New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Ako moze Riley onda sigurno moze i Phil. Covjek je u kosarci 70 godina.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Love zatrazio trade u Knickse..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i Fergie je bio u Unitedu 30 god i opet izabra Moyesa, ne znači da to što on ima takvo ogromno iskustvo da ne može pogriješitiCarlo je napisao/la:Ako moze Riley onda sigurno moze i Phil. Covjek je u kosarci 70 godina.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel ovo provjeren info il nako pises ?tuzlak1987 je napisao/la:Love zatrazio trade u Knickse..
stvarno neznam kako bi ga mi u ovom trenutku mogli uzeti pored Lakersa... sumnjam da išta možemo iskemijat' da ga vidimo u našem dresu, a pored toga mislim i da nam Love u ovom trenutku nije potreban...
prioritet treba biti kakav 'big man' i play da ne gledam Feltona i iducu sezonu...
prioritet treba biti kakav 'big man' i play da ne gledam Feltona i iducu sezonu...
#Ausilio OUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Juce bilo, na pitanje gdje zeli odgovorio da preferira Knickse prije Lakersa. A danas u igri i Boston, GSW i jos neki..BABADZO je napisao/la:Jel ovo provjeren info il nako pises ?tuzlak1987 je napisao/la:Love zatrazio trade u Knickse..
Sretan 30. rodjendan (sa malim zakasnjenjem) najboljem scoreru svijeta, i da uzme prsten u ostatku karijere, aBd u Knicksima.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Vidi džibera u trenerci 
Takodjer, sretan rodjendan Melu. ABD da docekamo prsten u NYu s njim
Takodjer, sretan rodjendan Melu. ABD da docekamo prsten u NYu s njim
navodno su se sastali melo i phil a rezultat je bio da skoro pa nema sanse da melo ostane
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne lupaj i ne siri dezinformacije trolu
Jbte i ti nađes bas releventan izvor.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
oni traze vijesti i prenose ih, da li ce se to ispostaviti tacnim ostaje da vidimo ali dosta vise bezobrazluka eto ja sirim dezinformacije, izmisljam itd a ljudi pisu o tome, eno cino mi se i na br sad ima clanak o istom pa ko zeli neka provjeri
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Šmrc, šmrc. Provjeri informacije prije nego postavis ili napises nesto. Ne budi avazov express.
http://m.nydailynews.com/sports/basketb ... -1.1811389" onclick="window.open(this.href);return false;According to Jackson, Anthony said he would “think about it,” which would be a dramatic change since Anthony has said repeatedly since October that he plans to exercise an early termination clause in his contract and become a free agent on July 1.
Marc Stein @ESPNSteinLine · 2h
ESPN has learned that Knicks president Phil Jackson has been fined $25,000 for tampering with Oklahoma City Thunder guard Derek Fisher
Steve Popper @StevePopper
The fine for Phil Jackson seems silly - he was asked about Fisher, tried to answer in an honest, but correct manner (spoke of leadership).
Derek Fisher je nas novi trener. Pet godina, 25 miliona. Cestitke Fisheru. Ucit ce od najboljeg. Idemo po mnoge uspjehe ako Bog da.
Sad baš vidim informaciju, ne znam baš koliko je to pametno jer Fisher nije "trener" ali pozitivna stvar je ta svakako što će Fisher biti produžena ruka PJ-a i što će voditi ekipu onako kakoto može biti najbliže onome što bi Jackson sam radioCarlo je napisao/la:Derek Fisher je nas novi trener. Pet godina, 25 miliona. Cestitke Fisheru. Ucit ce od najboljeg. Idemo po mnoge uspjehe ako Bog da.
Ovome sam se nadao, ima sve predispozicije za odlicnog trenera, svjeza krv, bice zanimljivo!
Nek nam je sa srecom.
Nek nam je sa srecom.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dobar izbor, Phil je to rijesio, sad treba rijesiti i igracki kadar, valjda bude nesto od Knicksa u iducoj sezoni.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.