FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zna se dobro ko je taj "navijač" i koliko sam čuo priča se da će dobit zabranu da ulazi više na stadion (sad koliko će se to ispoštovat)...Kakav osjećaj danas, neopisiv, samo ona tuča na tribini je pokvarila dosta toga, a i ovo što se izdešava na trgu ne valja nimalo...Uglavnom, hvala AZMIRU HUSIĆU (
) na svemu, i zasluženo smo se vratili tamo gdje i pripadamo! A sad adio, a sad adio..
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ko je taj "navijac" ,posto nisam ulazio na teren? moze na Pp
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nisam išao na trg. šta je sad bilo.
Kakva tuca na trebini i sta je se desilo na trgu??
-
fukara1919
- Kontakt:
Ko je se to s kim tukao, nisam vidio
I ako moze da se ne pise o desavanju na tribini koja su bila (barem losim).
Koliko sam ja vidio i bio upucen jednom momku je pozlilo na trgu.
PREMIER LIGA DOLAZIMO!!!!
I ako moze da se ne pise o desavanju na tribini koja su bila (barem losim).
Koliko sam ja vidio i bio upucen jednom momku je pozlilo na trgu.
PREMIER LIGA DOLAZIMO!!!!
Momku na trgu pozlilo,prevelika guzva je bila
Nista opasno ...
Nista opasno ...
Treba "sredit" pojedine Fukare. Ako tako nastave, desit će se opet da nece ljudi na stadione zbog budala. Pojedinim ljudima nije stalo do Slobode i treba im zabraniti ulaz na stadion.Zar nam treba da opet padnemo na dno i da ispaštamo zbog par nadrkanih.harry_90 je napisao/la:Jos me nerviralo sto se neki prave idioti na tribini,ako je vodja lijepo rekao da se nista ne ubacuje,da nas ne bi kaznili ovi po svom,jos umalo falilo da sudija prekine mec pred kraj kada gomila navijaca nije mogla vise cekat kraj meca..ludnicaaaaaaaaa,koji ce djavo Imamovic dole,vidio pare,dugo ga nije bilo na Tusnju...
+1Tuzlak04 je napisao/la:Treba "sredit" pojedine Fukare. Ako tako nastave, desit će se opet da nece ljudi na stadione zbog budala. Pojedinim ljudima nije stalo do Slobode i treba im zabraniti ulaz na stadion.Zar nam treba da opet padnemo na dno i da ispaštamo zbog par nadrkanih.harry_90 je napisao/la:Jos me nerviralo sto se neki prave idioti na tribini,ako je vodja lijepo rekao da se nista ne ubacuje,da nas ne bi kaznili ovi po svom,jos umalo falilo da sudija prekine mec pred kraj kada gomila navijaca nije mogla vise cekat kraj meca..ludnicaaaaaaaaa,koji ce djavo Imamovic dole,vidio pare,dugo ga nije bilo na Tusnju...
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Cestitke na ulasku i ne vracajte se vise davo vas odnijeo iz prve federalne 
Sve super odlicno presretan sam sad sa trga ludnica, ove se cekalo, malo je slavlje stalo jer je momak pao u nesvisjet i svi su se prepali, al brzo je dosao sebi i ziv i zdrav je i slavlje se nastavilo. O ostalim stvarima nevrijedi komentarisati jer svakakvog je sljama doslo al to je ne bitno sve je super i sve je rijeseno, hvala Azmire, ......................................................................................................................................................................................, pa tek onda hvala Ciro i hvala igraci. Ponosan sretan za ovo sam zivio pozelio sam PL malo je reci koliko.
Slazem se sa tobom..drago mi je zbog toga sto je sve vise fukara,al jbg necu o tribini ovdje..Tuzlak04 je napisao/la:Treba "sredit" pojedine Fukare. Ako tako nastave, desit će se opet da nece ljudi na stadione zbog budala. Pojedinim ljudima nije stalo do Slobode i treba im zabraniti ulaz na stadion.Zar nam treba da opet padnemo na dno i da ispaštamo zbog par nadrkanih.harry_90 je napisao/la:Jos me nerviralo sto se neki prave idioti na tribini,ako je vodja lijepo rekao da se nista ne ubacuje,da nas ne bi kaznili ovi po svom,jos umalo falilo da sudija prekine mec pred kraj kada gomila navijaca nije mogla vise cekat kraj meca..ludnicaaaaaaaaa,koji ce djavo Imamovic dole,vidio pare,dugo ga nije bilo na Tusnju...
-
wienultras
- Kontakt:
sreca neopisiva
konacno...VOLIM TE SLOBODOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
konacno...VOLIM TE SLOBODOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ljudi smirite strasti o tribini nemojte ovdje pricati, to ce se rjesavati na sastanku uskoro jer ce se imenovati novi vodja, tako da ovo sto se desavalo u i oko tribine ne treba ovdje pisati, a malo je ponijela ova atmosfera na tribinama pojedine tako da i ne cudi jer se vracamo u PL to morate shvatit.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Koja je Redzepi zvijer njega pod hitno ostaviti,kako lik igra sa lakocom za nepovjerovati ...
Ostavit u timu momke koji su iznijeli teret ove polusezone,dovest 4-5 pojacanja i super
Ostavit u timu momke koji su iznijeli teret ove polusezone,dovest 4-5 pojacanja i super
Bravo braco i sestre ponosan sam na sve,odmorit par dana a onda svi zajedno nastaviti stvaranje jake Slobode.
Niko niko ...
Niko niko ...
Molim da se ova tema prebaci na odgovarajuci pdf.. Hvala 
harry_90 je napisao/la:Molim da se ova tema prebaci na odgovarajuci pdf.. Hvala
-
fukara1919
- Kontakt:
Dal' ce bit na internetu gdje snimak tekme ?
Erupcija sirovih strasti na Tušnju
Malo su nam živci svima proradili kada smo pogodili i drugu stativu i u zadnjih 25min se ušlo sa samo 1-0...zabi ga Mičo furački
Atmosfera
U špicevima se cijeli sjever uključuje što znači da kuvlja preko 3 milje ljudi
Kolko je bilo alkohola i droge u ljudima sve je ovo extra završilo. Možda se mlađi ne sječaju, prije nekih 7-8 godina protiv Želje su međusobne tuče počele u 3.min i završile u 93.min
Jedan veliki naklon vođi i svim momcima koji vode zadnjih par godina. Za vođu je stvarno šteta ako preseli u dijasporu!
Mislim da od onolikih baklji nije ni deset završilo na tartanu to je podnošjivo. Obzirom na okolnosti, skoro 9 milja ljudi to dođe kao kolateralna šteta.
Azmir
Malo su nam živci svima proradili kada smo pogodili i drugu stativu i u zadnjih 25min se ušlo sa samo 1-0...zabi ga Mičo furački
Atmosfera
U špicevima se cijeli sjever uključuje što znači da kuvlja preko 3 milje ljudi
Kolko je bilo alkohola i droge u ljudima sve je ovo extra završilo. Možda se mlađi ne sječaju, prije nekih 7-8 godina protiv Želje su međusobne tuče počele u 3.min i završile u 93.min
Mislim da od onolikih baklji nije ni deset završilo na tartanu to je podnošjivo. Obzirom na okolnosti, skoro 9 milja ljudi to dođe kao kolateralna šteta.
Azmir
tuzlanska Sloboda
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.