Bas tako, SlideShow iz Brazilablend je napisao/la:Zna li neko kad pocinje i oce pocinjat bht u hd-u kakvo li ce to cudo bit, ima da sjecka svaki minut
Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
Mozda nece biti lose.. Valjda pocne na kablovskeoj ubrzo 
Pronaće se već način da nešto zayebu,ne vjerujem im ni 1% da će to odradit barem pristojno,naravno da bih volio da griješim ali...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Utakmice SP-a na TV kanalima
+1suradnik je napisao/la:Ja HRT 1 2 3 4 RTL RTL2 Novu Domu preko riblje kosti hvatam, za mene tamnjenja nema.
Ja nekad ulovim Tv Jadran,Dalmacija,neka sportska tv,ali neke gluposti na njima,nema nista od popularnijih sportova...
Sasvim dovoljno.
Keep walking.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Imat ćemo bht HD, radovi nekasne nema problema nikakvih, info od radnika sa bhta 
JoseMourinho je napisao/la:Imat ćemo bht HD, radovi nekasne nema problema nikakvih, info od radnika sa bhta
Samo me zanima zasto kablovske kompanije sute u vezi toga, cudi me da uveliko ne reklamiraju.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Možda para nemaju, moja TV uveliko reklamira, ko ce mu ga znat, al i ostali operateri dobijaju HD tako da nema brige 
Drago mi je da cujem, iako sam mislio da od toga nema nista posto je bilo i nekih politicki stvari koje su usporavale sve to
- legenda reala
- Kontakt:
I dalje politika koči i usporava, uradiće se digitalizacija opreme na BHT-u i oni će moći primati i slati signal u HD-u, ali samo za kablovske operatere, zemaljski ostaje sve isto, bilo je u planu i da se na riblju kost fata HD kao u Hrvatskoj, ali politika ne dozvoljava, pa su iz BHT se držali one daj šta daš 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- BluesForever
- Kontakt:
Zna li neko hoce li SK prenositi utakmice SP.?
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- legenda reala
- Kontakt:
Neće, prava prenosa SP imaju državne televizijeBluesForever je napisao/la:Zna li neko hoce li SK prenositi utakmice SP.?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
HRT 2 HD je upravo u pogonu 
- Consigliere
- Kontakt:
Meni je sve ovo visa matematika izgleda
Jednostavno: hocu li ja kuci na imati BHT u HD-u? Najobicnija kablovska, Telemach...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Prvo moras imati potrebnu televiziju koja podrzava HD signal, pa onda resiver i ona ocekivati da Telemach ne zasere nesto do SPConsigliere je napisao/la:Meni je sve ovo visa matematika izgledaJednostavno: hocu li ja kuci na imati BHT u HD-u? Najobicnija kablovska, Telemach...
Ali poenta je da HD previse dobro zvuci da bi bio realan, pa mnogi ne mogu da povjeruju
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ko ima kablovsku bilo koju nevažno slika ce mu biti nevidjeno bolja nego sad, ali neće biti HD
ko ima digitalnu (i TV koji podržava HD) imat ce pravi HD
ko ima digitalnu (i TV koji podržava HD) imat ce pravi HD
U Bosni:BHT i Face TV +linkovi na netu ako neku dobru tekmu ne budu prenosili....
COOL SIGNATURE
Ja ne mogu da zamislim onaj njihov logo u desnom gornjem uglu i do njega HDArmala je napisao/la:Prvo moras imati potrebnu televiziju koja podrzava HD signal, pa onda resiver i ona ocekivati da Telemach ne zasere nesto do SPConsigliere je napisao/la:Meni je sve ovo visa matematika izgledaJednostavno: hocu li ja kuci na imati BHT u HD-u? Najobicnija kablovska, Telemach...
.
Ali poenta je da HD previse dobro zvuci da bi bio realan, pa mnogi ne mogu da povjeruju
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znak HD manje-vise ali sa krompir slike na HD, mislim da ce to biti najveci skok jedne TV stanice u historiji 
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.