Izet Hajrovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Izet Hajrovic
Prelazak u Galatu je vec bio potez sa konja na magarca. Trabzonspor bi bio sa magarca na vola, mrtvog.floyd je napisao/la:Trabzon bi znacio kraj karijere. Samo idiot ne bi bjezao iz turske.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Poceo Izo sinoc i igrao do 70-e cini mi se. Dobar bio. Dosta se i u odbranu vracao.Zekoo je napisao/la:Jel igro u drugom poluvremenu sinoc i ako jest kakav je bio ?
Gledo sam prvo u drugo. me malo prenjelo nije bio los u prvom imo je svojih momenata pogotovo ono iznosenje lopte kod kontre kad je Mire preko gola suto.soccerfan je napisao/la:Zekoo je napisao/la: Poceo Izo sinoc i igrao do 70-e cini mi se. Dobar bio. Dosta se i u odbranu vracao.![]()
Gledam ga sinoc kod intoniranja himne fakat na Messija lici, hoce se s*ebat lik kad ga vidi na SP xD
On je meni mix Messija i Klosea.Zekoo je napisao/la:Gledo sam prvo u drugo. me malo prenjelo nije bio los u prvom imo je svojih momenata pogotovo ono iznosenje lopte kod kontre kad je Mire preko gola suto.soccerfan je napisao/la:Zekoo je napisao/la: Poceo Izo sinoc i igrao do 70-e cini mi se. Dobar bio. Dosta se i u odbranu vracao.![]()
Gledam ga sinoc kod intoniranja himne fakat na Messija lici, hoce se s*ebat lik kad ga vidi na SP xD
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ima je ne samo u rep. vec i u Galati ko trema neka pa odreaguje ko amater al ipak pozitivan je bio sinoc..VanBasten je napisao/la:Šteta što nije dobijao više minuta u prethodnim mečevima, otarasio bi se dosad nervoze.. valjda do Brazila riješi tu blokadu u glavi.
Sent from my Home using fingers
- Goalgetter
- Kontakt:
- RockyMaivia
- Kontakt:
Neznam sta je to on toliko zabrljo?! Par puta pokrenuo vazne akcije, jednom je se Dzeko naso u dobroj prilici, drugi put je Dzeki spustio glavom loptu za super sansu a kod treceg gola fino proturio Pjanicu loptu kroz dva crnca i zavrsilo golom Dzeke, pomagao Vranjesu u defanzivi, trazio loptu, nudio se..sigurno da je bilo i nekih bezze gubljenja lopti ali toga je recimo miske imao 3 puta vise..polahko malo raja, ovo mu je bila prva tekma od pocetka. Bice to jos puni bolje ako bude dovoljno igrao slijedece dvije tekme pred SP. A ako ce mo igrati formaciju 4-2-3-1 onda je on najbolje rijesenje za to desno krilo.Goalgetter je napisao/la:Kao sto sam i govorio, jos je on zelen za prvih 11. Da je imao puno vise jakih utakmica u nogama za Galatasaray, mogao bi konkurisati, ali vidjelo se i juce da mu manjka koncentracije. Jucerasnja tekma je oslikala i njegove dosadasnje tekme za Galatu, bljesne par puta sa dobrim potezom, ostatak zabrlja.
Nadam se da će početi i sve ostale tekem do Brazila... minute mu trebaju, što više njih, da malo proradi ta hemija.Batko je napisao/la:Trema je njemu najveći problem, sumnjam da ce se osloboditi na SPu ali vidjecemo!!!!
I saigrači bi mu mogli i trebali pomoći da prevaziđe taj "new kid on d block" kompleks.
I ja sam to primjetio. Vidi se da momak zna lopte ali ima visak poteza. Lako se da zbuniti i sam sebi isforsira greske. Ova situacija sa Galatom ga je ipak upropastila psihicki. Mada to se da popravitiBatko je napisao/la:Trema je njemu najveći problem, sumnjam da ce se osloboditi na SPu ali vidjecemo!!!!
Tako je. Vidi se da momak zna i da ima talenta. Jos samo da se uigra i da procepi. Pa momak sa desnom nogom centrira bolje nego vecina sa svojom "jacom" nogom. A lijeva mu je topcina.VanBasten je napisao/la:
Nadam se da će početi i sve ostale tekem do Brazila... minute mu trebaju, što više njih, da malo proradi ta hemija. I saigrači bi mu mogli i trebali pomoći da prevaziđe taj "new kid on d block" kompleks.
Jedan napise ima momak tremu i 100 puta ponovljena laz postane istina.Kakava trema,kakvi bakraci momak je najbolje krilo u reprezentaciji.
Ma nije trema fali mu minuta nista vise ,idiot ga je izbacio iz forme nije uopce ni imao priliku na adaptaciju u klubu...Head je napisao/la:Moze li mi neko objasniti gdje ste vi primjetili tu tremu ?
Jedan napise ima momak tremu i 100 puta ponovljena laz postane istina.Kakava trema,kakvi bakraci momak je najbolje krilo u reprezentaciji.
Previse je solirao na pocetku. Htio je predriblat dvojicu, trojicu igraca samo da bi zadivio Papeta. Umjesto da je isao na jednostavna rjesenja. Zato je i gubio loptu. Ali to i nije trema to je vise prevelika zelja da se dokaze. A isto stoji da nije uigran sa ekipom. Sve sto bude vise igrao za reprezentaciju. Sve ce bolje i sigurnije izgledati na terenu. On igra na poziciji gdje suigraci trebaju njega uposljavati sa dubinskim loptama ( ne samo on njih ) i toga nije bilo dovoljno.Head je napisao/la:Moze li mi neko objasniti gdje ste vi primjetili tu tremu ?
Mlad je on momak i to sve nije ništa čudno. U Grasshopersu je bio prva violina u napadu, zvijezda, imao odličnu hemiju s ostatkom ekipe.. u Galati i repci počinje haman sve ispočetka.
Trenutno korisnika/ca: Ado86, Alucard, AmorVincitOmnia, Anpa, Atlanta, AzRimiRzA, Bosna2026, Brokula, Buducnost, bvsic, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, Edincapitano, Elddar, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, Godfather, Google [Bot], haklamas, Hardzavi, HariTz, Imamkarbarum, insimadop, JHam, Kaunas, Kenozoik, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, lakilone, legendarnadruga, Majstorinho, majstorS35, Marokanci58, Matterhorn22, Micron, MiranGlasnic, mirsonetz, Muumii, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Principatus, RajvoSa89, Rio12345, Riziko, samirr, SanaBosna, SantiCazorla08, Scholl, Sheyi, Shogun, soccerfan, Soli, trunks1946, tuzlanskinacin, visarionovich, ZmajOdBosne33 i 308 gostiju.