FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PerryFred
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PerryFred » 31 maj 2014, 17:51

Miroljub Kostić

slika

slika

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 31 maj 2014, 17:52

Evolution87 je napisao/la:ovaj Kostić mi je nekako šuhveli :hmmmmm:
sad procita,kazu da je bio po najbolji veznjak slovenske lige,pa vidjecemo
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 31 maj 2014, 17:54

keramikr je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:ovaj Kostić mi je nekako šuhveli :hmmmmm:
sad procita,kazu da je bio po najbolji veznjak slovenske lige,pa vidjecemo

kekekeke :D
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 31 maj 2014, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

HzPlayer
Kontakt:

Post Postao/la HzPlayer » 31 maj 2014, 17:55

JosipBukal je napisao/la:
HzPlayer je napisao/la:Mitrevski i Kostić novi igrači FK Sarajevo!

http://www.****.ba/mitrevski-kostic ... -sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo sad sam ih malo proučio za vašu informaciju da puno ne poletite. Sve u svemu bezveze igrači. Kod nas ne bi imali mjesta u prvih 11. Eventualno kad bi nam Kerla otišao ovaj štoper bi se mogao boriti sa Bogdanovičem, ali bi vjerovatno izborio samo klupu
:urnebes: :urnebes:

Nemoj više :lol: :lol:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 maj 2014, 17:55

Kostić je FAJTER kakvog mi nismo imali i zbog toga smo dobili batine na svakoj tekmi na sredini jer je jajalo bjezao od startova a cimirot nije jak za takve startove.. ovaj je fajter, kamikaza koja je spremna u 90 i nekoj minuti istrčati sprint i ganjati po sredini terena.. nije tehnicar kao jajalo al je borbeniji od njega 5x

zna uprava zasto je bas njega dovela, ne brinite ;)

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 31 maj 2014, 17:55

BeSha1992 je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:
Head je napisao/la:Mislim da ce ova dvojica biti "najtanja" imena od ostalih pojacanja. :D

Realno vi sad imate dosta dobrih igrača da ovi ne mogu ni na klupu a da ne pričam o Radovcu,Muharemoviću, Handžiću,... čija če mjesta bespotrebno zauzetii. Stvarno glup potez Ibrakovića. Valjda ga još drže kompleksi od Amara pa kao hoče da pokaže da nešto radi a u stvari bezpotrebno kamara osrednje igrače što če trpiti omladinsi pogon.
cisto zbog tvog zdravlja, jedan lexilium uzmi bgt, nisi dobro nikako :S
Ja bi njemu ipak za pocetak prvo da uzima Persen kao laganiju terapiju,jer je na biljnoj bazi,da adaptira organizam, a poslije toga obavezno ukljuciti Lexilium,ucinak 100% to ce mu sve njegove kolege istomisljenici potvrditi.. :D
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2014, 18:01

Nisu nijedan Mati ni do pasa da se ne lazemo.
Mato je bio pravi profesionalac i bio je borben koliko god to neki pokusali osporiti.Pogledajte utakmice pod Dzeninom palicom.Covjek je protiv Celika u revansu u 80-oj klizece startove imao.

Hvala Mati na svemu,veliki borac i veliki covjek uz kojeg je Cimirot postoa najbolji igrac lige.
Ova dvojica neka se dokazuju,nije sramota sjediti na klupi u Sarajevu.
1946

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 maj 2014, 18:04

Jos ste i psihijatri postali jbt :clap:

Molio bih manijake da ne dolaze ovdje i provociraju,jednom ova djecija,glupa podbadanja,moraju prestati.Na obije teme. Da vidim ko ce biti pametniji i popustiti?
Hvala

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 maj 2014, 18:05

pisac je napisao/la:Jos kvalitetnog golmana, oba beka ali bolja od ovih koje sad imamo, jedan solidan stoper za klupe, centralnog veznog koji bi trebao biti najvece pojacanje ovaj prelazni rok i beck up napadaca i to je to.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Precera ga i ti.Sa Dejom i Abdilhodzicem ti ne treba vise golmana.Ili bi ti opet jednog za ligu jednog za kup...previše je to.
Ako Dupovac ne ode uz ovog "Makedonca" ti stoper ne treba.Za centralnog veznog se mogu sloziti ali ako uprava misli da ovaj moze zamjeniti Jajala kolko tolko ja im vjerujem.Kvalitetom ne moze sigurno ali mozda se na neki drugi nacin uklapa u zamisli.
Back up napadac se slazem, kao i za desnog beka.
Sto se ljevog tice, Puzi je dovoljno dobar za nasu ligu, boljeg PUNO (da se isplati dovoditi igraca koji nije uigran) tesko da cemo naci u skorije vrijeme.

Neko spomenu Muharemovica i Radovca u kontekstu zasto su dovedena ova dvojica...hmm. Nisam bas uvjeren da ce ova dvojica napraviti vele karijeru, pogotovo Muharemovic.Momak je 1994 godiste, punih 20 godina ima i ako sad nije dovoljno dobar za prve postave(ili makar prve izmjene) kad ce biti onda? Radovac s druge strane je 2 godine mlađi, vec je pokazao kvalitet ali trenutno mnogo varira i ne prikazuje igre kakve sigurno zna.Kovačević je trenutno DOSTA bolji od Radovca i treći je igrač na poziciji zadnjeg veznog.Ali od Radovca svakako ocekujem da postane ako nista vrhunski igrac za nase prostore.
Inace ne polazem velike nade u igrace Hrelja,Culov,Alem Plakalo i Muharemovic.Po mojoj prognozi u najboljem slucaju ce postati prosjecni igraci nase lige.Vec su u finim godinama, tj 20+ i ako sad nisu dovoljno dobri za prvih 18 Sarajeva ne znam hoce li ikada biti.
Sto se Radovca, Handzica i Aganspahica tice.U njih se uzdam malo više, mlađi su od gore pomenutih a i ako cemo realno više obećavaju a već sad su dosta bolji od njih pa cemo vidjeti...
Tek za sezonu - dvije ocekujem veci skok u kvalitetu sto se tice igraca iz Akademije jer se tamo radi dosta bolje nego prije i trebalo bi poceti davati rezultate mada i u ovoj generaciji ima par dobrih igraca (Andjusic,Mihojevic,Rastoder)
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 31 maj 2014, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 31 maj 2014, 18:05

SarajlijaTM je napisao/la:Jos ste i psihijatri postali jbt :clap:

Molio bih manijake da ne dolaze ovdje i provociraju,jednom ova djecija,glupa podbadanja,moraju prestati.Na obije teme. Da vidim ko ce biti pametniji i popustiti?
Hvala
sta ce dolaziti koji ****, klub vam u raspadu, predsjenik u kurvaluku, menadzer u tunelu, trener nogiran, sud delegiran, igracki egzodus..., pa naravno da samo lik pod dijagnozom moze doci i nesto nam kao prigovarati i pametovati.

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pisac » 31 maj 2014, 18:06

Head je napisao/la:Nisu nijedan Mati ni do pasa da se ne lazemo.
Mato je bio pravi profesionalac i bio je borben koliko god to neki pokusali osporiti.Pogledajte utakmice pod Dzeninom palicom.Covjek je protiv Celika u revansu u 80-oj klizece startove imao.

Hvala Mati na svemu,veliki borac i veliki covjek uz kojeg je Cimirot postoa najbolji igrac lige.
Ova dvojica neka se dokazuju,nije sramota sjediti na klupi u Sarajevu.
Svi mi znamo da je Jajalo "zalutao" u nasu ligu i da cemo tesko opet dovesti igraca njegovih kvaliteta. Pozitivno je samo to sto on nije dao maksimum za nas. Dobar igrac moze njega nadomjestiti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 31 maj 2014, 18:08

Sto se tice marketinga, ovo je odlican potez.. Usli smo na makedonsko trziste.. Ljudi nas prate, imamo mnogo vise fanova iz Makedonije.. Nadam se da ce i igrac biti jako dobar potez uprave :)
(y)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 maj 2014, 18:14

Tesko je reci kako ce se oni pokazati, bice vremena da ih gledamo. Inace, logika dovodjenja ovih igraca mi je razumljiva, jer u slijedecoj sezoni ostajemo bez Vuleta i Mate, pa smo ciljano doveli zamjene. Odmah da kazem ovaj slovenac nije tip igraca kao Mato, vise vjerujem da ce njegovu ulogu preuzeti Cimirot. Slovenac i Kovacevic ce vjerovatno popunjavati poziciju drugog zadnjeg veznog.
Treba napomenuti da smo ove igrace doveli, jako brzo, sto je odlika ozbiljnih klubova bez obzira o kojoj se ligi radi. Jos uvijek ocekujem kako ce se razvijati situacija sa desnim bocnim. Inace pozicija na kojoj smo u zadnje vrijeme napravili jako puno gresaka.
#divovi

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 maj 2014, 18:19

ni ja nesto nisam posebno optimistican, ali eto, vidjet cemo sve na terenu :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2014, 18:22

Valjat ce Visockoj Bosni ako nama ne budu odgovarali. :kafa:
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 maj 2014, 18:24

Head je napisao/la:Valjat ce Visockoj Bosni ako nama ne budu odgovarali. :kafa:
:mrgreen: :clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 18:27

Metalurg je u prosloj sezoni zavrsio treci sa samo 3 boda zaostatka za prvakom Rabotnickim,al ima nesto sto mi je zapalo za oko a to je 29 primljenih golova Metalurga...ne kazem da je kriv momak ,cak sta vise na klipovima mi se cini kvalitetan,al eto..
Sa druge strane ovaj Kostic mi uopste ne izgleda kao neko sa kim bi mi bar malo napredovali..
Olimpija je prosle sezone zavrsila na 7 mjestu,a imajuci u vidu da u Sloveniji liga broji 10 klubova to je veoma loshe..i primili su cak 56 golova :? :roll:
mada je on na ovom svom klipu od 11 i nesto minita kao Gatuso u najboljim danima.. :D :D
Sve u svemu treba biti zadovoljan jer se igraci dovode takoreci na vrijeme..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 maj 2014, 18:30

Ne želim biti euforičan niti treba da kudim nekog. Momci dobro došli ugovor je na 3 godine radi se dobro nema više zajebancije. Uzeti mladog reprezentativca koji kuca na vrata A repke nije bez veze a vi kako god hočete ovo je rad na duže staze jer mogu otići i Dupovac i Tatku ističe ugovor iduće godine i šta onda? Ja mislim da je ovo odlično . :salut:
Sarajevo ljubavi moja!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 maj 2014, 18:32

mma_hz je napisao/la:Metalurg je u prosloj sezoni zavrsio treci sa samo 3 boda zaostatka za prvakom Rabotnickim,al ima nesto sto mi je zapalo za oko a to je 29 primljenih golova Metalurga...ne kazem da je kriv momak ,cak sta vise na klipovima mi se cini kvalitetan,al eto..
Sa druge strane ovaj Kostic mi uopste ne izgleda kao neko sa kim bi mi bar malo napredovali..
Olimpija je prosle sezone zavrsila na 7 mjestu,a imajuci u vidu da u Sloveniji liga broji 10 klubova to je veoma loshe..i primili su cak 56 golova :? :roll:
mada je on na ovom svom klipu od 11 i nesto minita kao Gatuso u najboljim danima.. :D :D
olimpija je prodala sve tekme od onog dana kad su osigurali opstanak teoretski :D
igra mi drug u sloveniji pa znam
A ovaj ej bio jedan od najboljih veznjaka u ligi ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 maj 2014, 18:34

rammstein je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Metalurg je u prosloj sezoni zavrsio treci sa samo 3 boda zaostatka za prvakom Rabotnickim,al ima nesto sto mi je zapalo za oko a to je 29 primljenih golova Metalurga...ne kazem da je kriv momak ,cak sta vise na klipovima mi se cini kvalitetan,al eto..
olimpija je prodala sve tekme od onog dana kad su osigurali opstanak teoretski :D
igra mi drug u sloveniji pa znam
A ovaj ej bio jedan od najboljih veznjaka u ligi ;)
Ok brate,meni je drago ako je tako ,ne ovaj dio gdje Kostic prodaje tekme nego da je jedan od boljih veznjaka... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], SHZ82 i 22 gosta.