra drugog tima Obale jedva..Drogba igrao 20 minuta i stvorio 4 ciste sanse...
Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 31 maj 2014, 04:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:Ljudi koja je radost kada shvatis da nam ide u susret ovo prvenstvo, a mi smo na njemu![]()
Chelsea F.C.
Dobro je, ja sam veoma zadovoljan. Dobili smo Šunjića, uvjerili smo se da se na Višću i Hajrovića može računati u svim kombinacijama. Pjanić masterralan, Bešić već obezbijedio prvu postavu. Sad treba sanirati ove povrede i pametno odigrati protiv Meksika, nema se ovdje više šta uigravati i testirati, samo da svi zdravi odu u Brazil.
Samo naprijed Zmajevi.
Samo naprijed Zmajevi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Po mojoj logici najbolje je izbit loptu bez faula, što Hadžić nije bio u stanju jer je spor i zamahn'o je nogom k'o sivonja. On je jedina mrlja na večerašnjoj odličnoj partiji i pobjedi.Sabinho je napisao/la:Kako cinicno, da Hadzic nije napravio faul Drogba bi izasao sam na Bega i zabio i onda bi svi popljuvali i Tonija i Anela...Po vasoj logici bolje pustiti covjeka da ide 1 na 1 sa golmanom
- DonCorleone
- Kontakt:
Najbolji:
1. Besic
2. Pjanic
3. Visca
4. Hajrovic
Najlosiji:
1. Misimovic
2. Ibisevic
3. Vrsajevic
Odo spavati, ja sam zadovoljan.
1. Besic
2. Pjanic
3. Visca
4. Hajrovic
Najlosiji:
1. Misimovic
2. Ibisevic
3. Vrsajevic
Odo spavati, ja sam zadovoljan.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Drogba da je igrao od prve minute, bilo bi trpanje Begovića...kakav igrac
...još nije bile braće Toure, Gervinha itd
odbrana nam je tanka ko lizalo, Šunjić borben ali nije to neka klasa, ispada iz igre....falio je Bičakčić itekako.
odbrana nam je tanka ko lizalo, Šunjić borben ali nije to neka klasa, ispada iz igre....falio je Bičakčić itekako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.