Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nikakva sreca nije spašavala Bayern vec su im sudije doslovno poklonile gol a samim tim i pobjedu.sarajlija89 je napisao/la:@neutral..bila je to jalova igra i napadi....niste igrali svoju igru i zato je fiorentina bila bolja....jer vam nisu dali da razvijete igru a oni su igrali svoju i samo sreca je spasila bayern..to je to
....
sarajlija89 je napisao/la:@neutral..bila je to jalova igra i napadi....niste igrali svoju igru i zato je fiorentina bila bolja....jer vam nisu dali da razvijete igru a oni su igrali svoju i samo sreca je spasila bayern..to je to
....
Mi smo hvala Bogu pošteni.Da je poništio gol niko se ne bi bunio.Šta mi možemo što nije poništio gol,ništa osim da ga slavimo.Adinjo je napisao/la: Bila je prica da ce i veceras pasti tri pa cak i cetri komada, pa ste se ukakili. A u Firenzi ce biti sasvim druga prica, druze...I te kako ce biti potrebe da se ova tekma spominje, da se zna kako ste posteni...![]()
mislim da vi navijaci Juventusa niste kompententni da pricate o POSTENJU jer poznato je koliko ste kriminalan klub da su vas izbacili u drugu ligu sramotaAdinjo je napisao/la:Bila je prica da ce i veceras pasti tri pa cak i cetri komada, pa ste se ukakili. A u Firenzi ce biti sasvim druga prica, druze...I te kako ce biti potrebe da se ova tekma spominje, da se zna kako ste posteni...FRANK RIBERY je napisao/la:Sve u svemi Fiorentina će u revanšu primiti tri komada i neće biti potrebe da se ova utakmica uopšte spominje.![]()
pa upravu si vala..al eto..drop je napisao/la:Nikakva sreca nije spašavala Bayern vec su im sudije doslovno poklonile gol a samim tim i pobjedu.sarajlija89 je napisao/la:@neutral..bila je to jalova igra i napadi....niste igrali svoju igru i zato je fiorentina bila bolja....jer vam nisu dali da razvijete igru a oni su igrali svoju i samo sreca je spasila bayern..to je to
....
Samo treba stvari imenovati svojim pravim imenom.
A čuj bunkera igrali, a šta su trebali napadati sa igracem manje, jel? Ti jarane izgleda uopce nisi gledo utakmicu!!!!!!A naravno da ce vas poderati u Firenzi, sad jos imaju i veci motiv zbog g,ovana iz UEFE!!!!!!!!Neutral je napisao/la:Kakve veze ima je li neregularan gol ili ne. Čovjek griješi, i šta ćemo sada. Ako su toliko ubjeđeni u svoju jačinu, neka nas poderu na svome stadionu, pred svojim navijačima. Neka nas napadaju, a ne da igraju bunkera i da se nadaju nečemu. Čista Talijanska igra, svi nazad i nadati se golu iz prekida ili ako ti protivnik dadne loptu.
Jedino Inter i Milan igraju nešto drugačije, a i Viole u prvenstvu, ovo danas je bunker onaj mrtvi bio.
Ma niko i ne prigovara ništa Bayernu kao timu.FRANK RIBERY je napisao/la:Mi smo hvala Bogu pošteni.Da je poništio gol niko se ne bi bunio.Šta mi možemo što nije poništio gol.Ništa osim da ga slavimo.Adinjo je napisao/la: Bila je prica da ce i veceras pasti tri pa cak i cetri komada, pa ste se ukakili. A u Firenzi ce biti sasvim druga prica, druze...I te kako ce biti potrebe da se ova tekma spominje, da se zna kako ste posteni...![]()
Da se kladimo da će ih Bayern u revanšu deklasirati.Evo ako tako ne bude ja više na ovaj forum neću doći.U suprotnom slučaju također.Isto važi i za tebe.cappy je napisao/la:Ma Viole ce vas razvaliti u revansu...bili su bolji i to ce dokazati u revansu...Vidim vama smjesno zbog nepravdec
Reci molim te da je ovo bila sala.m_ballack je napisao/la:mislim da ofsajda nije ni bilo, oliceva glava i ruka odbrambenog igraca su bile u najmanju ruku u liniji u trenutku upucivanja lopte prema kloseu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.