BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Zamislite da se ovo nije danas desilo, nego da je nekom od nasih ovako uletio u srijedu 
Šuti jezik pregrizao, ne znam fakat kako ne mogu skontat da su ovo prijateljske. Šta će tek radit na svjetskom ako su sad ovako "napaljeni"MP8 je napisao/la:Zamislite da se ovo nije danas desilo, nego da je nekom od nasih ovako uletio u srijedu
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 31 maj 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- Goalgetter
- Kontakt:
I Montolivo propusta SP, danas se povrijedio. Izgleda i u njega lom.
Yebo ove pripremne, juce me vazda zigne kad je neki nas na podu, ili kad su Kola, Ogi i Spaha izlazili iz igre. Kad se sjetim pred SP 2006 msm da je bilo, kad je Djibril Cisse protiv Kine brutalno slomio noug, samo molit boga da kod nas ostanu svi zdravi.
@MP8
Ne prizivaj djavola
.
Yebo ove pripremne, juce me vazda zigne kad je neki nas na podu, ili kad su Kola, Ogi i Spaha izlazili iz igre. Kad se sjetim pred SP 2006 msm da je bilo, kad je Djibril Cisse protiv Kine brutalno slomio noug, samo molit boga da kod nas ostanu svi zdravi.
@MP8
Ne prizivaj djavola
- alan_kardec
- Kontakt:
DooVe je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
ko e ovaj nesrećni ekvadorac? da nije segundo castillo?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
AAAAAAY kud pogleda sav sam se uvio

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
E baš taj.alan_kardec je napisao/la:DooVe je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
ko e ovaj nesrećni ekvadorac? da nije segundo castillo?
Nadam se da ce meksikanci iz ovoga izvuci pouku i da nece ovako brutalno startovati protiv nas ili bilo koga, katastrofa.
[youtube][/youtube]
A evo gola koji je dao prije nego što će se povrijediti
A evo gola koji je dao prije nego što će se povrijediti
- alan_kardec
- Kontakt:
DooVe je napisao/la:A evo gola koji je dao prije nego što će se povrijediti
čekaj, povrijedili su se i ekvadorac i meksikanac?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Meksikanac brutalno startovao, i obojica stradali.alan_kardec je napisao/la:DooVe je napisao/la:A evo gola koji je dao prije nego što će se povrijediti
čekaj, povrijedili su se i ekvadorac i meksikanac?![]()
e svašta.
Pa pogledaj video i sve ce ti biti jasno. U Ekvadorca koljeno otislo ...alan_kardec je napisao/la:DooVe je napisao/la:A evo gola koji je dao prije nego što će se povrijediti
e svašta.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meksikanac je haman i gore prošo.alan_kardec je napisao/la:DooVe je napisao/la:A evo gola koji je dao prije nego što će se povrijediti
e svašta.
Pristojno prvo poluvrijeme , lose drugo... Ja nemogu da vjerujem da ovdje ima likova koji bi gurali viscu prije lulica... Ljudi budite ozbiljni, visca je u par akcija dobro odigrao ostalo onako... Njega poredit sa lulicem koji ima preko 150 utakmica kako u ligi petice tako I u euro takmicenjima je smjesno... Visca nijednom nije uzeo loptu I odlucno krenuo da predribla igraca...po meni je stevanovic bolji igrac a o hrgoti da negovorimo... Vranjes onako ali za klasu ako ne I 2 slabiji od mujdze... Budimo realni...sunjic onako pristojan dok drogba nije usao, spahic jako jako los ,nekoliko kriminalnih poteza plus 4 5 katastrofalnih dugih lopti naprijed , prejakih I nikome... Kolasinac dobar dok je igrao sejo u prvom nevidljiv u drugom pristojan... Medunjanin ofiran...ja se nadam da onaj klosar teleceg pogleda vidi da medunjanin nema sta trazit u prvoj postavi ..nevjerovatno koliko lik bjezi od preuzimanja odgovornosti I nema hrabrosti da iole komplikovaniji pas uputi... O ubacivanju iz drugog plana ili nedaj boze presjec loptu , to je kod njega nepostojece... Jedini igrac koji ima kvalitet u nasoj repci na poziciji centralnog veznog uz besica je salihovic... Nas ubjedljivo najjaci trkac I jedini od veznjaka koji moze kvalitetno odigrati u oba pravca uz donekle besica... Vrsajevic smijurija, ibisevic van forme, miske se jos trazi , mujdza isto...mi moramo igrati sa pjanicem salihovicem I besicem na sredini inace nam se nepise dobro...
Visca je ofanzivno brzi, okretniji i ucinkovitniji igrač od Lulića. On je više za defanzivniju ulogu dok se sa Džekom puno bolje uklapa Višća, uostalom to se pokazuje svaki put kada igraju zajedno.gruezi je napisao/la:Pristojno prvo poluvrijeme , lose drugo... Ja nemogu da vjerujem da ovdje ima likova koji bi gurali viscu prije lulica... Ljudi budite ozbiljni, visca je u par akcija dobro odigrao ostalo onako... Njega poredit sa lulicem koji ima preko 150 utakmica kako u ligi petice tako I u euro takmicenjima je smjesno... Visca nijednom nije uzeo loptu I odlucno krenuo da predribla igraca...po meni je stevanovic bolji igrac a o hrgoti da negovorimo... Vranjes onako ali za klasu ako ne I 2 slabiji od mujdze... Budimo realni...sunjic onako pristojan dok drogba nije usao, spahic jako jako los ,nekoliko kriminalnih poteza plus 4 5 katastrofalnih dugih lopti naprijed , prejakih I nikome... Kolasinac dobar dok je igrao sejo u prvom nevidljiv u drugom pristojan... Medunjanin ofiran...ja se nadam da onaj klosar teleceg pogleda vidi da medunjanin nema sta trazit u prvoj postavi ..nevjerovatno koliko lik bjezi od preuzimanja odgovornosti I nema hrabrosti da iole komplikovaniji pas uputi... O ubacivanju iz drugog plana ili nedaj boze presjec loptu , to je kod njega nepostojece... Jedini igrac koji ima kvalitet u nasoj repci na poziciji centralnog veznog uz besica je salihovic... Nas ubjedljivo najjaci trkac I jedini od veznjaka koji moze kvalitetno odigrati u oba pravca uz donekle besica... Vrsajevic smijurija, ibisevic van forme, miske se jos trazi , mujdza isto...mi moramo igrati sa pjanicem salihovicem I besicem na sredini inace nam se nepise dobro...
4-IN-A-ROW
Pretjeruješ.aleksandar_veliki je napisao/la:Sta je ovo Zubanovic se registrovao sa deset nickova. Cuj Visca se poredi sa Lulicem. Jao strucnjaka, eveo Zeljo trazi trenera... Da postoji bilo kakav kriterij, taj decko ne bi bio u reprezentaciji, a mi ga poredimo sa Lulicem, strasno...
DRUG NEBI TI PUNCA
Porotiv Arg ostavit Vranjesa na mjestu beka...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Montolivo slomio nogu, ovaj meksikanac slomio nogu ... jao pa sta je ovo.
Neka se nasi cuvaju.
Neka se nasi cuvaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- 1988risha
- Kontakt:
Meksikanac je sam sebi slomio nogu... a koliko vidim skršio je i ovom liku iz Ecuadora koljeno...Elegant je napisao/la:Montolivo slomio nogu, ovaj meksikanac slomio nogu ... jao pa sta je ovo.
Neka se nasi cuvaju.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Aleksandre, omahnu ga ti debelo za Višću. I ovo malo pokretnog jada u ofanzivnom arsenalu ( misleći na vokaciju ) bi ti zatjer'o. Čovjek double - double im'o ove sezone, kad god uđe, nikad ne zakaže, i kao takav ti ne valja. Yebaji ga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Emire visca samo gurne loptu do dzeke I moli boga da je nedobije ponovo... On ce biti igrac samo onda kad bude stalno trazio loptu I bez straha I respekta kretao u dribling ... Lulic em sto je fizicki jaci, em brzi em bolji u defanzivi, bolji dribler bolji centarsut igra sa obje noge podjednako dobro... Nema ni jedan jedini parametar po kojem bi visca bio prije lulica... Osim ako si zeljin navijac I svr..avas na svaki viscin pas prvom do sebe... Koliko su ovi safetovi puleni losi to je strahota... Onaj vrsajevic majke mi ja neznam kako on ima obraza da istrci na teren ... Hadzic isto , pa onaj mali zolotic bi ga pojeo za dorucak...strahota koliko nam je klupa losa, strahota... A nije moralo biti tako ali teleca glava samo zeli da prodaje bratove igrace preko repke...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.