Apsurd pomnozeno sa 1 i mnogo nula iza nje...ali hajde mozda skonta ovo bar sada. Bojim se jedino da ne pokusa na "opreznost" da odigra staru dobru formaciju sa Pjanicem na krilu, ali losa forma Vede tjera na ovu formaciju.xavi26 je napisao/la:Imamo sada jedan apsurd, neki velicaju selektorovu sinocnju taktiku, a barem 80% forumasa ovdje vec dvije godine prica i pise da bi mi trebali igrati sa zadnjim veznim, sa jednim napadacem i sl. Samo je selektor bio taj glupan koji je furao nesto svoje, a protivnici se zajebavali sa nama na utakmicama..
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
+1Batko je napisao/la:Protiv Argentine bi ja prije stavio Ogija nego Mujdzu, mnogo je bolji drfanzivno!!!!
Sent from my Home using fingers
A i da sacuvamo Mujdzu za Nigeriju i Iran. Bice to jedna od dilema za Susica.
Iako su mi se popisali na cejf, nisam mogao da ne gledam.
Znaci o ovoj formaciji velika vecina ljudi trubi vec godinu dana, junac je konacno skontao i sinoc tako igrao. Konacno se koristilo ono najbolje sto imamo. Iznenadilo me koliko su zeljeli pobjedu, koliko je bilo trke, presinga, raznovrsnosti.
Ne pamtim bolju utakmicu repke.
Pored ovih redovnih (Dzeko, Pjanic ) posebno su me odusevili Besic, Vranjes i Visca. Besic pokazuje zasto je najbolji igrac svoje lige. Vranjes pravo borben i brz. Ako se Mujdza 100% ne vrati Ogi je za mene prva alternativa na desnoj strani, a i bolji je od Sunjica na stoperu (ako se Bicakcic ne oporavi). Visca, tog momka uvijek hvalim. Pravo brz, ima bombu u nozi. Zadaje svakome probleme, kad god je igrao.
Zabrinule su me sinoc povrede Begovica, Kolosinca i Spahica, valjda je sve OK.
Znaci kao sto sam i prije govorio, ovako smo najjaci
................................Begovic.....................................
...Mujdza.......Bicakcic.....Spahic...........Kolosinac...
(Vranjes)
.....................Besic.............Pjanic............................
......Hajrovic.............Misimovic.................Lulic (Visca)......
..............................Dzeko.......................................
Znaci o ovoj formaciji velika vecina ljudi trubi vec godinu dana, junac je konacno skontao i sinoc tako igrao. Konacno se koristilo ono najbolje sto imamo. Iznenadilo me koliko su zeljeli pobjedu, koliko je bilo trke, presinga, raznovrsnosti.
Pored ovih redovnih (Dzeko, Pjanic ) posebno su me odusevili Besic, Vranjes i Visca. Besic pokazuje zasto je najbolji igrac svoje lige. Vranjes pravo borben i brz. Ako se Mujdza 100% ne vrati Ogi je za mene prva alternativa na desnoj strani, a i bolji je od Sunjica na stoperu (ako se Bicakcic ne oporavi). Visca, tog momka uvijek hvalim. Pravo brz, ima bombu u nozi. Zadaje svakome probleme, kad god je igrao.
(Vranjes)
Zadnja izmjena: szlaja, dana/u 31 maj 2014, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
- Kontakt:
svi se slazemo da je ovo dobra formacija za nas tim ,pa mislim da je safet to i prije uvidio nego jednostavno u nasoj grupi su bile takve ekipa da je mogao igrati s dva špica ,odnoso uglavnom smo napadali i steta je bilo kvariti tandem dzeko -ibiševic na kraju krajeva njih dvojica su svojm golovima bili prevaga u kvalifikacijama.al opet kazem bolje izgledamo s jednim napadacemxavi26 je napisao/la:Imamo sada jedan apsurd, neki velicaju selektorovu sinocnju taktiku, a barem 80% forumasa ovdje vec dvije godine prica i pise da bi mi trebali igrati sa zadnjim veznim, sa jednim napadacem i sl. Samo je selektor bio taj glupan koji je furao nesto svoje, a protivnici se zajebavali sa nama na utakmicama..

Je li stvarno nismo izveli nijedan korner, zbog kladionice pitam 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dobro je. Mali Besic me odusevio i imamo igraca za buducnost to je sigurno. Da nismo bili sebicni mogli smo im jos dva komada zabit. Drogba se salio s nama ali razumljivo kad uzmemo njegov kalibar. Moje misljenje da igramo dobro protiv africkih ekipa i nadam se pobjedi protiv Nigerije. Ja sam mali stariji i oni su nam vazda lezali. Juga ih je busila vazda. Cestitke momcima na dobro odigranoj utakmici. Forza BiH 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
szlaja je napisao/la:Iako su mi se popisali na cejf, nisam mogao da ne gledam.
(Vranjes)
"Izborniče"!!! Junac si ti kad nisi završio školu i ne znaš da se piše KolAšinac... Bitno je da pametuješ
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]
Prva postava izgleda zaista dobro, ali me brinu izmjene, igraci koji ocigledno nisu klasa za velika takmicenja.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sreca za Obalu pa se igrala friendly game 
Kakve reakcije, kakvi igraci, nesporazumi, nesigurnost, gubljenje lopti kod igraca iz Afrike kuknjava
Pjanic i Besic odigrali jako dobro, majstorski, bokovi na nivou, napad realizirao nesto od sansi, jedino odbrana prehladjena ali to u najvaznijim utakmicama prvenstva (NIG i IRN) ne bi trebalo biti previse zabrinjavajuce.
Begovic odlican na golu, uzasan kod izbijanja
Sve u svemu ut. koja moze zadovoljiti navijace, na kraju 5 nasih zavrsilo sepajuci

Kakve reakcije, kakvi igraci, nesporazumi, nesigurnost, gubljenje lopti kod igraca iz Afrike kuknjava
Pjanic i Besic odigrali jako dobro, majstorski, bokovi na nivou, napad realizirao nesto od sansi, jedino odbrana prehladjena ali to u najvaznijim utakmicama prvenstva (NIG i IRN) ne bi trebalo biti previse zabrinjavajuce.
Begovic odlican na golu, uzasan kod izbijanja

Sve u svemu ut. koja moze zadovoljiti navijace, na kraju 5 nasih zavrsilo sepajuci

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
ajde imas samo jednom da pogodis zasto je los kod izbacivanja?dr.van nostrand je napisao/la:Sreca za Obalu pa se igrala friendly game
Begovic odlican na golu, uzasan kod izbijanja![]()
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ti se zajebavas ili sta? Pa svaki gol aut je morao doci neko drugi da izvede jer je covjeku noga povrijedjena, normalno da nece dobro ispucavati sa povrijedjenom nogom...dr.van nostrand je napisao/la:Sreca za Obalu pa se igrala friendly game
Begovic odlican na golu, uzasan kod izbijanja![]()
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Dzeko se raspucao, koliko je dobio na samopouzdanju. Kakva golcina(ovo drugo) a i onu prvu je zvekno sve snage veli "nek ide u 3pm" 
Dzeko prije 3 mjeseca ne bi je zveknuo tako nego bi se okrenuo da bude siguran da ce pogodit gol.
Nazalost, igrali smo protiv B ekipe i ne znamo opet na cemu smo. U nas je maltene prva postava igrala.

Dzeko prije 3 mjeseca ne bi je zveknuo tako nego bi se okrenuo da bude siguran da ce pogodit gol.
Nazalost, igrali smo protiv B ekipe i ne znamo opet na cemu smo. U nas je maltene prva postava igrala.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
džakailibu je napisao/la:
imas samo jednom da pogodis zasto je los kod izbacivanja?
otkud znam da je povrijedjenguber_90 je napisao/la: Ti se zajebavas ili sta? Pa svaki gol aut je morao doci neko drugi da izvede jer je covjeku noga povrijedjena, normalno da nece dobro ispucavati sa povrijedjenom nogom...

Vi ste mozda gledali na FACE pa bolje znate, ja sam slusao stranca

ali hajde... vidjecemo kakav ce biti kad ozdravi

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
soxx je napisao/la:dvicu singlirat pa nek ide du tri lepe.
mma_hz je napisao/la:Nadam se jednom hendikepu **** vas Pape..
sigurnoable je napisao/la:VECERAS TREBA BOJKOTIRATI GLEDANJE UTAKMICE PREKO BILO KOJEG KANALA!!!!!!
LenBias je napisao/la:veceras pobjeda obale i drogba daje gol, treba podrzati susica protiv reprezentacije
harry_90 je napisao/la:Minimalan poraz bi me zadovoljio veceras,jer taktika nazovi selektora nas je navikla da gubimo protiv jacih selekcija..volio bih da mali amidjic nogu slomi,samo zbog nepravde prema Zukanovicu..
fedeltafrotta je napisao/la:dabogda izgubili 5-0
JackTheStripper je napisao/la:Germania Sportagentur GmbH - Obala Bjelokosti 0-3
Yucca je napisao/la:Veceras ocekujem poraz minumum 2-0 jer od selektora takticara tesko mozemo ocekivati pozitivan rezultat
Principatus je napisao/la:Nasi momci igraju protiv dva protivnika veceras.
Obala Slonovace i glupog selektora, nije im lako, ali vjerujemo u njih.
Neka im je na cast,Velikte patriote.
1946
BESIC 10
PJANIC 9
SPAHIC 9
DZEKO 8.5
VRANJES 8
BEGOVIC 8
MISIMOVIC 7.5
HAJROVIC 7.5
SALIHOVIC 7.5
SUNJIC 7
VISCA 6.5
KOLASINAC -
MEDUNJANIN 7
IBISEVIC 7
MUJDZA 7
AVDIJA 5
HADZIC 5
SUSIC 8
- greske nepozivanje Zukanovica u Brazil. I da nije zamjenio Begovica na poluvremenu. Mora i Fejzic imati neko iskustvo prije SP nikad se nezna.
PJANIC 9
SPAHIC 9
DZEKO 8.5
VRANJES 8
BEGOVIC 8
MISIMOVIC 7.5
HAJROVIC 7.5
SALIHOVIC 7.5
SUNJIC 7
VISCA 6.5
KOLASINAC -
MEDUNJANIN 7
IBISEVIC 7
MUJDZA 7
AVDIJA 5
HADZIC 5
SUSIC 8
- greske nepozivanje Zukanovica u Brazil. I da nije zamjenio Begovica na poluvremenu. Mora i Fejzic imati neko iskustvo prije SP nikad se nezna.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 maj 2014, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Haj sad objasni ovo. Nekad ti je bolje da ne pises.Head je napisao/la:Principatus je napisao/la:Nasi momci igraju protiv dva protivnika veceras.
Obala Slonovace i glupog selektora, nije im lako, ali vjerujemo u njih.
Neka im je na cast,Velikte patriote.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Umalo kolega.
ne zelim objasnjavati nekom ko je za mene dusman reprezentacije. Siri negativnu energiju i stvara netrpeljivost na forumu. Ljudi kojima je u interesu da izgubi Bosna ne bi li naguzili selektora radi vlastitih interesa su za mene dusmani reprezentacije.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.