FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uprava napolje,sta nam od kluba uradise. 
- Burberry46
- Kontakt:
Kako ne razumijes? Vule zavrsio karijeru, evo odmah se dovela zamjena za njega, Jajalo blize odlasku nego ostanku evo doveden zadnji vezni(i ako za Jajala nema zamjene)Armala je napisao/la:Ne razumijem bas najbolje ovaj potez uprave ali hajde valjda znaju sta rade.
Ljudi opustite se i uzivajte u lijepim danima za nas klub
Volim te Sarajevo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kitice zasto spominjes nas klub bez razloga, niste jos u rangu sa nama da mozes tako pricati.fcsforever je napisao/la:2 stranice svršavaju na novi dres...šta ćeš, nema pojačanja, nema para..pa pričaju o vrlo važnoj stvari..a to je DRES.
Haj i to je dobro da se više ne brukaju sa onim POTKOŠULJAMA ..protiv Maribora u prvoj tekmi.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
fcsforever
- Kontakt:
I šta imate od ti titula kad ste bili kanta za nabijanje razlike u euro kupovima ..btw, gdje ste bili u periodu 2004-2009...nijednom niste izašli u euro kupove...šta imate od klocevih 2 mil KM...šta..?? Dugovi ostali isti jer niste banke vratili (a mogli ste da je familija htjela..pa bar 200 milja poreza). I sad ko i uvijek dođete ovdje da prosipate svoje bezobrazne i jadne gluposti
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Nije niko bezobrazan samo kazem da se moj i tvoj klub ne mogu porediti ni po cemu pa ga nemoj ni porediti.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
licencirani
- Kontakt:
apsolutno, vi idete u kaljugu premijer lige, a mi prema normalnim evropskim klubovima.zeljeznicar1 je napisao/la:Nije niko bezobrazan samo kazem da se moj i tvoj klub ne mogu porediti ni po cemu pa ga nemoj ni porediti.
-
fcsforever
- Kontakt:
bolan mmahz pričo ti ili ne pričo male pič..ce će biti ovdje...dosadila im priča o novom dresu
- Burberry46
- Kontakt:
Slazem se, vi stagnirate a mi lagano idemo naprijed, to su cinjenice, svidjelo se to tebi ili nezeljeznicar1 je napisao/la:Nije niko bezobrazan samo kazem da se moj i tvoj klub ne mogu porediti ni po cemu pa ga nemoj ni porediti.
1946
okanite se rasprava sa njima molim vas, uzivajte u nasem klubu, uzivajte u svemu sto se desava... a njima njihovi problemi, mene licno NE INTERESUJU... njima njihovo,nama nase!
fcsarajevo vidi PP
bit ce js raja radosti samo polako :=)
fcsarajevo vidi PP
bit ce js raja radosti samo polako :=)
-
fcsforever
- Kontakt:
Kako će se iskupiti žohari kad sjevnu još 2 pojačanja..za nekih 7-8 dana. Ovako su se skupljali da nam pričaju o tome kako će nas Tan olešiti i napustiti..i još milion budalaština. Ne treba se čuditi..nije im lahko
1/2 finale Kvarnerske rivijere
NK Rijeka - FK Sarajevo
Poluvrijeme 0:0
NK Rijeka - FK Sarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
1:0VanBasten je napisao/la:1/2 finale Kvarnerske rivijere
NK Rijeka - FK Sarajevo
Kraj...
A ovi naši nisu normalni
svaki dan nas obraduju
Ovoj dvojici želim dobrodošlicu u Sarajevo i neka opravdaju povjerenje.
Da sad nešto komentarišem jesu li dobri ili ne, nikad nisam čuo za njih a kamoli gledao ih. Ja vjerujem da je Ibraković dobro izabrao, a sad je na njima da se pokažu.
Posao urađen ciljano, fali stoper - došao stoper, fali vezni - došao vezni.
edit: @rammstein

Ovoj dvojici želim dobrodošlicu u Sarajevo i neka opravdaju povjerenje.
Da sad nešto komentarišem jesu li dobri ili ne, nikad nisam čuo za njih a kamoli gledao ih. Ja vjerujem da je Ibraković dobro izabrao, a sad je na njima da se pokažu.
Posao urađen ciljano, fali stoper - došao stoper, fali vezni - došao vezni.
edit: @rammstein
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 31 maj 2014, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim Josip Bukal opet prica kako sve zna. Pouzdano zna i da svi Uscuplici od rodjenja navijaju za male plave.
Nemoj molim te.. Eto, ko brata.pitar079 je napisao/la:Vidim Josip Bukal opet prica kako sve zna. Pouzdano zna i da svi Uscuplici od rodjenja navijaju za male plave.
4.10.2009.
-
ultrahell24
- Kontakt:
Kostic je pravi borac,bio standardan u Jagodini koja je u vrhu srp fudbala,a Kostic je talentovan odbrambeni,mada po meni ja bi u vattu gurao Kovacevica jer momak je odlican igrac,cekamo jos 7 dana da vidimo ostale prinove
Fino su ovo nasi odradili, u tisini zavrsena dva igraca. Sad ocekujem desnog beka i napadaca 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
cobefks je napisao/la:Fino su ovo nasi odradili, u tisini zavrsena dva igraca. Sad ocekujem desnog beka i napadaca
Uze mi rijec iz usta.
Tu bi ja jos dodao rezervnog golmana.
Dulja plus ova dvojica nije lose taman da se rijesimo viska,jos krilo i desni bek i to je to.
Sta je sa Hametom imal ista od njega.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nema, završio karijeru.emir18 je napisao/la:Dulja plus ova dvojica nije lose taman da se rijesimo viska,jos krilo i desni bek i to je to.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.