'Ustajem pijem kafu, ulazi mati u sobu i nesto trazi ko zuri ,,reko halo ba dje ti zuris kaze ona "suti sine odo kupit kartu ,kaze nestat ce karti cccc " ne mogu da vjerujem hehehhehe ....Jedan Tuzlak tebi sada pjeva Slobodo igraj i hrabro bori se,,,, u transu pjesma nek zagrmi Slobodo gazi sve do pobjede ,na na na na na ole ole ole ole ole leo leo laaaaaaa '
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
citam ovo od jednog naseg momka i valjam se
... ma nije moguce oca mi ...pa ima da goriiiii
'Ustajem pijem kafu, ulazi mati u sobu i nesto trazi ko zuri ,,reko halo ba dje ti zuris kaze ona "suti sine odo kupit kartu ,kaze nestat ce karti cccc " ne mogu da vjerujem hehehhehe ....Jedan Tuzlak tebi sada pjeva Slobodo igraj i hrabro bori se,,,, u transu pjesma nek zagrmi Slobodo gazi sve do pobjede ,na na na na na ole ole ole ole ole leo leo laaaaaaa '
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
djulba je napisao/la:evo mene pred stadionom čekam. A sad prođe čovjek koji prodaje. Kaže za sjever nema još 200 kom.
nije to dobro jebote..pa pola ce nam glavnih ljudi s tribine izvisit zbog toga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
Seratori, prestanite da serete, nece niko ostati ispred stadiona !!! Ne znam kako vam se da vise tu hampu bez razloga dizat...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Krcat sjever +5000 zapad i to je to
Jarugo nema online streama, imaš na MojaTV i na još nekim kablovskim, a na internetu nema.incara je napisao/la:Može li neko postaviti link za online stream RTV TK?
Nema za njih problema. njima su i ostavili.a kako čujem dolazi navijača iz nekoliko gradova da proslavi sa nama.SaltCityAttack je napisao/la:djulba je napisao/la:evo mene pred stadionom čekam. A sad prođe čovjek koji prodaje. Kaže za sjever nema još 200 kom.
nije to dobro jebote..pa pola ce nam glavnih ljudi s tribine izvisit zbog toga..ali nema oni moraju uci pa bilo i bez karte ako neko nije ujagmio juce
SVI KOJI IMAJU MOJU TV MOGU PRATITI VEČERAS UTAKMICU NA KANALU RTVTK

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
fukara1919
- Kontakt:
De ljudi sto sirite bezveze nervozu oko ti karti, karti ima i svi ce moc uc(jedino ako dodje 22 hiljade onda ce jedno 500 napolje
). Ako bude potrebe za tim pa izbacit cemo sve ove sminkercice napolje a da momci koji su tu citavo vrijeme udju.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i kod mene ce se jagmit ujitru ko ce bolju poziciju na trosjedima zauzet ko ce bolji cosak TV imat
..znaci u svakom smislu gori gdje god 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A de to je možda i dobro, malo panike, da se ljudi još više dignu i razgrabefukara1919 je napisao/la:De ljudi sto sirite bezveze nervozu oko ti karti, karti ima i svi ce moc uc(jedino ako dodje 22 hiljade onda ce jedno 500 napolje). Ako bude potrebe za tim pa izbacit cemo sve ove sminkercice napolje a da momci koji su tu citavo vrijeme udju.
Stvarno neki mi pocinju ici na zivce, kad pocne padat kisa nece biti ni 5000 na stadionu, bice oni koji su navikli da dolaze na stadion bez obzira na vrijeme i sve, ja se ne sikiram za ulaz jer sam skoro pa svaku utakmicu bio i ako sad nemam ulaznice. 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
HerLutwoII
- Kontakt:
ma svi ce uci posebno vjerni navijaci,sad na stadionu mi kazu da ima 2000 ulaznica koje su stampane posebno za navijace i predate Bajri da on to razdjeli jer zna ko je standardni.fukara87 je napisao/la:Stvarno neki mi pocinju ici na zivce, kad pocne padat kisa nece biti ni 5000 na stadionu, bice oni koji su navikli da dolaze na stadion bez obzira na vrijeme i sve, ja se ne sikiram za ulaz jer sam skoro pa svaku utakmicu bio i ako sad nemam ulaznice.
hajmo se organizovat' ovdje i kupit' drugu @fukara87 kartu .. i to onu od 5 KM 
Karata ima, zapada i kod Mide i u Omegi ,sjever na stadionu. Ja prije sat vremena uzeo i mogu vam reć da bolje idu one za zapad iako je oblačno maximalno. Nadam se samo da neće padati kiša od 5 do 9
Malo prije vidim igrače Igmana ispred Hotela Tuzla, odoše dole ka Merkatoru. Kaže im njihov neki lik: "pazite momci preko ulice"
Malo prije vidim igrače Igmana ispred Hotela Tuzla, odoše dole ka Merkatoru. Kaže im njihov neki lik: "pazite momci preko ulice"
Na accuweatheru kažu da će od pet sati sunačno, dakle bez kiše. Meni pogled kroz prozor baš i ne ulijeva povjerenje, ali valjda se razvedri do utakmice.Thranduil je napisao/la:Nadam se samo da neće padati kiša od 5 do 9
Prošlo je dvije godine i 8 dana. dosta je bilo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nestalo sjevera kod mide,ima u Omegi,kupio ja prije nekih 20ak min
Nad tobom sunce najljepše sja
Cestitam na ulasku u premier ligu BiH. 
Oko pola 8 se citiraj,nemoj ovog baksuzlukaarelinho je napisao/la:Cestitam na ulasku u premier ligu BiH.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 31 maj 2014, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
fukara1919
- Kontakt:
Oko 20 h ovaj post cemo ti uvazitiarelinho je napisao/la:Cestitam na ulasku u premier ligu BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.