FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako brzo prođoše dvije godine ,a opet s druge strane šta se sve izdešavalo za taj period
.
Nema Sjevera vise ni u Omegi, ja sad bio samo jedna bila, a ispred stadiona ima ulaznica 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
joj valja se klat s ovim sarajlijicama za jedno 2-3 dana,nismo ni usli a vec zvocaju 
Nece li vam faliti pive 
RIP Amra Zahirovic
klasik je napisao/la:RIP Amra Zahirovic![]()
Mene nervoza neka ufatila,samo da ovo zavrsi kako treba..kisa nas sprijecit nece
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
klasik je napisao/la:RIP Amra Zahirovic![]()
Cijelo jutro čitam i ne mogu da vjerujem.Al fkt ne znam kako je mogao S.Z. onde kod Mellaina ići brzo?!Pa onde su radovi na cesti oko hotela itd.
Brz oporavak S.Z.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Vjeruj da mi je tekma na neki nacin ohladila zbog ovog sto se desilo sinoc 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
nebeskasila
- Kontakt:
Šta je bilo dečki ? ://
- Probisvjet
- Kontakt:
Tuga golema. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
I mene zanima, sta se desilo, kako je djevojka nastradala?
Nek joj je laka zemlja.
Tekma definitivno pada u drugi plan.
Nek joj je laka zemlja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Saobracajka, nocas kod Bristola.Omerbavarac je napisao/la:I mene zanima, sta se desilo, kako je djevojka nastradala?
Nek joj je laka zemlja.
Gdje ce ondje dizati brzinu,zna da ima nezavrsen dio ceste kod mellaina
poznavao sam curu i ovo mi je tesko palo..
http:// tuzlanski . ba/prijatelji-u-nevjerici-nakon-tragicne-smrti-amre-zahirovic-iz-tuzle/
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Bože olakšaj porodici, iako tu nema olakšanja. Žalosno što u ovo vrijeme sve cure lete da sjednu momcima u auto, pale se previše na ta auta, a momak onda i nije neka faca ako vozi sporo, i evo šta se dešava. Ali da je ovo samo sad bilo, ovakav slučaj čuješ svakih 2-3 dana. Žalosno previše. :/
Predpostavljam da je vozac S.Z neko od rodbine, mozda i brat, preziva se Zahirović i on sigurno.nebeskasila je napisao/la:Bože olakšaj porodici, iako tu nema olakšanja. Žalosno što u ovo vrijeme sve cure lete da sjednu momcima u auto, pale se previše na ta auta, a momak onda i nije neka faca ako vozi sporo, i evo šta se dešava. Ali da je ovo samo sad bilo, ovakav slučaj čuješ svakih 2-3 dana. Žalosno previše. :/
Tako se htjelo, protiv sudbine se ne moze..sve nas čeka taj dan, neko prije neko kasnije.
Al najviše mi pada što je to mlada osoba.Tek počela da živi.
Nek joj je lahka zemlja Bosanska, danas neku parolu fukare da izbace nebi bilo loše.
momak.qqlele je napisao/la:Predpostavljam da je vozac S.Z neko od rodbine, mozda i brat, preziva se Zahirović i on sigurno.nebeskasila je napisao/la:Bože olakšaj porodici, iako tu nema olakšanja. Žalosno što u ovo vrijeme sve cure lete da sjednu momcima u auto, pale se previše na ta auta, a momak onda i nije neka faca ako vozi sporo, i evo šta se dešava. Ali da je ovo samo sad bilo, ovakav slučaj čuješ svakih 2-3 dana. Žalosno previše. :/
Tako se htjelo, protiv sudbine se ne moze..sve nas čeka taj dan, neko prije neko kasnije.
Al najviše mi pada što je to mlada osoba.Tek počela da živi.
Nek joj je lahka zemlja Bosanska, danas neku parolu fukare da izbace nebi bilo loše.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.