Ma kakve zasluge goni ga u 100 pm nema on veze sa zivotom on je samo sretan koliko mu je ona pača teska kad se sve otkrije nece moci uci u BiH, to je pravi pokemon znam mnogo stvari ali nije vakat a i nemam zivaca ko hebe teletabisa covjek ne zna progovorit dvije ciste. Uostalom hebe me se, nek je brato digo komadinu to je bitno i Velez ovi me ama bas vise ne zanimaju, žesći glumci igraci mu diktiraju sta i ko da radi u repki, fuj sajo nabijem te na gospodina velikog haj u Pariz ziv bio, povedi i Tinu sa sobom cekaju vas obadvojicu u PSG-u.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Safet isto ko Hendrix na LSD-u![]()
![]()
ali dobro yebaji ga od mene i on i svi imaju podrsku. Nije mala stvar direktno se plasirati. Bez obzira na njegovu izgubljenost pripisujem i njemu dio zasluga.
Idemo forza napadaca i jednog stopera i u austriju pa dalje jos zesce. Nego brato evo nesto u velikana procurilo ma zamisli vijesti na portalu ko da je real pa procurilo, treba li vam dobar vodoinstalater da vidi sta curi a usa na cemu ste vi bogte mazo. Hajmo Rođeni ove godine bacite nas u blazeno stanje.
Brato kad ce se ta komadina bacat na vatru?