Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Amere, i Hofmann i Samaras su već prožvakana priča od ranije, nije to ruka novog NO, to je čisti kreuzer u svom nepatvarenom pacerskom obliku. Za Hofmanna se nadam da je na Hrubeschovu preporuku i da je Horst u njemu nešto prepoznao, objektivno je on za kaljenje u nekom drugoligašu još sezonu dvije dok se ne dokaže. To bi bilo nešto kao ulaganje u budućnost, vjerojatno i schalke tako rezonira i ne bi me čudilo da ga da nekome na posudbu.
Šamaraš je druga priča, on je odmah upotrebljiv i mogli bi s njim nekako pokrpat iduću sezonu, ali njegovi su dosezi limitirani. Perpektiva mu je da odradi još 2-3 sezone do mirovine. Ali ako ga baš želimo dovest trebali smo ipak istaknut malo višu ponudu - u Celticu je zarađivao 16 somova funti tjedno, što bi bilo 832 hiljade godišnje, odnosno 452 somova funti neto = 555 hiljada eura. Dakle, nudimo mu praktički malo manje od onog što je dosad imao, to je korektna ponuda s naše strane ali nije baš poticajna.
Prava pojačanja bila bi neka od onih koje je @Frank nabrojio ali to košta para kojih nemamo. Ima Kuehne samo nije lud da ih da kreuzeru da ih proćerda.
Šamaraš je druga priča, on je odmah upotrebljiv i mogli bi s njim nekako pokrpat iduću sezonu, ali njegovi su dosezi limitirani. Perpektiva mu je da odradi još 2-3 sezone do mirovine. Ali ako ga baš želimo dovest trebali smo ipak istaknut malo višu ponudu - u Celticu je zarađivao 16 somova funti tjedno, što bi bilo 832 hiljade godišnje, odnosno 452 somova funti neto = 555 hiljada eura. Dakle, nudimo mu praktički malo manje od onog što je dosad imao, to je korektna ponuda s naše strane ali nije baš poticajna.
Prava pojačanja bila bi neka od onih koje je @Frank nabrojio ali to košta para kojih nemamo. Ima Kuehne samo nije lud da ih da kreuzeru da ih proćerda.
Sve mi se čini da su male šanse da mi u ovom prijelaznom roku bilo koga prodamo. Sad se i vaart raga ozlijedila pa ćemo je teško uvaljat. Trebamo nekako izgurat iduću sezonu kad ističu murdarski ugovori za westermanna, mancienna i vaart ragu i normalni za ostale, iako ni 2016-ta neće bit zanemariva kad ističu đuro, sobiech, zuja, jiraček...
Idući tjedan Gernandt putuje sa Didijem u Petrograd na dogovore sa Rusima. Očito će bit neka trgovina a najbolje je da se dogovore u novcu, ne bi bilo dobro da pristanemo na neku trampu tipa Aršavin/Keržakov+Didi za Čalanoglua ili nešto slično.
Idući tjedan Gernandt putuje sa Didijem u Petrograd na dogovore sa Rusima. Očito će bit neka trgovina a najbolje je da se dogovore u novcu, ne bi bilo dobro da pristanemo na neku trampu tipa Aršavin/Keržakov+Didi za Čalanoglua ili nešto slično.
Prema nekim izvorima Šamaraš nam se sam nudio a kreuzer neće. Ostrzoleka pak licitiraju između nas, Herthe i Hannovera i traže 3 milja odštete, mi nudimo 2, nastavak slijedi vjerojatno pred jesen.
Također, i badelj licitira, traži za produžetak ugovora +40% plaće, navodno je viceprvak europe zainteresiran. Samo neka ide, daleko mu lepa kuća. Geis je puno bolji i perspektivniji igrač.
A za Didija bi trebalo iskeširat Rusima navodno 1 milju ojra.
Također, i badelj licitira, traži za produžetak ugovora +40% plaće, navodno je viceprvak europe zainteresiran. Samo neka ide, daleko mu lepa kuća. Geis je puno bolji i perspektivniji igrač.
A za Didija bi trebalo iskeširat Rusima navodno 1 milju ojra.
Nisu nikakvi izvori, nego je treceligaski-manager poletio ka prvom mikrofonu kako bi on licno mogao saopstiti tu informaciju. Kada mu Gernandt uruci otkaz onda ce tek mozda skontati da je bio zaposlen kao sportski direktor, a ne kao glasnogovornik.ledar je napisao/la:Prema nekim izvorima Šamaraš nam se sam nudio a kreuzer neće.
Hertha je odustala od transfera Ostrzolek-a, jer su iz Nürnberg-a doveli Plattenhardt-a. Takodjer je Hannover ispao iz utrke, jer je Ostrzolek danas za MOPO izjavio da se dogovorio sa HSV-om i da to znaju u Augsburgu i se nada da ce moci 7.Juna potpisati ugovor kada se vrati sa odmora. Na kraju ipak mislim da ce se Reuter i treceligaski-manager naci u sredini kada je ovaj transfer u pitanju.ledar je napisao/la:Ostrzoleka pak licitiraju između nas, Herthe i Hannovera i traže 3 milja odštete, mi nudimo 2, nastavak slijedi vjerojatno pred jesen.
HSV je vec odbio njegov zahtjev za povisenje place, i mislim da je prodaja u ovom trenutku veoma izvjesna. Navodno je Atletico ponudio 5 miliona € i mislim da bi na tu ponudu trebali pristati. Geis jeste kvalitetan igrac, ali ja mislim da mi nismo u stanju da njega financiramo.ledar je napisao/la:Također, i badelj licitira, traži za produžetak ugovora +40% plaće, navodno je viceprvak europe zainteresiran. Samo neka ide, daleko mu lepa kuća. Geis je puno bolji i perspektivniji igrač.
Sto se tice novih igraca izgleda da ce Didi morati opravdati svoj nadimak kada je ovaj transfer rok u pitanju...
Ukoliko je ovo istina onda to nece predstavljati nikakav problem, jer je Gernandt izjavio da ce KMK kao privatna osoba platiti taj iznos.ledar je napisao/la:A za Didija bi trebalo iskeširat Rusima navodno 1 milju ojra.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@amer
Ostrzolek je navodno već triput rekao da, svim trim klubovima, tako da se pitaju Augsi. Market value mu je 3 milje pa je logično da ne idu ispod, ali obzirom da mu je samo godina do isteka morali bi nešto spustit.
Nekako sumnjam da se Atletico zanima za badelja, to mi više liči na propagandu njegovog menadžera Pamića. U klub nije stigao nikakav upit, a nema ni nekih drugih interesenata, nekako mi se čini da nismo mi te sreće.
Ostrzolek je navodno već triput rekao da, svim trim klubovima, tako da se pitaju Augsi. Market value mu je 3 milje pa je logično da ne idu ispod, ali obzirom da mu je samo godina do isteka morali bi nešto spustit.
Nekako sumnjam da se Atletico zanima za badelja, to mi više liči na propagandu njegovog menadžera Pamića. U klub nije stigao nikakav upit, a nema ni nekih drugih interesenata, nekako mi se čini da nismo mi te sreće.
@ ledar
treba sacekati jos ovaj mjesec i mislim da ce onda krenuti cistka i da ce Didi zajedno sa Gernandt-om pritisnuti to reset dugme.
Ova ekipa je puna igraca koji imaju luzerski mentalitet i to ce se trebati rijesiti. Siguran sam da vecina managera nece htjeti da pregovara sa trenutnom garniturom kada su ugovori u pitanju i da ce htjeti sacekati taj 1.Juli kako bi znali na cemu su.
Na Herthinom formu se pojavio jedan Insider koji tvrdi da je HSV Herthi ponudio 10 miliona € i Skjelbreda za Lassogu. Ukoliko je ovo istina onda bi politicara i treceligaskog-managera trebalo objesiti na vrhu Michela.

treba sacekati jos ovaj mjesec i mislim da ce onda krenuti cistka i da ce Didi zajedno sa Gernandt-om pritisnuti to reset dugme.
Ova ekipa je puna igraca koji imaju luzerski mentalitet i to ce se trebati rijesiti. Siguran sam da vecina managera nece htjeti da pregovara sa trenutnom garniturom kada su ugovori u pitanju i da ce htjeti sacekati taj 1.Juli kako bi znali na cemu su.
Na Herthinom formu se pojavio jedan Insider koji tvrdi da je HSV Herthi ponudio 10 miliona € i Skjelbreda za Lassogu. Ukoliko je ovo istina onda bi politicara i treceligaskog-managera trebalo objesiti na vrhu Michela.
Ne biste željeli Lassogu i naredne sezone?
Naravno da bi bio sretan kada bi Lasogga i naredne sezone bio clan HSV-a, no ne pod ovim uslovima o kojim prica taj Insider Herthe.rikimo je napisao/la:Ne biste željeli Lassogu i naredne sezone?
Treba imati na umu da je Lasogga sklon poverdama, te da mu ugovor traje jos godinu dana i za mene je jednostavno puno da damo 10 miliona € i Skjelbred-a.
Ukoliko uzmemo u obzir da je trzisna cijena Skjelbred-a 3 miliona €, onda je tih 13 miliona € jednostavno previse.
Pa primjera radi Beiersdorfer je 2005-te za te novce doveo van Buyten-a, Bouhlarouz-a, vdV-a i de Jong-a, a svi znamo koliko su oni tada znacili ekipi.
Mislim da je doslo vrijeme da konacno odstupimo od politike prethodnih godina koja nas je unistila i da Beiersdorfer opravda svoj nadimak.
U prvom krugu kupa Njemacke igramo protiv Cottbus-a...
Iako su isti u protekloj sezoni ispali u trecu ligu, moze se reci da nismo imali srece u zrijebu iz razloga sto nam Cottbus kao ekipa tradicionalno nikad nije lezala.
Ipak se nadam da ce Slomka zajedno sa svojim igracima ovu prepreku rutinski odraditi i da cemo proci u drugi krug.
Iako su isti u protekloj sezoni ispali u trecu ligu, moze se reci da nismo imali srece u zrijebu iz razloga sto nam Cottbus kao ekipa tradicionalno nikad nije lezala.
Ipak se nadam da ce Slomka zajedno sa svojim igracima ovu prepreku rutinski odraditi i da cemo proci u drugi krug.
Ma mislim da je to patka, nema kreuzer te pare na raspolaganju da bi uopće došao u priliku sklapat takve dilove.amerosm je napisao/la:
Treba imati na umu da je Lasogga sklon poverdama, te da mu ugovor traje jos godinu dana i za mene je jednostavno puno da damo 10 miliona € i Skjelbred-a.
Onakve dilove je nemoguće ponoviti, prošlo je otada desetak godina i sad se na marketu vrti kud i kamo veća lova, a osim toga beneluks tržište našlo se na meti premierligaša, samo jedan totać ima npr. 3 belgijca. Ja ne očekujem od Didija neke spektakularne poteze, nije on čarobnjak, ono što očekujem je normalna zdravorazumska transferna politika.amerosm je napisao/la: Pa primjera radi Beiersdorfer je 2005-te za te novce doveo van Buyten-a, Bouhlarouz-a, vdV-a i de Jong-a, a svi znamo koliko su oni tada znacili ekipi.
Mislim da je doslo vrijeme da konacno odstupimo od politike prethodnih godina koja nas je unistila i da Beiersdorfer opravda svoj nadimak.
Sasvim solidne veznjake je moguće dobiti na domaćem tržištu tipa Geis ili Stindl, to košta ali bolje jedan pravi nego pet loših igrača, jasno je da se nešto mora i uložiti da bi se dobilo.
Kod napadača je doma sužen izbor, osobno bih npr. volio vratiti Choupu ali to nije realno. Probao bih recimo dovesti Aboubakara ili Yeddera, oboje oko 5 milja.
Dakle, uz pomoć 10 milja od KMK dovesti Geisa i Aboubakara/Yeddera i nikog više (ajd onog stiebera smo već potpisali). A prodat koga god možemo, izuzev Čalanoglua i Taha. Slomki ne bih dao preveliki kredit, nakon 12 kola ako je ispod 50% auf wiedersehen.
Beiersdorfer ide sam u Petrograd, kako je i normalno, pa ne treba ga Gernandt vodit za ručicu. Vidjećemo kolko će rusi tražit, ne znamo u stvari ni što piše u ugovoru. U krajnjoj liniji ima i drugih kandidata, iako bi se to onda moglo smatrati i kao neuspješan start inicijative.
@ ledar
Geis-a necemo biti u mogucnosti dovesti, jer ga Mainz nece tako lahko pustiti.
Posto je veoma izvjesno da ce nas Badelj napustiti ovo ljeto ja da sam na mjestu DB-a, pokusao bih dovesti bracu Stark i Sissoko-a kojem istice ugovor. Niklas i Yannick bi se mogli finansirati od novca kojeg cemo dobiti za Badelja i onda bi se samo jos trebali rijesiti Arslana.
Geis-a necemo biti u mogucnosti dovesti, jer ga Mainz nece tako lahko pustiti.
Posto je veoma izvjesno da ce nas Badelj napustiti ovo ljeto ja da sam na mjestu DB-a, pokusao bih dovesti bracu Stark i Sissoko-a kojem istice ugovor. Niklas i Yannick bi se mogli finansirati od novca kojeg cemo dobiti za Badelja i onda bi se samo jos trebali rijesiti Arslana.
@amer
U pravu si da Geisa neće bit lako dobit, u svakom slučaju ne ispod 7 milja. Ako ne ide on onda Stindl. Šteta za Vogta, ali sad je prekasno za plakanje. Starkovi su po meni voda, mlađi bi još mogo bit neka investicija ala Hofmann da se negdje prekali pa da vidimo za koju godinu. Za Sissoka ne znam na kojeg misliš, Moussa je odličan ali nemamo mi za njega para, a Mohamed je pak prestar za ovu poziciju koja je ključna za ekipu, to bi mogla bit tek neka zakrpa da prebrodimo iduću tešku sezonu.
Trebamo u svakom slučaju i još jednog stikera, ne možemo ostat samo na rudnevsu i beisteru koji je zapravo polušpica.
Po meni trebaju nam dva transfera ali prava, ne smijemo više gomilat neke polu i wannabe igrače, eventualno mlade top talente za budućnost kao RB. Izraubane samo za premostit sezonu, ako baš ništa drugo ne uspije.
Ja bih još bio suzdržan oko badelja, dosta se piše ali nema ništa službeno. Moguće da su modrić i rakitić skrenuli pozornost na cro igrače pa im uvalimo crnog petra (milana).
U pravu si da Geisa neće bit lako dobit, u svakom slučaju ne ispod 7 milja. Ako ne ide on onda Stindl. Šteta za Vogta, ali sad je prekasno za plakanje. Starkovi su po meni voda, mlađi bi još mogo bit neka investicija ala Hofmann da se negdje prekali pa da vidimo za koju godinu. Za Sissoka ne znam na kojeg misliš, Moussa je odličan ali nemamo mi za njega para, a Mohamed je pak prestar za ovu poziciju koja je ključna za ekipu, to bi mogla bit tek neka zakrpa da prebrodimo iduću tešku sezonu.
Trebamo u svakom slučaju i još jednog stikera, ne možemo ostat samo na rudnevsu i beisteru koji je zapravo polušpica.
Po meni trebaju nam dva transfera ali prava, ne smijemo više gomilat neke polu i wannabe igrače, eventualno mlade top talente za budućnost kao RB. Izraubane samo za premostit sezonu, ako baš ništa drugo ne uspije.
Ja bih još bio suzdržan oko badelja, dosta se piše ali nema ništa službeno. Moguće da su modrić i rakitić skrenuli pozornost na cro igrače pa im uvalimo crnog petra (milana).
@ ledar
treba samo prebroditi sljedecu sezonu Mohamed Sissoko bi za to bio odlicno rijesenje. Takodjer si zaboravio da nam se vraca i Skjelbred tako da mislim da bi njih dvojca zajedno sa bracom Stark cinila solidan vezni red.
No ovo su samo moje zelje i treba sacekati i vidjetti sta DB ima u planu. Siguran sam da ima vec neke svoje zamisli kako bi ekipa trebala izgledati za narednu sezonu.
treba samo prebroditi sljedecu sezonu Mohamed Sissoko bi za to bio odlicno rijesenje. Takodjer si zaboravio da nam se vraca i Skjelbred tako da mislim da bi njih dvojca zajedno sa bracom Stark cinila solidan vezni red.
No ovo su samo moje zelje i treba sacekati i vidjetti sta DB ima u planu. Siguran sam da ima vec neke svoje zamisli kako bi ekipa trebala izgledati za narednu sezonu.
Prema pisanju MOPO-a Gernandt je do vikenda dao vremena Beiersdorfer-u da rijesi svoj status u Zenitu. Ukoliko se to ne dogodi, Gernandt ce se okrenuti planu B.
Svidja mi se nacin razmisljanja Gernandt-a. Jednostavno nedopusta se vise situacija gdje su osobe klub doslovno vukle za nos.
Svidja mi se nacin razmisljanja Gernandt-a. Jednostavno nedopusta se vise situacija gdje su osobe klub doslovno vukle za nos.
Prema pisanju BILD-a Gernandt je sa Beiersdorfer-om dogovorio trogodisnji ugovor i sada se ceka njegov dogovor sa Zenit-om.
Gernandt mu je takodjer rekao da je HSV spreman platiti odstetu od milion € i sada je na DB-u da do vikenda sve rijesi i potpise ugovor sa HSV-om. Ukoliko to ne uradi Gernandt prelazi na plan B.
Sto se tice igrackog kadra Jansen bi da produzi ugovor sa HSV-om, ali mu iz kluba nisu ponudili novi ugovor, a manager Badelja Dejan Joksimovic je demantovao navode medija i izjavio da Badelj takodjer zeli produziti ugovor sa HSV-om.
I Jansen i Badelj izgleda zele doci do brzog novca, ali ocito da je pao dogovor izmedju Gernandt-a i Meier-a da se nece obavljati nikakvi transferi niti produzenja do 1.Jula. Znaju i Jansen i Badelj dobro da od 1.Jula u HSV na snagu stupa novo racunanje vremena.
Gernandt mu je takodjer rekao da je HSV spreman platiti odstetu od milion € i sada je na DB-u da do vikenda sve rijesi i potpise ugovor sa HSV-om. Ukoliko to ne uradi Gernandt prelazi na plan B.
Sto se tice igrackog kadra Jansen bi da produzi ugovor sa HSV-om, ali mu iz kluba nisu ponudili novi ugovor, a manager Badelja Dejan Joksimovic je demantovao navode medija i izjavio da Badelj takodjer zeli produziti ugovor sa HSV-om.
I Jansen i Badelj izgleda zele doci do brzog novca, ali ocito da je pao dogovor izmedju Gernandt-a i Meier-a da se nece obavljati nikakvi transferi niti produzenja do 1.Jula. Znaju i Jansen i Badelj dobro da od 1.Jula u HSV na snagu stupa novo racunanje vremena.
Mogu samo ponovit otprije da ćemo se mi teško bilo koga riješit i zato trebamo bit vrlo oprezni s transferima. Trebalo bi potpisat samo dokazane igrače ili top talente i to najviše njih 2-3, sve ostalo bi bilo gomilanje mediokriteta kojih ionako imamo u izobilju. Nadam se da će Didi ipak dobit od KMK neku paru za dva prava igrača, nekih 10-tak milja za pravog zadnjeg veznog i pravog strikera.
Lasoggi hvala na svemu i sretno mu bilo kamo god otišao!
Lasoggi hvala na svemu i sretno mu bilo kamo god otišao!
Matz i HA spekulisu da ce KMK Gernandt-u i novoj upravi dati 20 miliona € kako bi im start mogao biti uspjesan...ledar je napisao/la:Nadam se da će Didi ipak dobit od KMK neku paru za dva prava igrača
Koliko ima istine u tome vidjecemo za mjesec dana.
Meni bi normalna procedura bila da Didi najprije snimi stanje u momčadi i porazgovara sa Slomkom, a nakon toga sa Gernandtom napravi plan za idućih par godina i detaljan plan za iduću sezonu, sa nužnim akvizicijama, stanjem na tržištu, konkretnim imenima i kolko bi to koštalo. Onda se tek može govorit o parama.
Inače, Hannover će vjerojatno potpisat Sissoka, dok je Duksch na posudbi u Paderbornu.
Jedino što smo po meni dosad propustili je bio Vogt, općenito mi se domaće tržište čini dosta zasićeno pa možda treba potražit sreću drugdje, možda čak u urugvaju, čileu, kolumbiji, meksiku... ima interesantnih igrača ko npr. Lodeiro, Pulido ...
Treba naravno bit dobro upoznat s tim tržištima da nam se opet ne dese Neves i Ledesma.
Inače, Hannover će vjerojatno potpisat Sissoka, dok je Duksch na posudbi u Paderbornu.
Jedino što smo po meni dosad propustili je bio Vogt, općenito mi se domaće tržište čini dosta zasićeno pa možda treba potražit sreću drugdje, možda čak u urugvaju, čileu, kolumbiji, meksiku... ima interesantnih igrača ko npr. Lodeiro, Pulido ...
Treba naravno bit dobro upoznat s tim tržištima da nam se opet ne dese Neves i Ledesma.
Prema Matzu postoje (sasvim očekivane) nesuglasice između "starog" i "novog" nadzornog, novi je bio protiv dovođenja Stiebera a nije ni za Ostrzoleka. Iduće pitanje je je li u redu da Slomka sad mijenja svoj cijeli stručni štab (Bajramović) i stručne suradnike (prof. Freiwald), ima tu razloga za i protiv.
Također se spekulira da bi Hoogma trebao bit kreuzerov nasljednik, a Knaebel šef omladinskog pogona. kreuzer nije baš pokazao previše pameti ni kad je njegova glava u pitanju - ako je mislio sačuvat poziciju trebao se kod Stiebera i Ostrzoleka konzultirat sa TvH i Noglyjem i prodiskutirat neformalno sa Didijem a ne glavom kroz zid.
Što se tiče ove dvojice "igrača" (badelj i jansen) nama se nigdje ne žuri, ako imaju dobre ponude samo neka izvole. Ja bih im dao korektne ponude za produžetak (čitaj 10-15% manje plaće od postojećih). Badelj 1,25 milja, Jansen 1,85, pa da vidimo jel mogu negdje dobit više.
Također se spekulira da bi Hoogma trebao bit kreuzerov nasljednik, a Knaebel šef omladinskog pogona. kreuzer nije baš pokazao previše pameti ni kad je njegova glava u pitanju - ako je mislio sačuvat poziciju trebao se kod Stiebera i Ostrzoleka konzultirat sa TvH i Noglyjem i prodiskutirat neformalno sa Didijem a ne glavom kroz zid.
Što se tiče ove dvojice "igrača" (badelj i jansen) nama se nigdje ne žuri, ako imaju dobre ponude samo neka izvole. Ja bih im dao korektne ponude za produžetak (čitaj 10-15% manje plaće od postojećih). Badelj 1,25 milja, Jansen 1,85, pa da vidimo jel mogu negdje dobit više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.