FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

LBJ MVP
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la LBJ MVP » 17 feb 2010, 23:21

sramota,sramota pa rumenige i uli su sad rumeni čak i do zelenog dolazi boja sramota za uefu za bayern nije jednostavno šta su oni mogli ono bi svaka ekipa prihvatila u svoju korist ova lp ne zaslužuje da se gleda i za kraj očekujem bolju igru bavaraca u revanšu da skinu ovu ljagu sa sebe i da dokažu da zaslužuju prolaz dalje i da im u tom nije potreban sudija :roll: :roll: :roll: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 feb 2010, 23:21

sarajlija89 je napisao/la:@neutral..bila je to jalova igra i napadi ;) ....niste igrali svoju igru i zato je fiorentina bila bolja....jer vam nisu dali da razvijete igru a oni su igrali svoju i samo sreca je spasila bayern..to je to ;) ....
Nikakva sreca nije spašavala Bayern vec su im sudije doslovno poklonile gol a samim tim i pobjedu.
Samo treba stvari imenovati svojim pravim imenom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 17 feb 2010, 23:22

Hebem mu misa, bolje odigrati nerijeseno nego pobjediti na ovakav nacin. Ne znam zasto UEFA sebi dozvoljava da ovakav sudija ponovo sudi. Svaki covjek zasluzuje drugu sansu, ali je on svoje iskoristio na Evropskom 2008 i u vec toliko pominjanom polufinalu.

Sa druge strane ne moze se reci da nismo zasluzili pobjedu jer statistika govori za sebe

Match statistics
Bayern Fiorentina
2 Goals scored 1
11 Shots on target 5
8 Shots wide 6
2 Yellow cards 3
0 Red cards 1
8 Fouls committed 26
7 Corners 3
1 Ruled offside 0
37' 51'' Possession (time) 22' 26''
62 Possession (%) 38

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 23:23

sarajlija89 je napisao/la:@neutral..bila je to jalova igra i napadi ;) ....niste igrali svoju igru i zato je fiorentina bila bolja....jer vam nisu dali da razvijete igru a oni su igrali svoju i samo sreca je spasila bayern..to je to ;) ....

Okej, da ih vidimo kako će oni ako Bog da igrati kada oni moraju da napadaju, iako mislim da ćemo i mi u Italiji imati loptu. Možda oni navale prvih 10-15 minuta i to je to. Kako god, očekujem pobijedu i tamo.

@A_d_o

Šta bi ti, da zabiju dva srećna gola. Dali su i onaj jedan radi onog dijeteta . Ne treba mi igrač koji daji protivnicima loptu, treba ga u Dresden na posudbu.

I onaj Martin je smotan postao, treba nam obavezno bek jedan i stoper.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 17 feb 2010, 23:23

To je taj Ovrebo, koji je Chelsea zavio u crno. Nije se promjenio ni malo, ali ipak najveci krivac je pomocni sudija.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 feb 2010, 23:23

Adinjo je napisao/la: Bila je prica da ce i veceras pasti tri pa cak i cetri komada, pa ste se ukakili. A u Firenzi ce biti sasvim druga prica, druze...I te kako ce biti potrebe da se ova tekma spominje, da se zna kako ste posteni... :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo hvala Bogu pošteni.Da je poništio gol niko se ne bi bunio.Šta mi možemo što nije poništio gol,ništa osim da ga slavimo.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 17 feb 2010, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 feb 2010, 23:24

Jbg momci, sta cete sad, tako je kako je. Bilo pa proslo, necemo sad ovdje citavu noc pricat je li bio offsajd( bio je) i da li je bio onaj prekrsaj za crveni ( takodje je bio ). Ne mozete govorit da smo smece od ekipe samo zato sto smo dali gol iz offsajda i sad tovarit nam nesto zasto niko od nasih igraca nije kriv.

Bayern je bio bolji opet kazem, poslije onog sretnog gola viola oni vise nista nisu napravili jer su se bili zadovoljli sa nerijesenim i naravno Bayern ko Bayern uvijek igra do kraja, zadnjim atomom snage sve dok ne postignu gol, pritisli smo ih predkraj nisu mogli lopte izbacit iz svog 16-ca

U Firenci ce biti potpuno druga tekma od ove vecerasnje.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 feb 2010, 23:24

Adinjo je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Sve u svemi Fiorentina će u revanšu primiti tri komada i neće biti potrebe da se ova utakmica uopšte spominje.
Bila je prica da ce i veceras pasti tri pa cak i cetri komada, pa ste se ukakili. A u Firenzi ce biti sasvim druga prica, druze...I te kako ce biti potrebe da se ova tekma spominje, da se zna kako ste posteni... :mrgreen: :mrgreen:
mislim da vi navijaci Juventusa niste kompententni da pricate o POSTENJU jer poznato je koliko ste kriminalan klub da su vas izbacili u drugu ligu sramota :D i da Bayern je za vas gigant cetverostruki prvak europe naspram vase one jedne čemerne titule..4 je uvjek vise od 1 :D :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 feb 2010, 23:25

drop je napisao/la:
Nikakva sreca nije spašavala Bayern vec su im sudije doslovno poklonile gol a samim tim i pobjedu.
Samo treba stvari imenovati svojim pravim imenom.
pa upravu si vala..al eto.. :D ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 17 feb 2010, 23:26

Ja sam molio Boga da bayern da go igro ga na kladionici mislim Boze makar iz penala drugog ili sta bilo samo da postigne Go,Hvala Bayernu na dobitku :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 feb 2010, 23:26

Neutral je napisao/la:Kakve veze ima je li neregularan gol ili ne. Čovjek griješi, i šta ćemo sada. Ako su toliko ubjeđeni u svoju jačinu, neka nas poderu na svome stadionu, pred svojim navijačima. Neka nas napadaju, a ne da igraju bunkera i da se nadaju nečemu. Čista Talijanska igra, svi nazad i nadati se golu iz prekida ili ako ti protivnik dadne loptu.

Jedino Inter i Milan igraju nešto drugačije, a i Viole u prvenstvu, ovo danas je bunker onaj mrtvi bio.
A čuj bunkera igrali, a šta su trebali napadati sa igracem manje, jel? Ti jarane izgleda uopce nisi gledo utakmicu!!!!!!A naravno da ce vas poderati u Firenzi, sad jos imaju i veci motiv zbog g,ovana iz UEFE!!!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 17 feb 2010, 23:27

jbt kad ovaj sudac sudi, ma tacno imam osjecaj da gledam ovu nasu domacu ligu, a ne ligu prvaka :)

ali bez obzira na sudjenje, greske se desavaju jbga :D ... bajern sa ovom igrom tesko da ima neke sanse za prolaz, ali svakom se desi los dan... :roll:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 feb 2010, 23:27

FRANK RIBERY je napisao/la:
Adinjo je napisao/la: Bila je prica da ce i veceras pasti tri pa cak i cetri komada, pa ste se ukakili. A u Firenzi ce biti sasvim druga prica, druze...I te kako ce biti potrebe da se ova tekma spominje, da se zna kako ste posteni... :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo hvala Bogu pošteni.Da je poništio gol niko se ne bi bunio.Šta mi možemo što nije poništio gol.Ništa osim da ga slavimo.
Ma niko i ne prigovara ništa Bayernu kao timu.
Ugostili domacinski talijane,manje-više igrali korektno bez neke prljave igre sa obzirom na ulog (možemo izuzeti Van Bomela koji bio prgav,ali to smo navikli od njega - takav igrac jbg)
Ovdje se prica o sudijama i njihovom skandaloznom suđenju koji su direktno oštetili viole sa jedne,a direktno pomogli i napravili medvjeđu uslugu Bayernu sa druge strane.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 17 feb 2010, 23:28

Ma Viole ce vas razvaliti u revansu...bili su bolji i to ce dokazati u revansu...Vidim vama smjesno zbog nepravde :-o c

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 feb 2010, 23:30

cappy je napisao/la:Ma Viole ce vas razvaliti u revansu...bili su bolji i to ce dokazati u revansu...Vidim vama smjesno zbog nepravde :-o c
Da se kladimo da će ih Bayern u revanšu deklasirati.Evo ako tako ne bude ja više na ovaj forum neću doći.U suprotnom slučaju također.Isto važi i za tebe.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 17 feb 2010, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 feb 2010, 23:30

OVREBO slika slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2010, 23:31

Kako rekoh Fiorentina nije Hertha a niti Ovrebo na svakoj tekmi. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 feb 2010, 23:32

m_ballack je napisao/la:mislim da ofsajda nije ni bilo, oliceva glava i ruka odbrambenog igraca su bile u najmanju ruku u liniji u trenutku upucivanja lopte prema kloseu
Reci molim te da je ovo bila sala. :lol: Mozda cak ovaj post stavim u svoj potpis. :mrgreen: Ludnica!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 feb 2010, 23:32

Jos jednom su Italijani pokazali kakvi su grubijani. 26 prekrsaja je previse, ali sta mozemo kad su takvi. Mozda je i to razlog sto Bayern nije mogao igrati svoju igru. Krila su konstantno dobijala udarce i nisu mogli proci a da ne dobiju batinu.
Ovi kriticari, ili toliko mrze Bayern ili su ljubomorni, nesto jest? :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 feb 2010, 23:32

Ljudi shvatite da je UEFA korumpirana, i da ce uvijek veci klubovi imati prenost nad manjim. Zbog cega? Pa zbog gledanosti i najprije zbog novca.Prvi covjek Bayerna Rummenigge sjedi pored prvog covjeka UEFE Plattinia(hajd gledacu ovo pozitivno dobri stari prijatelji :mrgreen:), i sudi sudija koji je unistio Chelsea protiv Barce pa da je ta UEFA uredu on nebi vise nikad sudio pa ni u nasoj jadnoj Premier ligi.Otisao sam previse off topic.
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 17 feb 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.