BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
@Cartman
Misketa mozemo samo staviti na klupu ako ce Pjanic na njegovo mjesto, a Salihovic pored Besica. To bi onda diktiralo, da Lulic ide na lijevo krilo, a Hajrovic mora u prvih 11, sto je ok. Inace bi Lula mogao na desno. Licno nisam Misimovica vidio toliko losim da bas mora van. Ja se samo nadam da ce Medunjanin ostati na klupi, Pjanic ili Salihovic mogu igrati na njegovoj poziciji.
Misketa mozemo samo staviti na klupu ako ce Pjanic na njegovo mjesto, a Salihovic pored Besica. To bi onda diktiralo, da Lulic ide na lijevo krilo, a Hajrovic mora u prvih 11, sto je ok. Inace bi Lula mogao na desno. Licno nisam Misimovica vidio toliko losim da bas mora van. Ja se samo nadam da ce Medunjanin ostati na klupi, Pjanic ili Salihovic mogu igrati na njegovoj poziciji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Prcic bi nam dosao kao kec na desetku, ali yebi ga sad.Principatus je napisao/la:@Cartman
Tako sam i mislio sto si ti naveo. Sejo i Besic iza Pjanica. A bolje je da Miske igra nego Medunjanin.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Definitivno.Cartman je napisao/la: A bolje je da Miske igra nego Medunjanin.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
?AsharaK je napisao/la:Jel može highlights ako nije problem? Bio sam mrtav pijan do tekme yebi ga..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pogledaj im sastav i sve ce ti biti jasno. Necu ni da nabrajam igrace koji nisu igrali, tako da je ne treba dizati u nebesa. Da su igrali makar sa 6-7 prvotimaca pa hajde, ali ovako, ovo je bio B-Tim. Uostalom, procitaj ovaj moj prvi post opet, i skontaces poentu. Ponovicu, super smo odigrali, jako dobro zalaganje i agresivnost, ali cemo nakon Mexika povuci liniju, da vidimo gdje smo.bparena je napisao/la:Cuj ne treba je dizati u nebesa. Velahavle svakakvih pisanja.Goalgetter je napisao/la:Ovu pobjedu ne treba omalozavati, ali je i ne treba dizati u nebesa, jer je jasno da je ovo bio drugi tim Obale Slonovace, i da kad su usli neki prvotimci (Drogba npr.) da su prijetili dosta opasnije po nasem golu. Mada i ne treba zaboraviti da ovo isto nije bilo najbolje od nas, Bicakcic, Kolasinac, Lulic, Mujdza su bili na klupi (Seo morao van).
Smatram je kao uspjeli test, gdje smo vidjeli u cemu smo jaki, ali takodjer gdje smo i slabi, i na cemu moramo raditi. Protiv Mexika cemo saznati vise na cemu smo.Pa ovo je pobjeda koja ce ostati svima nama u jako dobrom sjecanju a tesko da ce kad OSlonovace imati sansu da se revansira. Raci pobijedilil smo Drogbinu Obalu Slonovace ne mogu ni mnoge vece reprezentacije svijeta. Ovo je velika pobjeda.
Sto se mene tice pozitivno jedino sto su se mladi dokazali ,u usporedbi sa predhodnim utakmicama TRCALI smo koliko toliko. Miske pokazao da nije za prvih 11,nakon 10min deaktiviro se s terena. Pobijeda dobra za samopouzdanje.
Da im je igralo par standardnih vjeroatno bi spusili,al o tom po tom,nekog mini napredka ima ,cak i kod susica koji je po prvi put stavio igrace na pozicije na kojima igraju inace,nije izmisljao toplu vodu.
Da im je igralo par standardnih vjeroatno bi spusili,al o tom po tom,nekog mini napredka ima ,cak i kod susica koji je po prvi put stavio igrace na pozicije na kojima igraju inace,nije izmisljao toplu vodu.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pobjeda je jako vazna, bez obzira sto su slonovi igrali sa drugim sastavom.. Da smo kojim slucajem zjanili tekmu vjerujem da bi opsta havarija nastala, pogotovo kod nas ovdje.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja sam odusevljen.
Papke je postavio manje vise sastav koji sam prizeljkivao (raniji postovi). Zelio sam vidjeti sta moze Hajrovic i donekle uvidio da dobijamo sirinu u igri prema naprijed, a bekove dodatno jacamo sa njim.
Mene ne zanima ko je igrao za Obalu a ko nije. Mi sa svetom trojkom Miske-Medo-Pjana nismo U21 timu u 30 minuta stvorili dvije sanse.
Ono je juce bilo u stilu Njemacke, bez imalo pretejerivanja. Besic je vrsio presing na njihovu zadnju liniju. Uvidio sam ga par puta kako ganja njihove zadnje vezne. Ma slomili smo ih presingom. Ko misli da su one greske njihove zadnje linije urzok nonsalanancije, taj ne shvata koliko je presing u danasnjem fudbalu bitan.
Dakle juce smo radili ono sto nama fizicki jace ekipe rade, presing na protivnickoj polovini. Oni su to isto probali na Besicu i Pjanicu, ali obadvojica ih dugim loptama izradise.
4-2-3-1 je formacija krojena za nas tim. Ubitacni smo. Hajrovic mora u prvih II, mora, jer dobijamo puno toga, naprijed i nazad.
Besic i Pjanic su me odusevili. Dzeko isto dobar. Kolasinac je fizicki najspremniji igrac reprezentacije.
Samo jedna tacka je bila slaba nazalost, a to je Miske, covjece ono je bilo prelose, ako ovako bude izgledao protiv Meksea, onda je Safko u velikim problemima, jer ovakav Miske ne moze meda, strasno usporava igru prema naprijed, davi loptu, trazi rijesenja ali presporo.
Papke je postavio manje vise sastav koji sam prizeljkivao (raniji postovi). Zelio sam vidjeti sta moze Hajrovic i donekle uvidio da dobijamo sirinu u igri prema naprijed, a bekove dodatno jacamo sa njim.
Mene ne zanima ko je igrao za Obalu a ko nije. Mi sa svetom trojkom Miske-Medo-Pjana nismo U21 timu u 30 minuta stvorili dvije sanse.
Ono je juce bilo u stilu Njemacke, bez imalo pretejerivanja. Besic je vrsio presing na njihovu zadnju liniju. Uvidio sam ga par puta kako ganja njihove zadnje vezne. Ma slomili smo ih presingom. Ko misli da su one greske njihove zadnje linije urzok nonsalanancije, taj ne shvata koliko je presing u danasnjem fudbalu bitan.
Dakle juce smo radili ono sto nama fizicki jace ekipe rade, presing na protivnickoj polovini. Oni su to isto probali na Besicu i Pjanicu, ali obadvojica ih dugim loptama izradise.
4-2-3-1 je formacija krojena za nas tim. Ubitacni smo. Hajrovic mora u prvih II, mora, jer dobijamo puno toga, naprijed i nazad.
Besic i Pjanic su me odusevili. Dzeko isto dobar. Kolasinac je fizicki najspremniji igrac reprezentacije.
Samo jedna tacka je bila slaba nazalost, a to je Miske, covjece ono je bilo prelose, ako ovako bude izgledao protiv Meksea, onda je Safko u velikim problemima, jer ovakav Miske ne moze meda, strasno usporava igru prema naprijed, davi loptu, trazi rijesenja ali presporo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
U srijedu se osvetiti Mexikancima na ona dva poraza. 

- TMmanija2012
- Kontakt:
Pobjeda se pise ..pa taman da su igrali juniori Obale,nego mene brine onaj ulazak Drogbe..nasa se odbrana bas amaterski gubila..Sunjic,Vranjes i Hadzic nisu za ovu repku,bolje traziti neke druge igrace u narednim kvalifikacijama..svaka cast njima al ocito nemaju kvaliteta.
Pjanic pokazao klasu,dobra krila Višća i Hajrović uz Lulića mogu pokrivati te opcije malo mi je zao kad vidim da Avdija ulazi na krilo ali eto..
Inace volio bih da sam sinoc umjesto Misimovica vidio Sanjina Prcica jer Medunjanin je (vec smo o tome pricali ranije) spor pa je njegova uloga u reprezentaciji dosta mala,a nekada smo zavisili od njegove igre..Misimovic protiv Argentine ne treba igrati,cestitke Susicu na 4-2-3-1 cekali mso to vec dugo
Inace volio bih da sam sinoc umjesto Misimovica vidio Sanjina Prcica jer Medunjanin je (vec smo o tome pricali ranije) spor pa je njegova uloga u reprezentaciji dosta mala,a nekada smo zavisili od njegove igre..Misimovic protiv Argentine ne treba igrati,cestitke Susicu na 4-2-3-1 cekali mso to vec dugo
Ocekujem najezdu Gaucosa u narednim danima koji ce prizeljkivati poraz nase reprezentacije.
1946
- JackTheStripper
- Kontakt:
Dobro, pobjeda i sve to. Ali ostade gorcina zbog muckog zabijanja noza u leda Ervinu Zukanovicu. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Nadam se i protiv Mexica pobjedi,valjda dobro startamo u novoj adidas opremi.U kakvom će oni sastavu izaći,jesu li desetkovani povredama?
Keep walking.
Što ne mogu ovih Obala Slonove Kosti igrala u drugom sastavu ko ih j.ebe piše se pobjeda i pomak na FIFA rang listi 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
+1JackTheStripper je napisao/la:Dobro, pobjeda i sve to. Ali ostade gorcina zbog muckog zabijanja noza u leda Ervinu Zukanovicu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako su vam se cinili komentatori na FACE? Ja sam ih iskljucio nakon 5 minuta, nisam mogao gledati. Hajde Marjan, al i onaj drugi. 

Nisam ih slušao, nemaju ništa pametno za reći, radije sam slušao ženu kako hrči u krevetu!!!
Sent from my Home using fingers
- legenda reala
- Kontakt:
A nikako, Marjan plaćenik, od Turskih timova pravi Engleske, a od Ibričića,Avdije igračineGoalgetter je napisao/la:Kako su vam se cinili komentatori na FACE? Ja sam ih iskljucio nakon 5 minuta, nisam mogao gledati. Hajde Marjan, al i onaj drugi.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zar si joj toliko dosadan?Batko je napisao/la:Nisam ih slušao, nemaju ništa pametno za reći, radije sam slušao ženu kako hrči u krevetu!!!
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.