Jedan od uticajnijih ljudi na tribini vam je taj sto je napao Salihovica.SaltCityAttack je napisao/la:koja je ono seljacina napala Salihovica hoce dres nesto cupa mu dres..ja kakva seljaicna ebo mater...treba ga poderat nasi navijaci ma goni se u pm...jeli ti mopra dat dres ebo ti dres mater plati 70km i nosaj ga ebo te otac
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Cestitke Slobodi i njenim navijacima. Sretno u PL osim kad budete protiv Sarajeva igrali 
Uz entuzijazam koji vam sad vlada u gradu i uz par pravih pojacanja, mogli bi ste se vi i za evropu boriti slijedece sezone. Cestitke jos jednom, zasluzili ste.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Uz entuzijazam koji vam sad vlada u gradu i uz par pravih pojacanja, mogli bi ste se vi i za evropu boriti slijedece sezone. Cestitke jos jednom, zasluzili ste.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Šta reći a ne zaplakat
čestitam 
Šampioniiiii, danas je iz Kalesije otislo dosta raje, svi smo uz Slobodu i bicemo i u buducnosti.

Cestitam na ulasku u Premijer Ligu 
- hule_barca
- Kontakt:
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Čestitke na povratku u društvo najboljih
Sretno u narednoj sezoni u svim utakmicama osim protiv Sarajeva
Sretno u narednoj sezoni u svim utakmicama osim protiv Sarajeva
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kupus army je napisao/la:Jedan od uticajnijih ljudi na tribini vam je taj sto je napao Salihovica.SaltCityAttack je napisao/la:koja je ono seljacina napala Salihovica hoce dres nesto cupa mu dres..ja kakva seljaicna ebo mater...treba ga poderat nasi navijaci ma goni se u pm...jeli ti mopra dat dres ebo ti dres mater plati 70km i nosaj ga ebo te otac
ne bih rekao da je jedan od uticajnih ljudi sigurno ali eto ...barem bi poznao ondje ali nisam dobro vidjeo..meni se ucinilo da je onaj lik sa A tribine sto vAZDA PSUJE IGRACIMA ali nisasam siguran..ima i na par video snimaka gdje je on ranije Salihovicu bas psovao i Gradimiru Crnogorcu..meni se nekako ucinilo da je to on bio na prvi momenat..vidim da cupa ga za dres valjda hoce dres sta li vec i onda poslije vjerovatno fizicki da se obracuna
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
halo prebacite temu tamo gdje pripada sta cekate
..hocu da ovi kad se vrate sa proslave ne znaju naci temu da lutaju po forum 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
IDEMO SAD DO ZORE................... CAO LIVADE,CAO NJIVE,SVE U K U R AC SLOBODA JE SAMPION!
IDEMO SAD DO ZORE................... CAO LIVADE,CAO NJIVE,SVE U K U R AC SLOBODA JE SAMPION!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a ko je to? ma stavio sam da me ne moze naci a i ne oslovljavam se po imenu pa zato mozda.. aali ako se znamo reci brate ko jeHead je napisao/la:Cestitke Dado na ulasku u premier ligu,ne mogu da te nadjem na fb.
i hvala care u svkaom slucaju na cestitkama
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
imas ppSaltCityAttack je napisao/la:a ko je to? ma stavio sam da me ne moze naci a i ne oslovljavam se po imenu pa zato mozda.. aali ako se znamo reci brate ko jeHead je napisao/la:Cestitke Dado na ulasku u premier ligu,ne mogu da te nadjem na fb.
i hvala care u svkaom slucaju na cestitkama
1946
Poznajem ja tog frajera, al ne mogu da mu se sjetim imena. Aktivni je član Fukara ili sad više nije. Inače je žešća budala koja traži batinaSaltCityAttack je napisao/la:kupus army je napisao/la:Jedan od uticajnijih ljudi na tribini vam je taj sto je napao Salihovica.SaltCityAttack je napisao/la:koja je ono seljacina napala Salihovica hoce dres nesto cupa mu dres..ja kakva seljaicna ebo mater...treba ga poderat nasi navijaci ma goni se u pm...jeli ti mopra dat dres ebo ti dres mater plati 70km i nosaj ga ebo te otac
ne bih rekao da je jedan od uticajnih ljudi sigurno ali eto ...barem bi poznao ondje ali nisam dobro vidjeo..meni se ucinilo da je onaj lik sa A tribine sto vAZDA PSUJE IGRACIMA ali nisasam siguran..ima i na par video snimaka gdje je on ranije Salihovicu bas psovao i Gradimiru Crnogorcu..meni se nekako ucinilo da je to on bio na prvi momenat..vidim da cupa ga za dres valjda hoce dres sta li vec i onda poslije vjerovatno fizicki da se obracuna
Sad sa meca i proslave..nisam mogao vise glava me razvaljuje..sta reci vise,koju pravu rijec upotrijebiti za sve ovo danas..savrseno...sjever je zlo,jos kad zagrmi zapad,strasno braco...navijanje svih 90 minuta nije stalo,jedva cekam klip da izbace,bakljada dobro odradjena,sve u svemu dovidjenja kaljugo idemo sad u milost i nemilost premijer lige..
Najvise mi se svidjaju rijeci Azmira Husica na proslavi .. DA CE SLOBODA NAREDNE SEZONE U PREMIJER LIGI BORIT SE SA KONKURENTIMA ZA SAMI VRH TABELE..
Najvise mi se svidjaju rijeci Azmira Husica na proslavi .. DA CE SLOBODA NAREDNE SEZONE U PREMIJER LIGI BORIT SE SA KONKURENTIMA ZA SAMI VRH TABELE..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
[youtube][/youtube]
koja ludnica dns fenomenalnooo

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Jos me nerviralo sto se neki prave idioti na tribini,ako je vodja lijepo rekao da se nista ne ubacuje,da nas ne bi kaznili ovi po svom,jos umalo falilo da sudija prekine mec pred kraj kada gomila navijaca nije mogla vise cekat kraj meca..ludnicaaaaaaaaa,koji ce djavo Imamovic dole,vidio pare,dugo ga nije bilo na Tusnju...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nije napao salihovica danas onaj kreten nego halilovica
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.